Новини
Останні статті і огляди
Офіційно анонсовано гру Diablo V
-
rizakrko
Member
Georgin
Там якраз змінили сетинг з "Діабло усім загрожує" з попередніх частин на "Діабло вже переміг, а нам тепер у цьому світі жити" у D5. А щодо янголів, то їхню поведінку у п'ятій частині описали як "indifference" - тому так, помічники з них кепські.
Там якраз змінили сетинг з "Діабло усім загрожує" з попередніх частин на "Діабло вже переміг, а нам тепер у цьому світі жити" у D5. А щодо янголів, то їхню поведінку у п'ятій частині описали як "indifference" - тому так, помічники з них кепські.
-
Vladys77
Member
Ну не знаю. Вже Diablo 4 була нецікавою. Чи може щось змінитись в Diablo 5?
А колись діабла була моєю улюбленою грою і кожну версію проходив по багато разів.
А колись діабла була моєю улюбленою грою і кожну версію проходив по багато разів.
-
Vlaad13
Member
Поки є ПоЄ - в це гівно від актівіжон ніхто грати не буде
-
rizakrko
Member
Vlaad13
Якби не грали, то не робили б. Дохід від D4 перетнув 1 мільярд два роки тому ще до першого доповнення. Скільки там коштувала розробка та підтримка не відомо, але заробили на цій грі багато грошей.
Для порівняння, GGG надають фінансову звітність і там за 2025 було 200 мільйонів прибутку - проти звичних ~50, що пов'язано з платним доступом до раннього доступу POE2.
Хоча мені POE подобається значно більше, ніж D4 (та і ніж POE2), та все ж у D4 грає/грало дуже багато людей - і так само буде з D5.
Якби не грали, то не робили б. Дохід від D4 перетнув 1 мільярд два роки тому ще до першого доповнення. Скільки там коштувала розробка та підтримка не відомо, але заробили на цій грі багато грошей.
Для порівняння, GGG надають фінансову звітність і там за 2025 було 200 мільйонів прибутку - проти звичних ~50, що пов'язано з платним доступом до раннього доступу POE2.
Хоча мені POE подобається значно більше, ніж D4 (та і ніж POE2), та все ж у D4 грає/грало дуже багато людей - і так само буде з D5.
-
Vlaad13
Member
Та звісно що будуть, але після пої, діабло взагалі не вставляє, ніякої варіативності немає, хоча вона набагато легше, може в цьому сенсrizakrko: ↑ 13.09.2026 16:49 Vlaad13
-
dead_rat
Member
Дяки, подивився сінематіки.Аціо: ↑ 13.09.2026 12:16 д4 простіше подивитись "фільм" сюжету на Ютубі за вечір-два.
Воно таке нудне що навіть 3тя на її фоні не така дерев'яна стає.
Вступний був прикольний, але десь після третього я щось відчув, що мені параллельно. Сюжету не зрозумів, да і ладно.
Після Діабло назвати зло Ліліт це кешн дуже страшно
-
Mozdev
Member
Їм просто релігія не дозволяє найняти гарного сценариста.dead_rat: ↑ 13.09.2026 18:41Дяки, подивився сінематіки.Аціо: ↑ 13.09.2026 12:16 д4 простіше подивитись "фільм" сюжету на Ютубі за вечір-два.
Воно таке нудне що навіть 3тя на її фоні не така дерев'яна стає.
Вступний був прикольний, але десь після третього я щось відчув, що мені параллельно. Сюжету не зрозумів, да і ладно.
Після Діабло назвати зло Ліліт це кешн дуже страшно
-
yariksom
Member
Та вони б найняли, просто сидить цілий маркетинговий відділ або навіть ціла найнята компанія на кшталт Світ бейбі, яка стругає сюжет, який на їх думку зайде всім, вони ж і перетворили Дьябло на онлайнпомийницю з лутбоксами, сьогоднішнє дьябло - гра-сервіс для недорозвинутих з маминим кошельком за пазухою.Mozdev: ↑ 13.09.2026 18:58Їм просто релігія не дозволяє найняти гарного сценариста.
