Новини
Останні статті і огляди
У Borderlands 4 тривають безплатні вихідні. На ігри серії діють великі знижки
-
Earanak
Member
Пропоную обговорити У Borderlands 4 тривають безплатні вихідні. На ігри серії діють великі знижки
Напоминаю - https://www.overclockers.ua/ru/news/bor ... ive-years/
Напоминаю - https://www.overclockers.ua/ru/news/bor ... ive-years/
-
_Andrik_
Member
Рік тому кричали , що ніяких знижок 
-
NUN4AG
Member
Borderlands 4 Super Deluxe Edition
Full price - 5 599₴
-50% - 2 799₴
- спойлер

-
Zaelot
Member
я і на халяву грати не буду в це 
-
Васильович
Member
Це лише частково правда - "консолехолопам" треба мати активну підписку GamePass чи аналог, щоб "безкоштовно" пограти в сабжУ період з 10 по 14 вересня в Borderlands 4 можна грати абсолютно безплатно.
P.S. Ото думав зацінити цю "premium game" на Xbox, але раз так, то піду краще DLC до трійки проходити
-
Геральт
Active Member
Гра на трекерах вже вічність. Ну, успіхів з такими цінами )
-
yariksom
Member
Тут так не прийнято, тре тихонько піратити і казати, що купивГеральт: ↑ 12.09.2026 11:27Гра на трекерах вже вічність. Ну, успіхів з такими цінами )
-
Геральт
Active Member
yariksom
А я б, до речі, взяв, бо сподобалась. Але ціна+денуво+відсутня локаль відбили охоту.
А я б, до речі, взяв, бо сподобалась. Але ціна+денуво+відсутня локаль відбили охоту.
-
Zealoth
Member
Разве там не очередной взлом через отключение кучи защитных механизмов на уровне биоса?Геральт: ↑ 12.09.2026 11:27 Гра на трекерах вже вічність. Ну, успіхів з такими цінами )
-
Unsecond
Member
В такое даже бесплатно играть зашквар 
-
warp37
Member
Одна из лучших игр прошлого года, около сотни часов наиграл.
При таких расчётах, даже за 5599 гривен, цена за час не такая уж и высокая, плюс возвраты к DLC.
-50% за Super Deluxe Edition - вообще копейки.
При таких расчётах, даже за 5599 гривен, цена за час не такая уж и высокая, плюс возвраты к DLC.
-
yariksom
Member
В біосі треба включити віртуалізацію, яка переважно включена і так, кажуть, що теперішній гіпервізор не несе особливих небезпек, сам не пробував бо дуже довго вже залипаю в старі ігри та й для такого лайна навіть не заморочувався би.Zealoth: ↑ 12.09.2026 13:09Разве там не очередной взлом через отключение кучи защитных механизмов на уровне биоса?
-
SKYJAKER
Member
Скачав , майже 138 гб, спробував , але чомусь вже десь на 3 хв якась відраза. Вже у Борді 3 не слідкував за сюжетом ,так читав діалоги але не намагавсь не пропускати. 2 Борда вилизана вздовж і поперек , все читав і слідкував (як і першій та пресиквел). Поки награв трохи більше години , зустрівся з Клептрепом , тільки от нарешті щось що схоже на борду, після початку де голос Маркуса лише був . Короче тільки якщо буде знижка -90% і більше можливо і візьму. При графіці і тій стилистики жре неспівпідставно дуже багато ресурсів , особливо відеокарти. На моєму конфігі з автоналаштуванням , пресет ставить високий(а це середній повзунок) та ще й длсс врубає чогось, я його вимкнув і залочив на 60 фпс, але все одно відчувається що гра на ue5 .
-
jamesbond
Member
Думав спробувать, а там 174Гб. Ні, дякую, хай самі грають
-
proos
Member
_Andrik_
Это же пичфорд, звездобол всея индустрии
Это же пичфорд, звездобол всея индустрии
-
vsx
Member
Если бы игра поддерживала DLSS 5 я бы и за 6000 купил, но без - ни за что. С торрента скачаю.warp37: ↑ 12.09.2026 13:53 Одна из лучших игр прошлого года, около сотни часов наиграл.
-
stoned
Member
Що ж таке, тру фанати не окупили преміальний продукт?
-
warp37
Member
Вcе 64-битные игры поддерживают DLSS 5.vsx: ↑ 12.09.2026 16:46Если бы игра поддерживала DLSS 5 я бы и за 6000 купил, но без - ни за что. С торрента скачаю.warp37: ↑ 12.09.2026 13:53 Одна из лучших игр прошлого года, около сотни часов наиграл.
- спойлер
-
pelia
Member
Конкретно цю гру, якщо я взагалі буду грати, я принципово спірачуyariksom: ↑ 12.09.2026 12:25Тут так не прийнято, тре тихонько піратити і казати, що купивГеральт: ↑ 12.09.2026 11:27Гра на трекерах вже вічність. Ну, успіхів з такими цінами )![]()
-
kairo
Member
Так, треба вимкнути захисні механізми Windows (Hypervisor-protected Code Integrity та Secure Boot), щоб гіпервізор отримав повний доступ до пам'яті й ядра ПК.Zealoth: ↑ 12.09.2026 13:09Разве там не очередной взлом через отключение кучи защитных механизмов на уровне биоса?Геральт: ↑ 12.09.2026 11:27 Гра на трекерах вже вічність. Ну, успіхів з такими цінами )
Ці методи взлому викладають на CS.RIN.RU та в Телеграм, тому не переживайте, все надійно