Новини
Останні статті і огляди
Blizzard випустить шутер у відкритому світі за мотивами серії StarCraft
-
Alex646
Member
Я коли почув Домініон, то подумав, що гра буде за той Домініон, що до Менгска. Там в теорії був короткий період, коли з зергами воювали. Але насправді події гри будуть уже після стратегій. 
-
Impulse101
Member
Домініон то робоча назва, може щось інше придумають. А взагалі той старий закенселіний шутан, Гост которий, починався так само. Тільки летять на планету в десантній капсулі, а не а бараках, і замість ноунейм маріка - Нова.Alex646: ↑ 13.09.2026 19:30 Я коли почув Домініон, то подумав, що гра буде за той Домініон, що до Менгска. Там в теорії був короткий період, коли з зергами воювали. Але насправді події гри будуть уже після стратегій.![]()
Взагалі шкода що в грі буде інший таймлайн і в очевидь не буде старих героїв.
-
CnC_General
Member
Impulse101: ↑ 13.09.2026 19:45Домініон то робоча назва, може щось інше придумають. А взагалі той старий закенселіний шутан, Гост которий, починався так само. Тільки летять на планету в десантній капсулі, а не а бараках, і замість ноунейм маріка - Нова.
- спойлер
Alex646: ↑ 13.09.2026 19:30 Я коли почув Домініон, то подумав, що гра буде за той Домініон, що до Менгска. Там в теорії був короткий період, коли з зергами воювали. Але насправді події гри будуть уже після стратегій.![]()
- спойлер
- там така ляля була. хотілось її взяти на руки та приголубити вдома. Аж до ранку))
а потім через день ще раз до ранку, щоб аж березень в липні до листопада дійшов
-
Impulse101
Member
Зараз таких не можна робити - має бути товста і чорна з куском курки гриль в руках замість гвинтівкиCnC_General: ↑ 13.09.2026 20:52Impulse101: ↑ 13.09.2026 19:45Домініон то робоча назва, може щось інше придумають. А взагалі той старий закенселіний шутан, Гост которий, починався так само. Тільки летять на планету в десантній капсулі, а не а бараках, і замість ноунейм маріка - Нова.
- спойлер
- спойлер
- там така ляля була. хотілось її взяти на руки та приголубити вдома. Аж до ранку))
![]()
![]()
![]()
![]()
а потім через день ще раз до ранку, щоб аж березень в липні до листопада дійшов![]()
До речі її ім'я по лору - Листопад
-
CnC_General
Member
оце вгадавImpulse101: ↑ 13.09.2026 21:12До речі її ім'я по лору - Листопад
- спойлер
Зараз таких не можна робити - має бути товста і чорна з куском курки гриль в руках замість гвинтівкиCnC_General: ↑ 13.09.2026 20:52
- спойлер
![]()
![]()
![]()
![]()
а потім через день ще раз до ранку, щоб аж березень в липні до листопада дійшов![]()
![]()
![]()
- спойлер
- наведу приклад, коли на автошоу або великому автосалоні ти приходиш купляти круте авто. преміум Мерс або Тойота, про яке ти мріяв. або дивися промо ролик про нього. І тут коло авто стоїть така лялечка Листопад
Ти купуєш авто.
разом з Листопадом можете обговорити всі питання щодо авто у приватному спілкуванні.
Бо її послуги на добу вже входять у вартість авто.
Ваші дії. купляти чи ні?
Чи можете сказати, що Ви вже досягли успіху в житті? Що у Вас здійснюються всі мрії?
-
daesz
Member
Давай зробимо вигляд, що анонсу starcraft:ghost ніколи не було 
-
elek
Member
Да был же фильм по варкрафту, я ещё в кино ходил, уже не помню о чем оно, но максимум на троечку было .Impulse101: ↑ 13.09.2026 18:53 Та у них трейлери по всіх іграх то топ. WoW, SC2, кожен раз коли передивляюсь думаю як було би круто якби зняли таку повнометражку, але...not enough minerals![]()
-
daesz
Member
7/10 імхо; але вони заретконили новеллу "the last guardian" і частково "rise of the horde" від чого в мене дуже пригоріло в свій часelek: ↑ 14.09.2026 00:41но максимум на троечку было
-
_nevermind
Member
это всё фигня по сравнению с тем, что они остановились на 1ом фильме.daesz: ↑ 14.09.2026 01:287/10 імхо; але вони заретконили новеллу "the last guardian" і частково "rise of the horde" від чого в мене дуже пригоріло в свій часelek: ↑ 14.09.2026 00:41но максимум на троечку было![]()
надо было двигать дальше на 2 и 3 , пусть в минус , но на 3ем окупилась бы вся затея.
-
daesz
Member
100%, при тому що сучасні фільми із всякими орками, тролями, мурлоками виглядають ущербно, а тут костюми були реально класні (ну чи CGI, без поняття насправді). Жаль, що дропнули._nevermind: ↑ 14.09.2026 01:31 что они остановились на 1ом фильме
-
1234waltz
Member
Олексій Гончаренко філерів нових фіганувproos: ↑ 13.09.2026 10:49 На постере мужчина или женщина?
