Blizzard випустить шутер у відкритому світі за мотивами серії StarCraft

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Alex646
Member

Повідомлення

Я коли почув Домініон, то подумав, що гра буде за той Домініон, що до Менгска. Там в теорії був короткий період, коли з зергами воювали. Але насправді події гри будуть уже після стратегій. :-/
Impulse101
Member

Повідомлення

Alex646: 13.09.2026 19:30 Я коли почув Домініон, то подумав, що гра буде за той Домініон, що до Менгска. Там в теорії був короткий період, коли з зергами воювали. Але насправді події гри будуть уже після стратегій. :-/
Домініон то робоча назва, може щось інше придумають. А взагалі той старий закенселіний шутан, Гост которий, починався так само. Тільки летять на планету в десантній капсулі, а не а бараках, і замість ноунейм маріка - Нова.
Взагалі шкода що в грі буде інший таймлайн і в очевидь не буде старих героїв.
CnC_General
Member

Повідомлення

Impulse101: 13.09.2026 19:45
спойлер
Alex646: 13.09.2026 19:30 Я коли почув Домініон, то подумав, що гра буде за той Домініон, що до Менгска. Там в теорії був короткий період, коли з зергами воювали. Але насправді події гри будуть уже після стратегій. :-/
Домініон то робоча назва, може щось інше придумають. А взагалі той старий закенселіний шутан, Гост которий, починався так само. Тільки летять на планету в десантній капсулі, а не а бараках, і замість ноунейм маріка - Нова.
спойлер
там така ляля була. хотілось її взяти на руки та приголубити вдома. Аж до ранку)) :rotate: :rotate: :rotate: :rotate:
а потім через день ще раз до ранку, щоб аж березень в липні до листопада дійшов :D
Impulse101
Member

Повідомлення

CnC_General: 13.09.2026 20:52
Impulse101: 13.09.2026 19:45
спойлер
спойлер
там така ляля була. хотілось її взяти на руки та приголубити вдома. Аж до ранку)) :rotate: :rotate: :rotate: :rotate:
а потім через день ще раз до ранку, щоб аж березень в липні до листопада дійшов :D
Зараз таких не можна робити - має бути товста і чорна з куском курки гриль в руках замість гвинтівки :D
CnC_General: 13.09.2026 20:52...до листопада дійшов :D
До речі її ім'я по лору - Листопад :D
CnC_General
Member

Повідомлення

Impulse101: 13.09.2026 21:12
спойлер
CnC_General: 13.09.2026 20:52
спойлер
Зараз таких не можна робити - має бути товста і чорна з куском курки гриль в руках замість гвинтівки :D
CnC_General: 13.09.2026 20:52...до листопада дійшов :D
До речі її ім'я по лору - Листопад :D
оце вгадав :D :gigi:
спойлер
наведу приклад, коли на автошоу або великому автосалоні ти приходиш купляти круте авто. преміум Мерс або Тойота, про яке ти мріяв. або дивися промо ролик про нього. І тут коло авто стоїть така лялечка Листопад :eek:
Ти купуєш авто. :rotate: :rotate: разом з Листопадом можете обговорити всі питання щодо авто у приватному спілкуванні. :lamer: :lamer: :lamer: Бо її послуги на добу вже входять у вартість авто. :-/ :-/ :-/
Ваші дії. купляти чи ні?
Чи можете сказати, що Ви вже досягли успіху в житті? Що у Вас здійснюються всі мрії?
daesz
Member

Повідомлення

Давай зробимо вигляд, що анонсу starcraft:ghost ніколи не було :lol:
elek
Member

Повідомлення

Impulse101: 13.09.2026 18:53 Та у них трейлери по всіх іграх то топ. WoW, SC2, кожен раз коли передивляюсь думаю як було би круто якби зняли таку повнометражку, але...not enough minerals :D
Да был же фильм по варкрафту, я ещё в кино ходил, уже не помню о чем оно, но максимум на троечку было .
daesz
Member

Повідомлення

elek: 14.09.2026 00:41но максимум на троечку было
7/10 імхо; але вони заретконили новеллу "the last guardian" і частково "rise of the horde" від чого в мене дуже пригоріло в свій час :gigi:
_nevermind
Member

Повідомлення

daesz: 14.09.2026 01:28
elek: 14.09.2026 00:41но максимум на троечку было
7/10 імхо; але вони заретконили новеллу "the last guardian" і частково "rise of the horde" від чого в мене дуже пригоріло в свій час :gigi:
это всё фигня по сравнению с тем, что они остановились на 1ом фильме.

