Офіційно анонсовано гру Diablo V

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Офіційно анонсовано гру Diablo V

Конвеєр.
Earanak
Member

Повідомлення

То в каком состоянии сейчас Diablo IV - меня вполне устраивает. Другое дело что с ее релиза прошло 3 года, вышло два DLC, и прошло 14 сезонов, и только сейчас я могу сказать что игра - норм, с точки зрения эндгейма, лут-прогрессии. С одной стороны это вселяет надежду в следующую часть. С другой стороны нагоняет уныния, от осознания того в каком виде они решили выпустили четвертую часть в релиз, просто гребанный стыд... Это ведь была пытка скукой, ну или скучная пытка. Кстати 15 числа стартует новый сезон в D4, наверное ворвусь. А то в PoE1/PoE2 основные лиги сдохли, мини-лига в PoE2 не интересна. Следующая лига PoE2 вообще на релизе только будет. Last Epoch продавшись каличному издателю сдох, когда контент будет новый неизвестно. DLC к Grim Dawn которое (СЕМЬ ЛЕТ ждали) - нагоняет уныние. Донатная аниме помойка Torchlight Infinite не вызывает интереса. А прочие Titan Quest 2 еще только в зародыше. Вот и выходит что когда хочу чертей палкой погонять то выбор из трех игр у меня PoE1/PoE2/Diablo 4 :-/
OFFTOP
Сижу вот играю в китайскую инди-сраку. Она настолько убого выглядит что даже интерес вызывает :laugh:
И не смотря на то что она двухмерная, она еще и тормозит и проседает до 60-80FPS :lol:
Тем не менее, то что надо, тупа ходишь на авто-атаке по однообразным кишкам и лутаешь шмоточки, квинтэссенция того что я люблю )))
https://store.steampowered.com/app/4423580/_/
dead_rat
Member

Повідомлення

Earanak
Дай пораду, чи варта Дябла 4 щоб її сюжетку пробігти не живучи в ній, а чисто раз на тиждень вечірок скоротать?

В перероблену другу я побігав в задоволення, але без фанатизму
Georgin
Member

Повідомлення

Знову? Діабло знову набрався сил та всіх завоював? Блін, ангели у цьому сеттінгу не надто гарні помічники для людства.
Цікаво, скільки щє студія буде тягнути цю історію з "Діабло знов загрожує..."

Мені абсолютно не зайшли ні 3-я, ні 4-а частини серії, взагалі нічим не зачепили. От ремастер 2-ї порадував, час від часу приємно пограти пару годин.
Earanak
Member

Повідомлення

dead_rat, если времени настолько уж мало, я бы лучше посмотрел какую то компиляцию по сюжету на ютубе.

Основная компания мне показалась затянутой, разбавленной не особо интересными событиями. Ну так, средне :-/
Сюжет первого DLC - у меня вызывал откровенно раздражение, причем он закончился на 'клиф-хенгере', по сути не дав навалять глав-гаду.
Сюжет второго DLC - мне понравился. Вообще все супер. Душных персонажей слили, старых знакомых вернули, никакой воды, максимум интересных событий.

Но советовать играть компанию чисто раз на неделю - не, лучше во что то другое поиграйте, IMHO.
Vityok777
Member

Повідомлення

Якщо грати тільки сюжетку, то мені чомусь третя найбільше подобається.
Але з тією знижкою яка діє зараз на четверту частину, точно варто взяти і пройти.
werneo
Member

Повідомлення

Пилять чергового конкурента для ПОЕ? А взагалі це виглядає як конвеєр, анонс чергового ААА-тайтлу в тому ж самому сетінгу за 3 роки після релізу попереднього, лол, шта?
Dragobes
Member

Повідомлення

Earanak: 13.09.2026 09:47 Сижу вот играю в китайскую инди-сраку. Она настолько убого выглядит что даже интерес вызывает :laugh:
Надеюсь в Demo? Потому что отдать за такое 230 псевдозолотых....
Барбарис
Member

Повідомлення

Vityok777, так знижка лише на основу, на длс немає. Пробував раз на безкоштовних вихідних, не дуже й зацікавила - не так як друга.
yariksom
Member

Повідомлення

Після Дябло2, дябло вже не дябло, або я вже надто старий для цих розваг.
penetrator
Member

Повідомлення

Как-то быстро они 5 часть выкатили. Сдается мне, что это должен был быть аддон к 4ке, но кто-то из менеджмента потребовал завернуть все в новую игру.

Вернулся в 4ку перед выходом LoH и у меня очень смешанные чувства по поводу последних двух сезонов. Благо осталась неделя до беты WoW и больше играть в д4 я не буду.
Earanak
Member

Повідомлення

Dragobes: 13.09.2026 10:52
Earanak: 13.09.2026 09:47 Сижу вот играю в китайскую инди-сраку. Она настолько убого выглядит что даже интерес вызывает :laugh:
Надеюсь в Demo? Потому что отдать за такое 230 псевдозолотых....
Конечно же в полную версию. Уже на 90лвле Палладина, балдею :super:
Если у вас есть альтернативы в таком плане - делитесь. Поиграю.
Я в десятки ARPG/Автобаттлеров/ВампирЛайков переиграл и ничего подобного мне еще не попадалось.
Только не рекомендуйте мне Hero Siege или еще какую нить попсу, все переиграно ))
vsx
Member

Повідомлення

В этом жанре только на Titan Quest 2 какая-то надежда. Все остальное превратилось в онлайн помойки/сессионки непонятно для чего и кого существующие
Mozdev
Member

Повідомлення

vsx: 13.09.2026 11:23 В этом жанре только на Titan Quest 2 какая-то надежда. Все остальное превратилось в онлайн помойки/сессионки непонятно для чего и кого существующие
Я пройшов ранній доступ Titan Quest 2, не погано, але там на мою дуже прискіпливу думку є ще багато чого доробити, сюжет досить простий, я б сказав банальний, але від таких ігор чекати щось сильно закручене не варто.

