Blizzard випустить шутер у відкритому світі за мотивами серії StarCraft

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Взагалі багато хто з вахи краде. Оно вся сюжетна частина стелларіса це настільки точна копія окремих сюжетів вахи, що я б на місці юристів гейм воркшопу задумався б над цим. Воно там вже до непристойності однакове.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Scoffer: 13.09.2026 14:16 Взагалі багато хто з вахи краде. Оно вся сюжетна частина стелларіса це настільки точна копія окремих сюжетів вахи, що я б на місці юристів гейм воркшопу задумався б над цим. Воно там вже до непристойності однакове.
О так, а ваха не краде, угу.
Scoffer
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Ваха може і краде у когось мені невідомого, але те що я спочатку читаю в вахі, потім через NN років з'являється 1 в 1 в стелларісі, не навпаки. Власної фантазії у парадоксів нуль.
Syrio_Forel
Junior

Повідомлення

Все ж таки ця більш хайтек і чиста стилістика мені менше подобається ніж оригінальний і більш депресивний стиль першого старкрафта. Інтро Broodwar з морпіхами в шанцях як приклад.
leif
Member

Повідомлення

Syrio_Forel
та ну ви шо, стиль оригінального ск та брудвару куди круче, як на мене)

але це звичайно все про смаки, суб'єктивне сприйнятття і сперечатись тут нема про що)

заради цікавості, скільки вам років?
Syrio_Forel
Junior

Повідомлення

leif: 13.09.2026 14:53 Syrio_Forel
та ну ви шо, стиль оригінального ск та брудвару куди круче, як на мене)

але це звичайно все про смаки, суб'єктивне сприйнятття і сперечатись тут нема про що)

заради цікавості, скільки вам років?
Та вже за 40. Може це все претензії від ностальгії, але тоді ці відео справляли набагато більше враження :)
leif
Member

Повідомлення

Syrio_Forel: 13.09.2026 15:02 тоді ці відео справляли набагато більше враження
поза сумнівом! мені було 10 років, коли я вперше побачив інтро і власне геймплей першого старкрафту (ще без брудвар), дуже яскраві спогади)
warp37
Member

Повідомлення

Куплю, если в Steam выпустят. :)
dead_rat
Member

Повідомлення

Відео доволі круте, я прямо відчув себе морпіхом, якого відправили по F2+A+click тупо злитися в полі

Поки не можу уявити як цей всесвіт має працювати в шутері
lw_007
Member

Повідомлення

Rhizone: 13.09.2026 14:03 А оце цікаво, що вони почали робити таке протиставлення W40K. Звичайні Спейс Маріни також, в якійсь мірі, розхідний матеріал, але не настільки як продемонстровано в цьому трейлері. А тут прямо вся концепція анонсу гри на цьому тримається.
не знаю як в вахі, в ск маринери це дійсно розхідний матеріал)
Аціо
Member

Повідомлення

proos: 13.09.2026 10:49 На постере мужчина или женщина?
На фото DLSS5 - все як люблять покемони. :laugh:
lw_007
Member

Повідомлення

dead_rat: 13.09.2026 15:42 Відео доволі круте, я прямо відчув себе морпіхом, якого відправили по F2+A+click тупо злитися в полі

Поки не можу уявити як цей всесвіт має працювати в шутері
Ага. Чисто за піхоту бігати? В лорі ж нормальне таке різноманіття юнітів

Відправлено через 53 секунди:
Аціо: 13.09.2026 16:12
На фото DLSS5 - все як люблять покемони. :laugh:
В мені видалось що це просто відеокат прогнаний через дифузор.
Аціо
Member

Повідомлення

alex_sul: 13.09.2026 10:54
Події в грі відбуваються через 70 років після StarCraft II, і сюжет не буде прямим продовженням. Заявлено, що це шутер у відкритому світі, який розповість про нову війну проти зергів
А те що Kerrigan тепер Xel'Naga, а до того пояснила Zagara що чіпати Терран не можна, це вже не рахується?
Або краще так: який зерг вкусив Ден Хей (Dan Hay)? Зерг-забуван? Чи зерг-бабломут?
Як який? То Зерг-ТЦК та СПшник! :lol:

Syrio_Forel
leif
Не переймайтесь - дійсно СК БВ краще хоч і застарів, особливо саунд.
Koluchiy
Member

Повідомлення

Відчуваю що можуть щось запиляти по типу Helldrivers
Vlaad13
Member

Повідомлення

Сінематік від Актівіжон це завжди божественно
єдине що зазвичай в них тільки ролики і норм а самі ігри так собі
але звісно за такі ролики великий респект
MqM
Member

Повідомлення

Kashtan: 13.09.2026 12:20 Краще б франшизу корейцям віддали. Бо ті не тільки як гроші видоіти з фанатів думають.

Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
MqM: 13.09.2026 12:01

Ви видно давно на вулицю не виходили, втратили зоровий навик визначення :D . Я одразу зрозумів, що чоловік, а трейлер ви явно не дивилися :D
В мене на вулиці не потрібно придивлятись хто перед тобою, бо відразу помітно жінка чи чоловік, а тут дійсно хлопець який занадто ніжно виглядає, чергова ахінея пропхата в гру.
Я тобі більше скажу у словʼянських чоловіків такі риси обличчя ще й частіше зустрічаються ніж у тих вестернів. То ж таки ви втрачаєте форму

Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Enjthesilence: 13.09.2026 14:16
Scoffer: 13.09.2026 14:16 Взагалі багато хто з вахи краде. Оно вся сюжетна частина стелларіса це настільки точна копія окремих сюжетів вахи, що я б на місці юристів гейм воркшопу задумався б над цим. Воно там вже до непристойності однакове.
О так, а ваха не краде, угу.
Загалом у них є свої книги і настільні ігри з часів коли ігрова індустрія зароджувалася і була переважно в ігрових аатоматах.
Що там у 1987 році Ваха вже покрала? :rotate:

Отправлено спустя 4 минуты 51 секунду:
А щодо трейлеру де місцеві екстрасенси? хочу почути думку чи гра вже успіх чи провал?
Памʼятаю по сюжетним трейлерам тут любили оцінювати ігри :)
dead_rat
Member

Повідомлення

MqM
Судячи з трейлеру, треба не гру а кіно, був би гідний конкурент Зоряному десанту та Грі Ендера
CnC_General
Member

Повідомлення

спойлер
щось мені той герой на постері якось дивний. чимось нагадує головного з учасників параду лгбт. бррррр. треба руки мити та приймати душ після спілкування з такими.
Відправлено через 19 хвилин 46 секунд:
Щось подібне розробляли і раніше.
спойлер
Наприклад у всесвіті Command and Conquer тривала розробка гри 3D action від першої особи. Також був режим від третьої особи у жанрі FPS шутерів.
Дійшла до статусу бети. Орієнтовна (робоча) назва Command and Conquer: Tuberium. Граємо за одного з солдатів НОД, Місія вижити (завербували GDI піхотинця NOD, став таємним диверсантом, після виконаних диверсій дістатись до точки евакуації та отримати свою нагороду).
Роботи по розробці тривали довгий час , паралельно з розробкою Command and Conquer 3 , + продаж компанії та перехід під крило Electronic Arts Los Angeles.
А видавець Electronic Arts вирішив що якість графіки розробки не дотягує до рівня першого Crysis 2007, тому розробку Command and Conquer: Tuberium у 2008 році було призупинено для переходу на інший більш технологічний 3D engine. А там і забули. Та розпустили Westwood Studios. Частину працівників перекинули до інших проектів.
Відправлено через 2 хвилини 54 секунди:
У відео вказано дату 2030. Типу дата виходу гри? ну ок. зараз 2026 рік. Почекаємо))
Impulse101
Member

Повідомлення

dead_rat: 13.09.2026 17:21 MqM
Судячи з трейлеру, треба не гру а кіно, був би гідний конкурент Зоряному десанту та Грі Ендера
Та у них трейлери по всіх іграх то топ. WoW, SC2, кожен раз коли передивляюсь думаю як було би круто якби зняли таку повнометражку, але...not enough minerals :D
waryag
Member

Повідомлення

alex_sul: 13.09.2026 10:54А те що Kerrigan тепер Xel'Naga, а до того пояснила Zagara що чіпати Терран не можна, це вже не рахується?
Або краще так: який зерг вкусив Ден Хей (Dan Hay)? Зерг-забуван? Чи зерг-бабломут?
Завжди може знайтися рій-відступник.
Або тут террани полізли до зергів.
Відповісти