Справа в тому, що у мене вже є пристрій для бізнесу - самсунг фолд 6, який я використовую по роботі. І він справді - топ, бо це фактично звичний зручний за розмірами телефон, який легким рухом перетворюється на "планшет" чи мікро-ноут. Тут же презентували щось незрозумілого для мене розміру: в складеному стані в карман не лізе, одною рукою керувати незручно, в розкладеному стані він трохи вужчий і трохи довший ніж попередній. Плюсів я не бачу жодних, бо зі зручного інструмента зробили незручнийArmagedoonZergs: ↑ 10.09.2026 10:56 Спробуй сприйняти цей телефон не як іграшку, а пристрій для бізнесу, який заміняє iPad mini.
Провести презентацію, працювати з імейлами, накидати діаграмку. Це топ формат.
Новини
Останні статті і огляди
Apple представила складаний смартфон iPhone Duo та нові iPhone 18 Pro Max і Pro
-
GreenMile
Member
-
NST1983
Member
В чому проявився еффект вау?big_bang: ↑ 10.09.2026 11:02 перейшов з 12pm на 17pm
перші пару днів - опа, а шо собствєнно помінялося ???
походу, мене кинули на гроші![]()
за тиждень вже не розумів як я міг користуватися стільки часу тим старим огризком![]()
дружина перейшла з 15 plus на 17 pro
вау ефект отримала так само за тиждень...
* * * * *
як на мене основна біда в тому, що оновлення вже не глобальні і вигадати щось нове вже дуже важко.
-
Nick_888
Member
Там десять шарів, сам шар екрану - це єдине, що робить там Самсунг і то це чисто на замовлення Епл як у випадку з TSMC, бо в Епла в своїх лабах стоїть пробний Canon Tokki станок для виробництва оледів для відпрацювання технологій.alumem: ↑ 10.09.2026 09:25 GreenMile
Самый прикол что экраны то один фиг самсунг делает, а про 10 лет разработок это маркетинговая чушня для гоев.
Astralex
Ну они сделали новый флагман, с про макс убрали титан(патамуша охлаждение), а в дуо завезли(вы нипанимаете это другое)
Цены тоже мем, особенно те которые у нас будут.
-
big_bang
Member
швидкодія, збільшений екран, випарна камера, швидка зарядка та камера (портрет, новий об'єктив і стабілізація відео - МОЙО ПОЧТЄНІЄ)
акумулятор тримає що капец.
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
в нас керівники всі мають ipad, щоб не друкувати купи документів.dead_rat: ↑ 10.09.2026 11:19 Не можу навіть уявити як це зробити. Для цього в мене Мак
чому ні ?
-
alumem
Member
Nick_888
услышал
услышал
-
Prescott
Member
Дешевлеbig_bang: ↑ 10.09.2026 10:17так так так ... а, скільки там коштують флагмани від samsung
-
NST1983
Member
big_bang
не знаю, мені швидкодія так собі, може нова ios27 щось поправлять, бо по беті були відгуки класні.
не знаю, мені швидкодія так собі, може нова ios27 щось поправлять, бо по беті були відгуки класні.
-
the lamer
Member
Просто апогей маркетингової нісенітниці! (Не блеймимо автора статті, він досить точно перевів із джерела) Немає змін у камері? Додаємо туди діафрагму. Основна аудиторія продукту не зрозуміє, навіщо? Скажімо, що ЯКЩО ЇЇ ВІДКРИТИ - то якість нічних фото стане кращою, ніж із закритою!Основна Fusion-камера на 48 Мп отримала систему змінної діафрагми з шістьма тонкими пелюстками, що має забезпечити значне поліпшення якості знімання в нічний час.
-
GreenMile
Member
В наступному додадуть затворthe lamer: ↑ 10.09.2026 11:37Просто апогей маркетингової нісенітниці! (Не блеймимо автора статті, він досить точно перевів із джерела) Немає змін у камері? Додаємо туди діафрагму. Основна аудиторія продукту не зрозуміє, навіщо? Скажімо, що ЯКЩО ЇЇ ВІДКРИТИ - то якість нічних фото стане кращою, ніж із закритою!Основна Fusion-камера на 48 Мп отримала систему змінної діафрагми з шістьма тонкими пелюстками, що має забезпечити значне поліпшення якості знімання в нічний час.