Пишуть, що IV таким не буде, я не вірю.
Гра була хороша коли ти був сам на сам з цим світом, онлайн перетворив її на жувачку, яку вже багато хто жував.
-
rizakrko
Member
В D4 p2w елементів немає. Є платні доповнення та косметика. Косметика, очевидно, на баланс не впливає, а доповнення і в D2 були. Якщо хочете про гаманці щось розповісти, то з розповідайте про POE з монетизацією скрині та Torchlight Infinite де, як кажуть, ще гірше (особисто не грав у цю гру, це за чутками).yariksom: ↑ 13.09.2026 20:24 сьогоднішнє дьябло - гра-сервіс для недорозвинутих з маминим кошельком за пазухою.![]()
-
alumem
Member
rizakrko
Назови нам p2w элементы в пое? Вкладки в сундуке это не пейтувин если что.
Толи дело святой д4 с новыми имбо персонажами за деньги
Назови нам p2w элементы в пое? Вкладки в сундуке это не пейтувин если что.
Толи дело святой д4 с новыми имбо персонажами за деньги
-
rizakrko
Member
alumem
Ага, мати більший вміст скрині це геть не перевага за гроші. В одній моїй вкладці з картами зберігається більше речей, ніж безкоштовно можна вмістити на всьому акаунті. Чи можна обійтися без цього? Можна. Чи матиме гравець з вкладкою карт перевагу над гравцем без неї? За умови однакових навичок - так, безперечно.
Як інший приклад можна навести необхідність виділити більше, ніж четвертину всього вмісту скрині для того, щоб залінкувати corrupted річ через крафт.
Якщо вам не подобаються платні доповнення в D4, що включають в себе нових персонажів та додаткову силу, то ви мабуть також вважаєте, що в D2 доповнення Lord of Destruction це p2w?
Ага, мати більший вміст скрині це геть не перевага за гроші. В одній моїй вкладці з картами зберігається більше речей, ніж безкоштовно можна вмістити на всьому акаунті. Чи можна обійтися без цього? Можна. Чи матиме гравець з вкладкою карт перевагу над гравцем без неї? За умови однакових навичок - так, безперечно.
Як інший приклад можна навести необхідність виділити більше, ніж четвертину всього вмісту скрині для того, щоб залінкувати corrupted річ через крафт.
Якщо вам не подобаються платні доповнення в D4, що включають в себе нових персонажів та додаткову силу, то ви мабуть також вважаєте, що в D2 доповнення Lord of Destruction це p2w?
-
kairo
Member
NWN, зовсім інший тип гри.Dragobes: ↑ 13.09.2026 14:33Sacred 2, Neverwinter NightsEaranak: ↑ 13.09.2026 11:13 Если у вас есть альтернативы в таком плане - делитесь. Поиграю.![]()
Відправлено через 9 хвилин 11 секунд:
Залежить від того, чи заходить вам такий тип ігор. Я пройшов сюжетку на Геймпасі і видалив, просто не мій жанр.dead_rat: ↑ 13.09.2026 09:51 Earanak
Дай пораду, чи варта Дябла 4 щоб її сюжетку пробігти не живучи в ній, а чисто раз на тиждень вечірок скоротать?
В перероблену другу я побігав в задоволення, але без фанатизму
-
The_Rusik
Member
А будет ли вообще нормальная игра? Или очередной мусор?
Нормальная - это офлайн, одиночная или с другом, без сезонов, без доната.
Нормальная - это офлайн, одиночная или с другом, без сезонов, без доната.
-
rizakrko
Member
The_Rusik
Офлайн та без сезонів - точно ні, ARPG так вже не створюють.
Якщо цікаво, то гляньте на D4 - от все те саме стосовно описаних вами критеріїв і буде з ймовірністю 99%.
Офлайн та без сезонів - точно ні, ARPG так вже не створюють.
