не погоджусь, нормальний список покращень як для "+" версії пребілд клавіатури без підвищення ціни, всі доволі цікаві мали б бути для ЦА (хоч я до неї і не відношусь). перехід на фр4 плейт правильний, я ще коли писав, що це найкращий плейт для НЕ-світчів
Відправлено через 22 хвилини 25 секунд:
шось тут не так
та ну нормальний стем воббл, нічого особливого. буває менше, але чи воно відчувається в конкретному випадку... ну, треба тестити, як воно для вас буде
дивіться, у вас пробіл сидить на трьох МХ-хрестиках, крайні з яких зчеплені рівною
(в більшості випадків
) скобою для рівномірного натискання. але головне: хаузінги стабів завжди будуть вільніше ніж топ хаузінг світча. навіть найбільш щільні в світі, тому що пробіли не завжди ідеально рівні і там потрібен певний люфт для норм роботи механізму стабу як такого. тобто обмеження вобблу пробілу все одно визначається в першу чергу центральним МХ-хрестиком, а вже потім стабами.
уявіть, у вас супер щільно посажений в топ-хаузінгу прямокутний стем світча по центру клавіші пробілу, кейкап на сидить цьому на хрестику, тобто зафіксований цією хрестовиною по вертикалі і горизонталі. якщо стем супер-ідеально щільно сидить в хаузінгу, а МХ-хрестик щільно заходить в кейкап (що я теж радив вам перевірити, бо буває різне) і зазорів ну от буквально нема ніде, звідки тут джерело вобблу (стаби поки відкидаємо, їх ще немає в системі)? для вобблу в такому випадку потрібно щоб стем буквально деформував пластик верхнього хаузінгу світча і крутився в ньому в цих зазорах, що виникли в наслідок цієї деформації. але це теоретичний випадок, для прикладу. на практиці стеми світчів сидять в хаузінгах не з допусками 0.0001мм, а значно вільніше, тому певний рух все одно буде)
стаби штука доволі допоміжна, але так, вони впливають також. спробуйте ТХ або ще краще typeplus, можливо це саме те що ви шукаєте.
- спойлер
- з.і. у мене є на продаж і такі і такі
Відправлено через 6 хвилин 51 секунду:
це доволі популярний світч в останній час, можна навіть сказати хайповий. не настілки як тайп R, але теж нормально катається на хвилях хайпу і нахвалюється в ком'юніті)