-
1234waltz
Member
iPad с безпроводным геймпадом для таких целей прям хорош. Тут главный момент любого мобильного гейминга в нормальные игры в том, что это все порты того, что на ПК и консолях выходило много лет назад. Старые ГТА, Контрол которому лет семь уже, Резики с опозданием в несколько лет. То-есть прослойка людей которым это нужно не большая.Shaolin_Style: ↑ 10.09.2026 09:55 я понимаю что это все прикол и гиммик, никто в здравом уме не будет играть на телефоне в игры типа Death Stranding или Control, но сам факт того что его мощности достаточно что бы перформить на уровне полноценной консоли это действительно сильно.
С одной стороны мобильные гоймеры привыкли к "три в ряд", с другой стороны консольщики и ПКшники во все это уже давно играли. А эксклюзивные тайтлы для ипхонов - так их нет. Даже Эпл Аркейд полумертвый и мало кому нужный, с полутора убогими єкзами.
-
0kie
Member
Смотрел всю презентацию. Мне понравилось. И подача информации, и сами устройства.
Комментирую.
Итак, "неудобства из-за размера". Кто-нибудь Айпад засовывает в карман? Нет? А почему? С каких делов этот складной мини планшет надо туда пихать? "Неудобно до левого края дотягиваться"? А на "лопатах" под 7" удобно? Что за выборочная такая "неудобность"? Лопата - длинная, Дуо - широкий. В обоих вариантах "петушиные" штанишки в обтяжку не подходят.
Носить в руках, сумке или в боковом кармане. Также все мимо ушей/глаз пропустили момент с оптимизацией iOS под этот формат, где даже Док перенесли вправо. Не говоря уже за остальные менюшки и значки интерфейса. И это основная киллер-фича данного устройства - оно на уровне ПО вылизано так, что размеры не будут причинять неудобства. Это не вечно унылый Самсунг, где по причине базы неподконтрольного ему Андроида не получается своей оболочкой сделать раскладушку комфортной. Даже из того, что показали на презентации, уже понятно, что комфорту уделили максимум внимания.
По камерам, материалам и прочему - надо смотреть независимые обзоры. Это потом, когда начнутся продажи. Думаю, здесь тоже всё более-менее слаженно и приятно получится. Не зря Эпл последними приобщаются к данному тренду - учли все проблемы и детские болезни технологии у других брендов, чтобы не тратиться на свои "грабли". Умно. Но надо вживую смотреть.
Цена? Ну так что вы хотите - мировая тенденция такова, никуда не деться. Не нужно продавать почку соседа, чтобы купить себе современное устройство. По большому счёту там кроме понтов ничего нет такого, чтобы потом полгода сидеть на "Мивине".
Комментирую.
Итак, "неудобства из-за размера". Кто-нибудь Айпад засовывает в карман? Нет? А почему? С каких делов этот складной мини планшет надо туда пихать? "Неудобно до левого края дотягиваться"? А на "лопатах" под 7" удобно? Что за выборочная такая "неудобность"? Лопата - длинная, Дуо - широкий. В обоих вариантах "петушиные" штанишки в обтяжку не подходят.
По камерам, материалам и прочему - надо смотреть независимые обзоры. Это потом, когда начнутся продажи. Думаю, здесь тоже всё более-менее слаженно и приятно получится. Не зря Эпл последними приобщаются к данному тренду - учли все проблемы и детские болезни технологии у других брендов, чтобы не тратиться на свои "грабли". Умно. Но надо вживую смотреть.
Цена? Ну так что вы хотите - мировая тенденция такова, никуда не деться. Не нужно продавать почку соседа, чтобы купить себе современное устройство. По большому счёту там кроме понтов ничего нет такого, чтобы потом полгода сидеть на "Мивине".
