Новини
Останні статті і огляди
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав великий патч 2.0.5: понад 200 виправлень
-
Барбарис
Member
Paner, в мене перед Фундаментом і після ДЛС скриня на 11 лямів. Яких ще сховків треба? Та й пустельна Зона атмосферна, а техніка там переважно не працює.
-
TheDmytrius
Member
З моменту релізу 2.0. Плани трохи змінилисьAlexWest: ↑ 13.09.2026 09:43Скільки ж ви часу не оновлювались? Останній фікс важив 12.5 гб, на 200+ правок.TheDmytrius: ↑ 12.09.2026 17:57 Довелось видалити гру, бо не вистачає місця щоб встановити патч у 134 ГБ
-
mult
Member
AlexWest
Я коли всі задачі на Кордоні поробив, то назад просто всіх пробігав, задовбався воювать вже
Добре що в мене модифікація стоїть на зменшення зносу зброї, хоч стрілять не боюсь, бо в оригіналі занадто швидкий знос і через це багато платиш за ремонт.
Трохи ще поставив різних модів, типу зменшення частоти голоду і інше.
Я коли всі задачі на Кордоні поробив, то назад просто всіх пробігав, задовбався воювать вже
Добре що в мене модифікація стоїть на зменшення зносу зброї, хоч стрілять не боюсь, бо в оригіналі занадто швидкий знос і через це багато платиш за ремонт.
Трохи ще поставив різних модів, типу зменшення частоти голоду і інше.
-
Kullerok
Member
Ну наверно потому что там столько халтуры что вообще удивляет как на релизе люди смогли ЭТО пройти. Прошла куча времени а её все патчат и патчат. И да мне стыдно за такую украинскую игруБарбарис: ↑ 11.09.2026 15:33 Чому патчі в одних іграх викликають у «деяких» відчуття виконаної роботи та підтримки гравців розробниками, а в українських іграх та Сталкері, зокрема, відчуття недоробленості, браку, сором або думку, що їх кинули і т. д.? І подібні зовсім не задумуються.