Новини
Останні статті і огляди
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Shreder
Member
тільки почав грати сталкер. Я заходжу на хімзавод мене пропускають все ок, можу спілкуватися з деякими з варти, а для деяких я ворожий і вони зразу по мені починають стріляти. Це баг такий чи воно так має бути?
-
VovaII
Member
Shreder
Проходив на релізі. Мене туди не пускали і я зайшов через бічні ворота. В приміщення не пускало. Снайпери, десь зверху, вважали ворогом і відкривали вогонь. Щоб зайти, порібно було виконати завдання когось на воротах. Поки виконував, його собаки загризли. — Так і не попав туди. Чув що патчами ту ситуацію поправили. Але коли знов прийшов, то того що мав дати завдання не було. — Знов не попав. Закинув проходження.
Проходив на релізі. Мене туди не пускали і я зайшов через бічні ворота. В приміщення не пускало. Снайпери, десь зверху, вважали ворогом і відкривали вогонь. Щоб зайти, порібно було виконати завдання когось на воротах. Поки виконував, його собаки загризли. — Так і не попав туди. Чув що патчами ту ситуацію поправили. Але коли знов прийшов, то того що мав дати завдання не було. — Знов не попав. Закинув проходження.
-
Zealoth
Member
Вначале на химзавод не пускают. И задание которое дают на нем что второстепенное, что основное не даст пропуск. Игрой на этом этапе не задумано попадание игрока на базу, если вы каким то образом прошли внутрь территории - вас там положат. Как лагерь-хаб эта территория станет доступна только в середине прохождения основного сюжета, и только если сотрудничать с Вартой. До этого момента можно только пользоваться услугами торговца или проводника в гараже неподалеку, за территорией химзавода.
-
Zealoth
Member
Дошел по дополнению до ЧАЭС. На 99% уверен что автор "Маяка" в момент оформления идеи мерзко хихикал и щекотал себя во всяких местах. Настолько раздражающую и мешающую игре механику придумать, а потом еще и набраться наглости впихнуть в игру....
-
Барбарис
Member
Zealoth, VovaII,
Про це й прямо в грі говорять, що до варти просто так не потрапиш.
А Маяк хоч якесь випробування додає до ЧАЕС після того як складність понерфили.
А Маяк хоч якесь випробування додає до ЧАЕС після того як складність понерфили.
-
Zigrig
Junior
Пройшов за Варту і за Іскру весною. Зараз є якісь нововведення щоб цікаво було проходити знову спочатку? Чи краще тільки доповнення пройти?
-
MAKKACIN
Member
Zigrig
емм... напевно ні, щоб аж з початку) Але в загальному то там фіканули то там покращили - цікаво, оці нові квести і длс взагалі чоткі)
p.s Я згадую минулі частини, то наприклад в ПОклик припяті якось атмосфера і звуковий супровід набагато гнітющя і більш небезпечна - А тут енергетика бахнув і біжиш по зоні, навіть провідника не зустрінеш
емм... напевно ні, щоб аж з початку) Але в загальному то там фіканули то там покращили - цікаво, оці нові квести і длс взагалі чоткі)
p.s Я згадую минулі частини, то наприклад в ПОклик припяті якось атмосфера і звуковий супровід набагато гнітющя і більш небезпечна - А тут енергетика бахнув і біжиш по зоні, навіть провідника не зустрінеш
-
Zealoth
Member
Ну тогда по этой схеме в следующем ДЛЦ надо делать аномалию, которая на огромной пустой локации будет по ушам бить.Барбарис: ↑ 14.09.2026 21:49 А Маяк хоч якесь випробування додає до ЧАЕС після того як складність понерфили.
-
Zigrig
Junior
Я не проходив попереднє доповнення, те яке маленьке, в якійсь лабораторії ніби. Зможу його пройти якщо виберу гру не з початку?MAKKACIN: ↑ 15.09.2026 17:40 Zigrig
p.s Я згадую минулі частини, то наприклад в ПОклик припяті якось атмосфера і звуковий супровід набагато гнітющя і більш небезпечна - А тут енергетика бахнув і біжиш по зоні, навіть провідника не зустрінеш![]()