Можна ж ще згадати Grim Dawn, теж гарна гра, діабло ну ремайстер я пройшов тільки за те що там новий клас додали варлока, інші частини не сподобались особливо геймплейно після Path of Exile.

Є ще Wolcen Lords of Mayhem таке собі коридорне, але хоч якось Path of Exile нагадує, за прокачкою та геймплеєм.

Ше мабуть від відчаю, вдарився грати в інді всяке, Elengard: Ascension, Wigmund, Forsaken Realms Vahrins Call. :shuffle:
divinity
Member

Повідомлення

Earanak
у мене немає останнього аддону. І без нього гра неграбельна. Тобто не те що ти не можеш по білдам щось зібрати, а що твій герой не може використовувати всі механіки і крафт і руни, 1 з 3 варіантів кожного скілу заблоковано (навіть у ванільних класів), і сила героя десь в 50-100 разів слабша ніж з аддоном. Зовсім не Pay2win.

Я розумію, що їм треба продавати гру, але не таким способом. Аддон - це доп контент, це може бути материк, герої, а не неможливість юзати хоч щось притомне.

Тобто якщо людина заплатила за гру $70 за основну гру і 30 баксів за 1ий аддон то вона потім не може грати в БАЗОВУ гру базовими класами, бо Блізард вирішив заблокувати всі гарні механіки в длц. З таким підходом хай самі купують свої ігри. Не куплю із принципу жодну їх гру більше, хоча купував колись і w2, і старкрафт і т.п. Але тієї компанії що була раніше більше не існує.

Я д3 хоч зараз можу запустити і там такого немає. Про д2 вже не кажу, гра класна, але порівняно з PoE невелика, і вже немає чого там чекати.
Аціо
Member

Повідомлення

Єдине що бісить у таких іграх, що вони узяли звичку робити обов'язковий інтернет у соло грі.
Як була д2 кращою у серії так і лишилась.

dead_rat: 13.09.2026 09:51 Earanak
Дай пораду, чи варта Дябла 4 щоб її сюжетку пробігти не живучи в ній, а чисто раз на тиждень вечірок скоротать?

В перероблену другу я побігав в задоволення, але без фанатизму
д4 простіше подивитись "фільм" сюжету на Ютубі за вечір-два.
Воно таке нудне що навіть 3тя на її фоні не така дерев'яна стає.

P.S. А взагалі за цікавими білдами та ЛОРом це на мій погляд - д2, Грім Даун, Тітан Квест, ПоЕ1 інше не дотягує.
Earanak
Member

Повідомлення

divinity, а я тут причем, почему мне это адресовано :spy:
Мне не интересно обсуждать сколько что там стоит, и какие ограничения без DLC, мне без разницы.
Востаннє редагувалось 13.09.2026 12:35 користувачем Earanak, всього редагувалось 2 разів.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

penetrator: 13.09.2026 11:13 Как-то быстро они 5 часть выкатили. Сдается мне, что это должен был быть аддон к 4ке, но кто-то из менеджмента потребовал завернуть все в новую игру.

Вернулся в 4ку перед выходом LoH и у меня очень смешанные чувства по поводу последних двух сезонов. Благо осталась неделя до беты WoW и больше играть в д4 я не буду.
Вони нічого не викатили, це просто анонс і між проектами буде 6 років (це якщо ще переносів не буде) що нормально. Тут по факту крім тізера і артів нічого нема.
Д4 мені зайшла. Саундтрек, артдизайн топові. Я не затримався в грі на грінд, але годин 200 набігав.
Dragobes
Member

Повідомлення

Earanak: 13.09.2026 11:13 Если у вас есть альтернативы в таком плане - делитесь. Поиграю.
Sacred 2, Neverwinter Nights :laugh:
dr31k0
Member

Повідомлення

Дивився я вчора трохи бліззкон, і після нейрослоп тізера анонсу на 2029 рік Д5, реакції іншої ніж "якого х*я?, ви шо там зовсім й*бу дали?" в мене не викликало. Д4 в тому стані в якому вона зараз, то є просто бета-тест і доїльня людей на сізон-пасс скінчики(не примусово але є). Ендгейму як такого в грі нема (можна було би сказати шо ендгейм то пуш тавера на рейтинг в таблиці, але і там кожного сезону умудряються обісратися з абузами механік, із за чого рейтинги зачасто там нічого не варті). Качати 300 парагон? шоби шо? вбити 20 раз убер мефісто на сезоні (так його і так можна МЕТА білдами пройти на парагонах так 220х-250х) для.... того шоб отримати рандомні шмотки з рандомними афіксами типу "Life on Tuesday/life on thursday". Кожен сезон в Д4 починаючи з другого то був сезон of Powers /Evil/Angel/Vampiric/вставити своє, де походу самі розробники не мають бачення як би мав виглядати ендгейм в тій грі, не кажучи вже про баланс класів, яких в грі вже аж забагато (і з 15ого сезону ще 1 добавлять - Амазонку ((дочка спірітборна+рога?)). В Діабло 4 нема босс файта з... Діабло??? Нє, ну найс найс.... Дойшли до висновку шо давайте вже діабло 5, д4 не пішла. :-/

Розчарований я в бліззарді, при тому вже давно, але те куди вони звернули зараз привело їх просто до конвеєра посередніх ігор, і в д5 нема в мене віри
Відповісти