надо было двигать дальше на 2 и 3 , пусть в минус , но на 3ем окупилась бы вся затея.
daesz
Member

Повідомлення

_nevermind: 14.09.2026 01:31 что они остановились на 1ом фильме
100%, при тому що сучасні фільми із всякими орками, тролями, мурлоками виглядають ущербно, а тут костюми були реально класні (ну чи CGI, без поняття насправді). Жаль, що дропнули.
1234waltz
Member

Повідомлення

proos: 13.09.2026 10:49 На постере мужчина или женщина?
Олексій Гончаренко філерів нових фіганув :lol:

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
elek: 14.09.2026 00:41 Да был же фильм по варкрафту, я ещё в кино ходил, уже не помню о чем оно, но максимум на троечку было .
На фоні купи фентезі що виходило після, то було й не так погано у порівнянні. Навіть дивитись можна було.
elek
Member

Повідомлення

1234waltz: 14.09.2026 08:40 На фоні купи фентезі що виходило після, то було й не так погано у порівнянні. Навіть дивитись можна було.
Ну я наверное балованый, особенно тупые битвы куча на кучу не понравилась, особенно после всяких а-ля "пеплумов" из нулевых, да даже на фоне "Властелина колец".
Но так да, хороших фентези фильмов я уже и не помню, из того времени или из современных, может их и не было :)
waryag
Member

Повідомлення

Impulse101: 13.09.2026 19:45Домініон то робоча назва, може щось інше придумають. А взагалі той старий закенселіний шутан, Гост которий, починався так само. Тільки летять на планету в десантній капсулі, а не а бараках, і замість ноунейм маріка - Нова.
Може бути все, що завгодно, включно з ретконом чи перезапуском серії.

Геймплей за госта потенційно цікавіший, ніж за наріка в екзоброні.

Цікаво, що раніше були чутки про придбання ліцензії на екшн по старкрафту корейцями, а тут наче самі блізи.

1234waltz: 14.09.2026 08:40 На фоні купи фентезі що виходило після, то було й не так погано у порівнянні. Навіть дивитись можна було.
А для мене фільм став розчаруванням, очікував від блізів більшого, а вийшло дженерік фентезі.

Відправлено через 21 хвилину 6 секунд:
Rhizone: 13.09.2026 14:03А оце цікаво, що вони почали робити таке протиставлення W40K. Звичайні Спейс Маріни також, в якійсь мірі, розхідний матеріал, але не настільки як продемонстровано в цьому трейлері. А тут прямо вся концепція анонсу гри на цьому тримається.
Гравець нуб, маріки були без медіваків, прикриття і навіть без стімпаку :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

waryag: 14.09.2026 11:17Гравець нуб, маріки були без медіваків, прикриття і навіть без стімпаку
І з бракованими гвинтівками :D
CnC_General
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.09.2026 11:28
waryag: 14.09.2026 11:17Гравець нуб, маріки були без медіваків, прикриття і навіть без стімпаку
І з бракованими гвинтівками :D
спойлер
та нееее. які браковані? вони ж такі круті, як сталеві яйця. що забули взяти додатковий боєкомплект. та додатковий автомат у ящику з амуніцією та боєприпасами.
Вони думали що від їхнього погляду всі жуки розбіжаться. плюнеш та виздихають всі. а тут обломчиксссссс................................
Scoffer
Member

Повідомлення

CnC_General
В грі оригінальні домініонські гвинтівки мають нескінчений боєкомплект і ніколи не клинять. То видали китайські підробки :D
MqM
Member

Повідомлення

elek: 14.09.2026 00:41
Impulse101: 13.09.2026 18:53 Та у них трейлери по всіх іграх то топ. WoW, SC2, кожен раз коли передивляюсь думаю як було би круто якби зняли таку повнометражку, але...not enough minerals :D
Да был же фильм по варкрафту, я ещё в кино ходил, уже не помню о чем оно, но максимум на троечку было .
Там посил був про чутливих орків і що не всі з них безжальні варвари :D
Памʼятаю, як горіло від сюжету в багатьох
Impulse101
Member

Повідомлення

Так то фільм, а це анімація. Добротна якісна анімація. І виглядає намного краще ніж "справжнє" кіно. Подивись будь який сінематік Wow або SC2 - це шедевр. Той же сінематік для Heart of the Swarm, де вікінг сідає перед слоном і той його зносить. Дуже видовищно. Ось такий повний метр я би хотів побачити, а не те що вони зняли.
EvhenS
Member

Повідомлення

Не вірю я вже в Бліззард. Їх хартстоун вже навчив поганому.
lw_007
Member

Повідомлення

Impulse101: 14.09.2026 20:52
Так то фільм, а це анімація. Добротна якісна анімація. І виглядає намного краще ніж "справжнє" кіно. Подивись будь який сінематік Wow або SC2 - це шедевр. Той же сінематік для Heart of the Swarm, де вікінг сідає перед слоном і той його зносить. Дуже видовищно. Ось такий повний метр я би хотів побачити, а не те що вони зняли.
От би по sc:bw.
Як на мене то сюжетка там драматичніш набагато, ніж в sc2.

Хоча, мб то просто ностальгія і роки сподівань та очікувань)
Відповісти