Якщо цікаво, то гляньте на D4 - от все те саме стосовно описаних вами критеріїв і буде з ймовірністю 99%.
-
Grava
Member
Окей, грати у безкоштовну гру але за донат більша скриня, з якою більше комфорту у грі це те саме що грати у 60$ гру у якій у тебе не буде доступу до всього контенту без доповнення за 40$.rizakrko: ↑ 13.09.2026 22:09більший вміст скрині це геть не перевага за гроші
-
1234waltz
Member
Трошки вбік від теми, але в минулому році якось підсів пограти в Діабло Іммортал. Воно виявилось неочікуванно притомним та грабельним. Нажаль швидко втомило, бо там на певних етапах обов'язковий кооп, а я онлайн помийки не вивожу.
-
Earanak
Member
- OFFTOP про вкладки PoE
- Интереса ради открыл почту в PoE1/PoE2 и посчитал сколько у меня с 2024 года ушло на вкладки - 105$
Тут главное знать пару моментов. Если покупать через сайт не за доллары а за RUB то там вдвое дешевле выходит. Там идет конвертация с гривен в доллары через амеркиканскую платёжку (хоть на сайте и пишет Рубли), но в итоге все равно выходит вдвое дешевле чем покупать через Стим или сразу в Долларах, причем так у них уже давным давно дела обстоят, года с 2019. И еще через каждые 3 недели идет неделя 30% скидок на вкладки. Вот зная эти два момента я на 105$ накупил просто вагонище вкладок под разные наборы предметов и больших вкладок и трейд вкладок. Причем большая часть вкладок применяется и к PoE1 и к PoE2, но не все. Много это или мало, тут уж не знаю. Видел у некоторых типов на стримах втрое больше вкладок чем у меня )) Конечно если играть только в одну часть и не упарываться по полной, думаю и 30$ хватит большинству игроков. А на первых порах может и 10$ хватит, пока игру не распробуешь.
-
Геральт
Active Member
Розповідаю. PoE пройдена кілька разів без жодної влитої копійки. А з грудня той самий фокус можна буде провернути з PoE2rizakrko: ↑ 13.09.2026 20:32 розповідайте про POE з монетизацією скрині
D4 пробував на безкоштовних вихідних і матрьошки в пролозі якось не зайшли. Прокачка якась дивна. За гроші грати, ну таке собі.
-
Zealoth
Member
Тут еще момент, что покупая набор поддержки на любую сумму, на аккаунт зачисляется эквивалент этой суммы в монетах игрового магазина, за которые покупается внешка и вкладки.Earanak: ↑ 14.09.2026 09:32
- OFFTOP про вкладки PoE
- Интереса ради открыл почту в PoE1/PoE2 и посчитал сколько у меня с 2024 года ушло на вкладки - 105$
Тут главное знать пару моментов. Если покупать через сайт не за доллары а за RUB то там вдвое дешевле выходит. Там идет конвертация с гривен в доллары через амеркиканскую платёжку (хоть на сайте и пишет Рубли), но в итоге все равно выходит вдвое дешевле чем покупать через Стим или сразу в Долларах, причем так у них уже давным давно дела обстоят, года с 2019. И еще через каждые 3 недели идет неделя 30% скидок на вкладки. Вот зная эти два момента я на 105$ накупил просто вагонище вкладок под разные наборы предметов и больших вкладок и трейд вкладок. Причем большая часть вкладок применяется и к PoE1 и к PoE2, но не все. Много это или мало, тут уж не знаю. Видел у некоторых типов на стримах втрое больше вкладок чем у меня )) Конечно если играть только в одну часть и не упарываться по полной, думаю и 30$ хватит большинству игроков. А на первых порах может и 10$ хватит, пока игру не распробуешь.
-
Earanak
Member
Zealoth, да. Точно. Совсем забыл про это. Я покупал таких 2-3 набора, недорогих. И еще покупая PoE2, ты получаешь эквивалент в монетах.