патч 8 гб, і не вистачає на диску вільного місця для оновлення, хоча вільних 100гб
ну як так?? ну накипіло, у перші дні коли вийшло длс теж саме.. патч 8 гб, окей, потім дивлюсь..120 гб завантажує... ну як так? ну чому постійно така дупа вилазить?) окей, проблемний старт гри, ніяких питань ,але пройшло півтора року ну і такі ідіотські проблеми....
теж саме з длс, пройшов, сподобався сюжет, не нолан, але цікаво придумали, прям на одному подиху... вильоти були, але ну окей, це ж сталкер, і потім добрався до побічних квестів після сюжету длс..

отут нерви трішки і здали.. як можна робити так вср@то бої за аванпости? вночі взагалі не видно що коїться, навіть з пнб, чекаємо ранок чи день, а там просто займаеш точку, і так як інші пости ворога дуже близько, вони спамляться одразу і звідти просто стріляють, не даючи змоги навіть залутати ворогів...

ну як так?)) ну і вкінці я зрозумів, про що писало якесь видання при огляді длс, коли жалілися на платформінг... так, пробачте мене знову за це слово, всрато зробити квест 'забутий' щоб знайти той артефакт маяка треба постаратись

не буду розписувати той весь жах реалізації, хто пройшов той зрозуміє, але як це єхо 8ми бітного платформінгу можна було апрувнути у гру я не знаю

щоб помучати людей?
наче і кайфуеш від гри, закриваеш очі на якісь недоліки, бо це ж наш сталкер, притому, видно що гру дороблюють, стараються і це круто!
p/s мені щось не зайшов новий фільтр на графіку, до длс наче було цікавіше, більше реалізму, але тут кожному своє
чекаємо нове длс