У Borderlands 4 тривають безплатні вихідні. На ігри серії діють великі знижки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Zaelot
Member

Повідомлення

kairo: 12.09.2026 18:52 Ці методи взлому викладають на CS.RIN.RU та в Телеграм, тому не переживайте, все надійно B-)
тонко) :)
divinity
Member

Повідомлення

Сама гра не така погана. 6/10 але це за кампанію, до ендгейма не дійшов. Раніше гравці писали, що на нього забили великий палець.

Але BL2>BL1>BL3=BL4, тобто все одно гірша за перші дві. І зі стилістикою Борди по суті неважливо який рушій, якби був застарілий не так прям і різниця була б, так і новий не сильно для неї щось дає. А ресурси жере. І місце на диску неадекватне, хоча вже наче всі звикли до 120-130 Гб ігор, але тут чому такі розміри.

Я не беру ціну самої гри та висказування їх глави, це до гри не має відношення.
MqM
Member

Повідомлення

pelia: 12.09.2026 18:44
yariksom: 12.09.2026 12:25
Тут так не прийнято, тре тихонько піратити і казати, що купив :gigi:
Конкретно цю гру, якщо я взагалі буду грати, я принципово спірачу
Принциповість зашкалює :lol:
Це щось з розряду принципово отруїтися їжею аби показати низьку якість санітарії в кафе чи ресторані :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
kairo: 12.09.2026 18:52
Zealoth: 12.09.2026 13:09

Разве там не очередной взлом через отключение кучи защитных механизмов на уровне биоса?
Так, треба вимкнути захисні механізми Windows (Hypervisor-protected Code Integrity та Secure Boot), щоб гіпервізор отримав повний доступ до пам'яті й ядра ПК.

Ці методи взлому викладають на CS.RIN.RU та в Телеграм, тому не переживайте, все надійно B-)
Добре, що ви нас просвітили про кацапські ресурси де це можна знайти ;) Так сказати єдиний медіа простір не відпускає? :D
kairo
Member

Повідомлення

MqM: 13.09.2026 02:33 Добре, що ви нас просвітили про кацапські ресурси де це можна знайти ;) Так сказати єдиний медіа простір не відпускає? :D
Шукають крякнуті ігри на торрентах, а я написав, звідки ці методи взлому беруться.
daesz
Member

Повідомлення

Геймплейно BL3>BL2. BL4 не грав, але геймплейно BL3 був без сумнівів найкращою частиною.
Але сторі краща в BL2, тут без сумніву.
unique-neon
Member

Повідомлення

divinity: 12.09.2026 23:25І зі стилістикою Борди по суті неважливо який рушій, якби був застарілий не так прям і різниця була б, так і новий не сильно для неї щось дає. А ресурси жере.
Запустив суто з цікавості щодо ресурсів, пригадую було скарг на неоптимізацію і був здивований у підсумку.
Компютер 9800x3d + 9070xt.
- FSR performance з FHD в 4К - 100 fps
- те що вище + framegen - 160 fps

О, забув, ще й з HDD запускав, а то гра жирна на nvme місця було шкода)
pelia
Member

Повідомлення

MqM: 13.09.2026 02:33
pelia: 12.09.2026 18:44

Конкретно цю гру, якщо я взагалі буду грати, я принципово спірачу
Це щось з розряду принципово отруїтися їжею аби показати низьку якість санітарії в кафе чи ресторані :lol:
Якісь у вас дивні аналогії. Мої принципи будуються на словах певної (всі ми знаємо якої) людини, про преміальний продукт і все таке
NST1983
Member

Повідомлення

yariksom: 12.09.2026 12:25
Геральт: 12.09.2026 11:27Гра на трекерах вже вічність. Ну, успіхів з такими цінами )
Тут так не прийнято, тре тихонько піратити і казати, що купив :gigi:
Не треба так категорично. Є дослідження, за якими спірачені ігри майже не впливають на рівень продажів. Якщо людині гра сподобалась і вона може дозволити собі її купити, то часто потім і купує. Принаймні у мене так і у більшості тих, кого знаю. Піратка то скоріше тимчасове рішення. А у кого грошей немає, той не купить її хоч з піраткою, хоч без неї.
MqM
Member

Повідомлення

pelia: 13.09.2026 10:54
MqM: 13.09.2026 02:33

Якісь у вас дивні аналогії. Мої принципи будуються на словах певної (всі ми знаємо якої) людини, про преміальний продукт і все таке
І що справді вірите у чудовий геймплей і прекрасну оптимізацію? :D :lol:
Відповісти