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
На фоні купи фентезі що виходило після, то було й не так погано у порівнянні. Навіть дивитись можна було.elek: ↑ 14.09.2026 00:41 Да был же фильм по варкрафту, я ещё в кино ходил, уже не помню о чем оно, но максимум на троечку было .
-
elek
Member
Ну я наверное балованый, особенно тупые битвы куча на кучу не понравилась, особенно после всяких а-ля "пеплумов" из нулевых, да даже на фоне "Властелина колец".1234waltz: ↑ 14.09.2026 08:40 На фоні купи фентезі що виходило після, то було й не так погано у порівнянні. Навіть дивитись можна було.
Но так да, хороших фентези фильмов я уже и не помню, из того времени или из современных, может их и не было
-
waryag
Member
Може бути все, що завгодно, включно з ретконом чи перезапуском серії.Impulse101: ↑ 13.09.2026 19:45Домініон то робоча назва, може щось інше придумають. А взагалі той старий закенселіний шутан, Гост которий, починався так само. Тільки летять на планету в десантній капсулі, а не а бараках, і замість ноунейм маріка - Нова.
Геймплей за госта потенційно цікавіший, ніж за наріка в екзоброні.
Цікаво, що раніше були чутки про придбання ліцензії на екшн по старкрафту корейцями, а тут наче самі блізи.
А для мене фільм став розчаруванням, очікував від блізів більшого, а вийшло дженерік фентезі.1234waltz: ↑ 14.09.2026 08:40 На фоні купи фентезі що виходило після, то було й не так погано у порівнянні. Навіть дивитись можна було.
Відправлено через 21 хвилину 6 секунд:
Гравець нуб, маріки були без медіваків, прикриття і навіть без стімпакуRhizone: ↑ 13.09.2026 14:03А оце цікаво, що вони почали робити таке протиставлення W40K. Звичайні Спейс Маріни також, в якійсь мірі, розхідний матеріал, але не настільки як продемонстровано в цьому трейлері. А тут прямо вся концепція анонсу гри на цьому тримається.
-
Scoffer
Member
І з бракованими гвинтівкамиwaryag: ↑ 14.09.2026 11:17Гравець нуб, маріки були без медіваків, прикриття і навіть без стімпаку
-
CnC_General
Member
Scoffer: ↑ 14.09.2026 11:28І з бракованими гвинтівкамиwaryag: ↑ 14.09.2026 11:17Гравець нуб, маріки були без медіваків, прикриття і навіть без стімпаку![]()
- спойлер
- та нееее. які браковані? вони ж такі круті, як сталеві яйця. що забули взяти додатковий боєкомплект. та додатковий автомат у ящику з амуніцією та боєприпасами.
Вони думали що від їхнього погляду всі жуки розбіжаться. плюнеш та виздихають всі. а тут обломчиксссссс................................
-
Scoffer
Member
CnC_General
В грі оригінальні домініонські гвинтівки мають нескінчений боєкомплект і ніколи не клинять. То видали китайські підробки
В грі оригінальні домініонські гвинтівки мають нескінчений боєкомплект і ніколи не клинять. То видали китайські підробки
-
MqM
Member
Там посил був про чутливих орків і що не всі з них безжальні варвариelek: ↑ 14.09.2026 00:41Да был же фильм по варкрафту, я ещё в кино ходил, уже не помню о чем оно, но максимум на троечку было .Impulse101: ↑ 13.09.2026 18:53 Та у них трейлери по всіх іграх то топ. WoW, SC2, кожен раз коли передивляюсь думаю як було би круто якби зняли таку повнометражку, але...not enough minerals![]()
Памʼятаю, як горіло від сюжету в багатьох
-
Impulse101
Member
Так то фільм, а це анімація. Добротна якісна анімація. І виглядає намного краще ніж "справжнє" кіно. Подивись будь який сінематік Wow або SC2 - це шедевр. Той же сінематік для Heart of the Swarm, де вікінг сідає перед слоном і той його зносить. Дуже видовищно. Ось такий повний метр я би хотів побачити, а не те що вони зняли.elek: ↑ 14.09.2026 00:41Да был же фильм по варкрафту, я ещё в кино ходил, уже не помню о чем оно, но максимум на троечку было .Impulse101: ↑ 13.09.2026 18:53 Та у них трейлери по всіх іграх то топ. WoW, SC2, кожен раз коли передивляюсь думаю як було би круто якби зняли таку повнометражку, але...not enough minerals![]()
-
EvhenS
Member
Не вірю я вже в Бліззард. Їх хартстоун вже навчив поганому.
-
lw_007
Member
От би по sc:bw.Impulse101: ↑ 14.09.2026 20:52Так то фільм, а це анімація. Добротна якісна анімація. І виглядає намного краще ніж "справжнє" кіно. Подивись будь який сінематік Wow або SC2 - це шедевр. Той же сінематік для Heart of the Swarm, де вікінг сідає перед слоном і той його зносить. Дуже видовищно. Ось такий повний метр я би хотів побачити, а не те що вони зняли.elek: ↑ 14.09.2026 00:41
Да был же фильм по варкрафту, я ещё в кино ходил, уже не помню о чем оно, но максимум на троечку было .
Як на мене то сюжетка там драматичніш набагато, ніж в sc2.
Хоча, мб то просто ностальгія і роки сподівань та очікувань)