У Borderlands 4 тривають безплатні вихідні. На ігри серії діють великі знижки

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
_Andrik_
Member

Повідомлення

Рік тому кричали , що ніяких знижок :lol:
NUN4AG
Member

Повідомлення

Borderlands 4 Super Deluxe Edition
Full price - 5 599₴
-50% - 2 799₴
спойлер
Зображення
Я розумію, що в них дупа без дна, але не настільки ж :lol:
Zaelot
Member

Повідомлення

я і на халяву грати не буду в це :puke:
Васильович
Member

Повідомлення

У період з 10 по 14 вересня в Borderlands 4 можна грати абсолютно безплатно.
Це лише частково правда - "консолехолопам" треба мати активну підписку GamePass чи аналог, щоб "безкоштовно" пограти в сабж :shuffle:
P.S. Ото думав зацінити цю "premium game" на Xbox, але раз так, то піду краще DLC до трійки проходити :gigi:
Геральт
Active Member

Повідомлення

Гра на трекерах вже вічність. Ну, успіхів з такими цінами )
yariksom
Member

Повідомлення

Геральт: 12.09.2026 11:27Гра на трекерах вже вічність. Ну, успіхів з такими цінами )
Тут так не прийнято, тре тихонько піратити і казати, що купив :gigi:
Геральт
Active Member

Повідомлення

yariksom
А я б, до речі, взяв, бо сподобалась. Але ціна+денуво+відсутня локаль відбили охоту.
Zealoth
Member

Повідомлення

Геральт: 12.09.2026 11:27 Гра на трекерах вже вічність. Ну, успіхів з такими цінами )
Разве там не очередной взлом через отключение кучи защитных механизмов на уровне биоса?
Unsecond
Member

Повідомлення

В такое даже бесплатно играть зашквар :laugh:
warp37
Member

Повідомлення

Одна из лучших игр прошлого года, около сотни часов наиграл.

При таких расчётах, даже за 5599 гривен, цена за час не такая уж и высокая, плюс возвраты к DLC.

-50% за Super Deluxe Edition - вообще копейки.
yariksom
Member

Повідомлення

Zealoth: 12.09.2026 13:09Разве там не очередной взлом через отключение кучи защитных механизмов на уровне биоса?
В біосі треба включити віртуалізацію, яка переважно включена і так, кажуть, що теперішній гіпервізор не несе особливих небезпек, сам не пробував бо дуже довго вже залипаю в старі ігри та й для такого лайна навіть не заморочувався би.
SKYJAKER
Member

Повідомлення

Скачав , майже 138 гб, спробував , але чомусь вже десь на 3 хв якась відраза. Вже у Борді 3 не слідкував за сюжетом ,так читав діалоги але не намагавсь не пропускати. 2 Борда вилизана вздовж і поперек , все читав і слідкував (як і першій та пресиквел). Поки награв трохи більше години , зустрівся з Клептрепом , тільки от нарешті щось що схоже на борду, після початку де голос Маркуса лише був . Короче тільки якщо буде знижка -90% і більше можливо і візьму. При графіці і тій стилистики жре неспівпідставно дуже багато ресурсів , особливо відеокарти. На моєму конфігі з автоналаштуванням , пресет ставить високий(а це середній повзунок) та ще й длсс врубає чогось, я його вимкнув і залочив на 60 фпс, але все одно відчувається що гра на ue5 .
jamesbond
Member

Повідомлення

Думав спробувать, а там 174Гб. Ні, дякую, хай самі грають
proos
Member

Повідомлення

_Andrik_
Это же пичфорд, звездобол всея индустрии
vsx
Member

Повідомлення

warp37: 12.09.2026 13:53 Одна из лучших игр прошлого года, около сотни часов наиграл.

При таких расчётах, даже за 5599 гривен, цена за час не такая уж и высокая, плюс возвраты к DLC.

Если бы игра поддерживала DLSS 5 я бы и за 6000 купил, но без - ни за что. С торрента скачаю.
stoned
Member

Повідомлення

Що ж таке, тру фанати не окупили преміальний продукт? :laugh:
warp37
Member

Повідомлення

vsx: 12.09.2026 16:46
warp37: 12.09.2026 13:53 Одна из лучших игр прошлого года, около сотни часов наиграл.

Если бы игра поддерживала DLSS 5 я бы и за 6000 купил, но без - ни за что. С торрента скачаю.
Вcе 64-битные игры поддерживают DLSS 5. ;)
спойлер
pelia
Member

Повідомлення

yariksom: 12.09.2026 12:25
Геральт: 12.09.2026 11:27Гра на трекерах вже вічність. Ну, успіхів з такими цінами )
Тут так не прийнято, тре тихонько піратити і казати, що купив :gigi:
Конкретно цю гру, якщо я взагалі буду грати, я принципово спірачу
kairo
Member

Повідомлення

Zealoth: 12.09.2026 13:09
Геральт: 12.09.2026 11:27 Гра на трекерах вже вічність. Ну, успіхів з такими цінами )
Разве там не очередной взлом через отключение кучи защитных механизмов на уровне биоса?
Так, треба вимкнути захисні механізми Windows (Hypervisor-protected Code Integrity та Secure Boot), щоб гіпервізор отримав повний доступ до пам'яті й ядра ПК.

Ці методи взлому викладають на CS.RIN.RU та в Телеграм, тому не переживайте, все надійно B-)
Відповісти