Blizzard випустить шутер у відкритому світі за мотивами серії StarCraft

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
proos
Member

Повідомлення

На постере мужчина или женщина?
Graveworm
Member

Повідомлення

proos
Да
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Події в грі відбуваються через 70 років після StarCraft II, і сюжет не буде прямим продовженням. Заявлено, що це шутер у відкритому світі, який розповість про нову війну проти зергів
А те що Kerrigan тепер Xel'Naga, а до того пояснила Zagara що чіпати Терран не можна, це вже не рахується?
Або краще так: який зерг вкусив Ден Хей (Dan Hay)? Зерг-забуван? Чи зерг-бабломут?
yariksom
Member

Повідомлення

proos: 13.09.2026 10:49На постере мужчина или женщина?
Дуже симпатичний мужчина або дуже страшна жінка :gigi:
walkman3000
Member

Повідомлення

весь близкон був lame&gay, перепало тільки ванільщикам. ванілла плюс, ванілла про, промакс та ультра
penetrator
Member

Повідомлення

Я, который ждал классик+, не сказать что в восторге от анонса. Играть (по крайней мере на релизе) конечно же буду.

Всю церемонию открытия меня не покидала мысль, что игры анонсируют люди не имеющие никакого отношения к компании и вселенным.

Метцена вообще кто-то видел? Он хоть раз на сцену вышел?
den888
Member

Повідомлення

30 рік omg
leif
Member

Повідомлення

я б не був таким оптимістичним, 30й рік може перетворитися і на 33й, не кажучи вже взагалі про можливість скасування проекту, як це вже було з шутерами по старкрафту, кєк)
kurraz
Junior

Повідомлення

alex_sul: 13.09.2026 10:54
Події в грі відбуваються через 70 років після StarCraft II, і сюжет не буде прямим продовженням. Заявлено, що це шутер у відкритому світі, який розповість про нову війну проти зергів
А те що Kerrigan тепер Xel'Naga, а до того пояснила Zagara що чіпати Терран не можна, це вже не рахується?
Або краще так: який зерг вкусив Ден Хей (Dan Hay)? Зерг-забуван? Чи зерг-бабломут?
Я б взагалі проігнорив все що було після wings of liberty.
Georgin
Member

Повідомлення

Колись вже хотіли, StarCraft: Ghost називалась. Навіть геймплей демонстрували але до релізу так і не дійшло.
Mozdev
Member

Повідомлення

alex_sul: 13.09.2026 10:54
Є щось я пропустив це якось мимо :gigi:
MqM
Member

Повідомлення

proos: 13.09.2026 10:49 На постере мужчина или женщина?
Ви видно давно на вулицю не виходили, втратили зоровий навик визначення :D . Я одразу зрозумів, що чоловік, а трейлер ви явно не дивилися :D
Kashtan
Member

Повідомлення

Краще б франшизу корейцям віддали. Бо ті не тільки як гроші видоіти з фанатів думають.

Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
MqM: 13.09.2026 12:01
proos: 13.09.2026 10:49 На постере мужчина или женщина?
Ви видно давно на вулицю не виходили, втратили зоровий навик визначення :D . Я одразу зрозумів, що чоловік, а трейлер ви явно не дивилися :D
В мене на вулиці не потрібно придивлятись хто перед тобою, бо відразу помітно жінка чи чоловік, а тут дійсно хлопець який занадто ніжно виглядає, чергова ахінея пропхата в гру.
Scoffer
Member

Повідомлення

Кустодійки з вахи не дають покою :laugh:
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 13.09.2026 12:21 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

Kashtan: 13.09.2026 12:18Бо ті не тільки як гроші видоіти з фанатів думають.
дивлячись які. тоді ж коли мова йшла про якихось корейців, то це як раз були такі, які клєпають якісь мморпг з прицілом як раз на доїння в першу чергу)
Васильович
Member

Повідомлення

Дивно, що тебе вразило лише це)
Зображення
Rhizone
Member

Повідомлення

А оце цікаво, що вони почали робити таке протиставлення W40K. Звичайні Спейс Маріни також, в якійсь мірі, розхідний матеріал, але не настільки як продемонстровано в цьому трейлері. А тут прямо вся концепція анонсу гри на цьому тримається.
Scoffer
Member

Повідомлення

Rhizone: 13.09.2026 14:03А оце цікаво, що вони почали робити таке протиставлення W40K
Старкрафт в молодості і мав бути вахою: блізард саме по вахі готувала стратегію, але не домовилась про авторські права і на фінальному етапі оперативно перевзулась в польоті. Так що сперти концепцію і сюжет у конкурента це не зараз вигадали.
Rhizone
Member

Повідомлення

Scoffer: 13.09.2026 14:11Старкрафт в молодості і мав бути вахою
Так я ж це і маю на увазі :)
Відповісти