S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав великий патч 2.0.5: понад 200 виправлень

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

Paner, в мене перед Фундаментом і після ДЛС скриня на 11 лямів. Яких ще сховків треба? Та й пустельна Зона атмосферна, а техніка там переважно не працює.
TheDmytrius
Member

Повідомлення

AlexWest: 13.09.2026 09:43
TheDmytrius: 12.09.2026 17:57 Довелось видалити гру, бо не вистачає місця щоб встановити патч у 134 ГБ
Скільки ж ви часу не оновлювались? Останній фікс важив 12.5 гб, на 200+ правок.
З моменту релізу 2.0. Плани трохи змінились
mult
Member

Повідомлення

AlexWest
Я коли всі задачі на Кордоні поробив, то назад просто всіх пробігав, задовбався воювать вже :)
Добре що в мене модифікація стоїть на зменшення зносу зброї, хоч стрілять не боюсь, бо в оригіналі занадто швидкий знос і через це багато платиш за ремонт.
Трохи ще поставив різних модів, типу зменшення частоти голоду і інше.
Kullerok
Member

Повідомлення

Барбарис: 11.09.2026 15:33 Чому патчі в одних іграх викликають у «деяких» відчуття виконаної роботи та підтримки гравців розробниками, а в українських іграх та Сталкері, зокрема, відчуття недоробленості, браку, сором або думку, що їх кинули і т. д.? І подібні зовсім не задумуються.
Ну наверно потому что там столько халтуры что вообще удивляет как на релизе люди смогли ЭТО пройти. Прошла куча времени а её все патчат и патчат. И да мне стыдно за такую украинскую игру :facepalm:
AlexWest
Member

Повідомлення

Kullerok: 14.09.2026 07:17
Барбарис: 11.09.2026 15:33 Чому патчі в одних іграх викликають у «деяких» відчуття виконаної роботи та підтримки гравців розробниками, а в українських іграх та Сталкері, зокрема, відчуття недоробленості, браку, сором або думку, що їх кинули і т. д.? І подібні зовсім не задумуються.
Ну наверно потому что там столько халтуры что вообще удивляет как на релизе люди смогли ЭТО пройти. Прошла куча времени а её все патчат и патчат. И да мне стыдно за такую украинскую игру :facepalm:
Не плутайте халтуру з поспішним релізом. Євген казав, що в них не було грошей на ще 2 роки розробки. Обрали менше зло. Зате тепер грою вже можна пишатися.
Барбарис
Member

Повідомлення

Тим часом до Скайрім, Фол4 по 2 роки патчили, а потім ще покращення за рахунок нових виданнь, рдр2 на пк 6 - 7 років патчили, Відьмак 3 - 2 роки активних патчів та ще рік до 1.32, які студія вважала фіналом, через 7 років був некстген і ще пара років патчів.
Але рік патчів для Сталкер 2 - це жах, приниження і кидок покупців :lol: :lol: (формально 2, але активних виправлень було з рік до 1.7, тоді ще через рік 2.0 і длс).
Більш просунуті та досвідчені СДПР 2077 доводили 2.5 роки.
Bethesda тільки критичні недоліки виправляла, а все інше залишила модерам а неофіційним патчам.
Рокстар правила переважно онлайн.
Особисто в мене та серед знайомих проблем у С2, які заважали грати не було. Але пк від середніх.
На фоні індустрії, ще й враховуючи всі складності студії цілком пристойний результат.
Це все що треба знати про критиканів.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Барбарис
Жостких критиканів потрібно питати профіль стім де видно скільки вони награли, і тоді дивитися чи там 0-40 годин награно і дійсно не сподобалось чи там 100-300годин і він пуше хорсеса чи він взагалі торентедішн проходив ;)
Барбарис
Member

Повідомлення

MAKKACIN, просто закидають у вину виправлення багів, яке дуже добре виконували на фоні інших або якісь вигадані недоробки, чи відсутність фіч для задротів і розрахунок на масового гравця. По патчах взагалі краще тільки консольні ексклюзиви та коридорні ААА-проекти. Це просто закиди без перевірки та критичного ставлення до інформації, розраховано саме на емоційну складову. Так само діють політтехнологи, пропагандони і т. д.
Kullerok
Member

Повідомлення

AlexWest: 14.09.2026 16:02
Kullerok: 14.09.2026 07:17
Не плутайте халтуру з поспішним релізом. Євген казав, що в них не було грошей на ще 2 роки розробки. Обрали менше зло. Зате тепер грою вже можна пишатися.
Я помню что оно говорил. Просто такая лабуда была во всех сталкерах. Начиная с самого первого.
nutman
Member

Повідомлення

Kullerok: 14.09.2026 17:02
AlexWest: 14.09.2026 16:02
Я помню что оно говорил. Просто такая лабуда была во всех сталкерах. Начиная с самого первого.
Это не просто халтура, это халтурная халтура, я вообще такого никогда раньше не встречал. Так что тут только пишатись можно, что вот так круто можно прогревать всех, в т.ч украинцев. 2.0.5 это максимум какая-то пре-альфа типа. Проходил 1.0 и 2.0.5 торрент эдишн, кста
Kullerok
Member

Повідомлення

nutman: 14.09.2026 17:46
Это не просто халтура, это халтурная халтура, я вообще такого никогда раньше не встречал. Так что тут только пишатись можно, что вот так круто можно прогревать всех, в т.ч украинцев. 2.0.5 это максимум какая-то пре-альфа типа. Проходил 1.0 и 2.0.5 торрент эдишн, кста
Ну я вот по этой причине до сих пор не играл. Я точно не хочу его 2 раза пррходить :banghead: дайте уже финальную сборку
nutman
Member

Повідомлення

Kullerok: 14.09.2026 17:53
Ну я вот по этой причине до сих пор не играл. Я точно не хочу его 2 раза пррходить :banghead: дайте уже финальную сборку
Ну прогресс там всё равно есть, хоть и сверхмедленный. Можно пройти мейн квесты без ue4ess, нпс хоть и встают как вкопанные и всё явно поломано, но квесты закрываются. Кроме того, добавляются нейрослопные сайды, которые, в общем-то, не так ужасны, как могло бы быть. Я вот что скажу, играть нужно уже сейчас, потому что лучше уже не будет, а если будет, то незначительно. Нет смысла уже ждать - нечего ждать
CnC_General
Member

Повідомлення

спойлер
круто! а скажіть у які гарні ігри ви грали?
які з них мали досконалий сюжет, та досконалу графіку?
які з них на ваш погляд були найбільш досконалими?
Барбарис
Member

Повідомлення

Зібралось 2 зомбі, але не в Сталкері, а чомусь в темі про нього :lol: :lol:
Відповісти