-
alumem
Member
-
Дима Динамит
Member
господі 8 поколеній фолда вообще никак не вызывает чувств этот айфон
-
Dilfin
Member
Зрозуміло, дякую за інформацію.GreenMile: ↑ 10.09.2026 10:13Звісно його видно і навіть відчутно на дотик, але, коли екран активний то перегин майже непомітний.Dilfin: ↑ 10.09.2026 10:10 Хтось тримав ту розкривушку вже в руках? Десь проскакувало відео. не можу знайти, що при повнову відкриванні дуже видно переділ екрану.
-
GreenMile
Member
Тому що айпад не складаний і не позиціонується як телефон, ваш К.О. Навіщо він такий потрібен? Їх і роблять складаними, щоб можна було зручно в карман запхати, а не носити окремо в прозорому пакеті всім на заздрість.0kie: ↑ 10.09.2026 12:03 Смотрел всю презентацию. Мне понравилось. И подача информации, и сами устройства.
Комментирую.
Итак, "неудобства из-за размера". Кто-нибудь Айпад засовывает в карман? Нет? А почему? С каких делов этот складной мини планшет надо туда пихать?
До чого тут лопати, коли мова про "звичайний" фолд, який чудово керується однією рукою, розкладається і поміщається в кармані класичних джинсів? А для мініатюрних рук є фліп. А оце подєліе - non vulvam non rubrum legionem, зробили фіг зна що незрозуміло для чого. Хрін з ним з самсунгом у нього хоч зивчайний фолд в лінійці є, а тут...0kie: ↑ 10.09.2026 12:03"Неудобно до левого края дотягиваться"? А на "лопатах" под 7" удобно? Что за выборочная такая "неудобность"? Лопата - длинная, Дуо - широкий. В обоих вариантах "петушиные" штанишки в обтяжку не подходят.![]()
Вау, як ми не здогадались. Це ж так зручно, носити телефон в руках, чи це спеціально, щоб неможливо було від оточуюючих приховати свій новенький іфон?0kie: ↑ 10.09.2026 12:03Носить в руках, сумке или в боковом кармане.
Ага, ага, коли немає чим похвалити епл - з кишені дістається старе добре "вилизане ПЗ", це як коли сунг і конкуренти почали масово випускати складні телефони, а епл курив бамбук - епл фанбої розказували що епл не тормоз, вони просто як випустять - то вже одразу супер емезінг з усіма вирішиними питаннями! І епл випустив, ага, тільки вийшов у нього чомусь самсунг фолд 8 і через 7 років0kie: ↑ 10.09.2026 12:03Также все мимо ушей/глаз пропустили момент с оптимизацией iOS под этот формат, где даже Док перенесли вправо. Не говоря уже за остальные менюшки и значки интерфейса. И это основная киллер-фича данного устройства - оно на уровне ПО вылизано так, что размеры не будут причинять неудобства. Это не вечно унылый Самсунг, где по причине базы неподконтрольного ему Андроида не получается своей оболочкой сделать раскладушку комфортной. Даже из того, что показали на презентации, уже понятно, что комфорту уделили максимум внимания.
-
talex
Member
А в следующем ствол и айфон без "охотничей" лицензии не продадут?)
-
GreenMile
Member
-
The_Rusik
Member
GreenMile
У вас рука как на картинке выше? Тогда вопросов нет.
Потому что иначе даже "макс" уже не взоможно пользовтаься одной рукой.
Про это одоробло вообще молчу.
Представляю это в кармане, если у вас джинсы на два размера больше, то ок, а так даже обычный смарт не суну в карман, потому что это кринж.
У вас рука как на картинке выше? Тогда вопросов нет.
Потому что иначе даже "макс" уже не взоможно пользовтаься одной рукой.
Про это одоробло вообще молчу.
Представляю это в кармане, если у вас джинсы на два размера больше, то ок, а так даже обычный смарт не суну в карман, потому что это кринж.
-
0kie
Member
При то же, где и ваш "неудобно одной рукой на большом экране". На диагонали современного смартфона, которая почти 7" размера - вот где неудобно между верхом и низом метаться.GreenMile: ↑ 10.09.2026 14:09До чого тут лопати, коли мова про "звичайний" фолд
Ну да, лопата в высоту удобнее лопаты в ширину.GreenMile: ↑ 10.09.2026 14:09який чудово керується однією рукою, розкладається і поміщається в кармані класичних джинсів?