Новини
Останні статті і огляди
Blizzard випустить шутер у відкритому світі за мотивами серії StarCraft
-
shadowdim
Member
Let's discuss Blizzard випустить шутер у відкритому світі за мотивами серії StarCraft
або зовсім відмінять
або зовсім відмінять
-
proos
Member
На постере мужчина или женщина?
-
Graveworm
Member
proos
Да
Да
-
alex_sul
Advanced Member
А те що Kerrigan тепер Xel'Naga, а до того пояснила Zagara що чіпати Терран не можна, це вже не рахується?Події в грі відбуваються через 70 років після StarCraft II, і сюжет не буде прямим продовженням. Заявлено, що це шутер у відкритому світі, який розповість про нову війну проти зергів
Або краще так: який зерг вкусив Ден Хей (Dan Hay)? Зерг-забуван? Чи зерг-бабломут?
-
yariksom
Member
Дуже симпатичний мужчина або дуже страшна жінкаproos: ↑ 13.09.2026 10:49На постере мужчина или женщина?
-
walkman3000
Member
весь близкон був lame&gay, перепало тільки ванільщикам. ванілла плюс, ванілла про, промакс та ультра
-
penetrator
Member
Я, который ждал классик+, не сказать что в восторге от анонса. Играть (по крайней мере на релизе) конечно же буду.
Всю церемонию открытия меня не покидала мысль, что игры анонсируют люди не имеющие никакого отношения к компании и вселенным.
Метцена вообще кто-то видел? Он хоть раз на сцену вышел?
Всю церемонию открытия меня не покидала мысль, что игры анонсируют люди не имеющие никакого отношения к компании и вселенным.
Метцена вообще кто-то видел? Он хоть раз на сцену вышел?
-
den888
Member
30 рік omg
-
leif
Member
я б не був таким оптимістичним, 30й рік може перетворитися і на 33й, не кажучи вже взагалі про можливість скасування проекту, як це вже було з шутерами по старкрафту, кєк)den888: ↑ 13.09.2026 11:3130 рік
-
kurraz
Junior
Я б взагалі проігнорив все що було після wings of liberty.alex_sul: ↑ 13.09.2026 10:54А те що Kerrigan тепер Xel'Naga, а до того пояснила Zagara що чіпати Терран не можна, це вже не рахується?Події в грі відбуваються через 70 років після StarCraft II, і сюжет не буде прямим продовженням. Заявлено, що це шутер у відкритому світі, який розповість про нову війну проти зергів
Або краще так: який зерг вкусив Ден Хей (Dan Hay)? Зерг-забуван? Чи зерг-бабломут?
-
Georgin
Member
Колись вже хотіли, StarCraft: Ghost називалась. Навіть геймплей демонстрували але до релізу так і не дійшло.
-
Mozdev
Member
Є щось я пропустив це якось мимоalex_sul: ↑ 13.09.2026 10:54А те що Kerrigan тепер Xel'Naga, а до того пояснила Zagara що чіпати Терран не можна, це вже не рахується?Події в грі відбуваються через 70 років після StarCraft II, і сюжет не буде прямим продовженням. Заявлено, що це шутер у відкритому світі, який розповість про нову війну проти зергів
-
MqM
Member
Ви видно давно на вулицю не виходили, втратили зоровий навик визначенняproos: ↑ 13.09.2026 10:49 На постере мужчина или женщина?
-
Kashtan
Member
Краще б франшизу корейцям віддали. Бо ті не тільки як гроші видоіти з фанатів думають.
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
В мене на вулиці не потрібно придивлятись хто перед тобою, бо відразу помітно жінка чи чоловік, а тут дійсно хлопець який занадто ніжно виглядає, чергова ахінея пропхата в гру.MqM: ↑ 13.09.2026 12:01Ви видно давно на вулицю не виходили, втратили зоровий навик визначенняproos: ↑ 13.09.2026 10:49 На постере мужчина или женщина?. Я одразу зрозумів, що чоловік, а трейлер ви явно не дивилися
![]()
-
leif
Member
дивлячись які. тоді ж коли мова йшла про якихось корейців, то це як раз були такі, які клєпають якісь мморпг з прицілом як раз на доїння в першу чергу)Kashtan: ↑ 13.09.2026 12:18Бо ті не тільки як гроші видоіти з фанатів думають.
-
Васильович
Member
proos: ↑ 13.09.2026 10:49На постере мужчина или женщина?
-
Rhizone
Member
А оце цікаво, що вони почали робити таке протиставлення W40K. Звичайні Спейс Маріни також, в якійсь мірі, розхідний матеріал, але не настільки як продемонстровано в цьому трейлері. А тут прямо вся концепція анонсу гри на цьому тримається.
-
Scoffer
Member
Старкрафт в молодості і мав бути вахою: блізард саме по вахі готувала стратегію, але не домовилась про авторські права і на фінальному етапі оперативно перевзулась в польоті. Так що сперти концепцію і сюжет у конкурента це не зараз вигадали.Rhizone: ↑ 13.09.2026 14:03А оце цікаво, що вони почали робити таке протиставлення W40K
-
Rhizone
Member
Так я ж це і маю на увазіScoffer: ↑ 13.09.2026 14:11Старкрафт в молодості і мав бути вахою