Apple представила складаний смартфон iPhone Duo та нові iPhone 18 Pro Max і Pro

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
_Andrik_
Member

Повідомлення

GreenMile: 10.09.2026 09:54
_Andrik_: 10.09.2026 09:29 Формат того дуо насправді дуже зручний, крутив в руках самсунгівський фолд. Незвичний вигляд на мою думку спровокований звичайним звиканням за кількість часу штампування однакових прямокутників і щось нове сприймається дивно :shuffle:
Справа не в незвичності, а в тому що він занадто широкий у згорнутому стані. В одній руці оперувати незручно, в карман нормально не всунеш. Глянув розміри - він майже на 2см ширший за мій поточний фолд 6.
Раніше у сунга був фолд і фліп, і обидва в принципі зручні під свої задачі і закраивали різні вимоги, а тепер вони викотили щось проміжне між ними і як на мене воно непрактичне.
Теж так вважав поки в живу не потримав в руці , багато оглядів кажуть що це розміри паспорту і це правда + - . До того ж маю великі руки і мені ок :rotate: Але купляти звісно не збираюсь ні яблука, ні самса .
tablestikus
Member

Повідомлення

warp37: 10.09.2026 09:30 $1299 за базовую версию без учёта налогов. По цене RTX 5080 и даже дороже. Потужно.

А во что играть будем? В TikTok или Telegram?
А коли прошка стала базовою версією?
Filabatya
Member

Повідомлення

Коли 17тка нормально відкусли в неї продажі :D
А так то дефіцит пам'яті звичайно :up:

Хлаомі капсом, бо не взлетить :shuffle:
https://share.google/9H95HjyV9ML5GBVgB
Востаннє редагувалось 10.09.2026 10:26 користувачем Filabatya, всього редагувалось 5 разів.
big_bang
Member

Повідомлення

СрачСтарт розпочато !!!

так так так ... а, скільки там коштують флагмани від samsung, google, honor і oppo ???
den888
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 10.09.2026 09:30
dead_rat: 10.09.2026 09:16 Викотили 18 про, а звичайний 18 - ні.

Тому невдахи з 17 про ходять зі старйом, а я з 17 ще рік матиму останню модель B-)
Ще й дорожчою ніж учора. Еппл краще за вино, поступається лише відяхам Хуанга.
спойлер
Ну сарказм, сарказм, не горіть :laugh:
Я от хотів з 13 вже стрибнути на 17, наче норм стрибок, ес? Чи взяти 16?
Та любий бери, там з 15 саме цінне нововедення це type c. Он з 15 ходжу, все влаштовує. Тільки з часом батарея поступово деградує, але це від нумерації моделі не залежить
tablestikus
Member

Повідомлення

Dilfin: 10.09.2026 10:10 я думаю, що наівть для американців - це занадто дорого.
Так американці і не купляють за фулл прайс, там знижка за контракт і розстрочка.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

den888: 10.09.2026 10:24

Та любий бери, там з 15 саме цінне нововедення це type c. Он з 15 ходжу, все влаштовує. Тільки з часом батарея поступово деградує, але це від нумерації моделі не залежить
Я 13 брав на момент виходу, вже 86% акум і не те щоб я граю на ньому, музику слухаю, по роботі там декілька прогамуль. от хочу новий взяти. Герцовка більша, камерка для гарних фоток лічильників та й раз на 5 років можна розкашелитись, просто між 16 і 17 не розумію дійсно чи варта переплата
warp37
Member

Повідомлення

Рынок мобильных игр также гораздо больше чем классический гейминг за пк/консолью.
И что там из игр выходит? Один порт раз в год, а в случае везения - два? :laugh:
alumem
Member

Повідомлення

Enjthesilence
120 герц + новая селфи камера, тоньше рамки...
и в нормальных магазах вроде как уже закончились 16 на 256
tablestikus
Member

Повідомлення

Тут скоріше те що айпад міні через наявність дуо перестануть оновлювати та продавати.
warp37
Member

Повідомлення

Telcontar: 10.09.2026 10:00
warp37: 10.09.2026 09:30 $1299 за базовую версию без учёта налогов. По цене RTX 5080 и даже дороже. Потужно.

Витягніть її з ПК і спробуйте у щось пограти :lol:
А як не вийде - то додайте ще гроші на все інше залізо та периферію.
*Не виправдовую ціни на телефони, але це порівняння теплого з м'яким.
Ну як сказати. Телефон - це гаманець, музика і месенджери. Проблема в тому, що це однаково працює на телефоні за $300 і $3000.

У ПК ж немає такого поняття, як "однаково працює", там є прив'язка до ціни і результатів.
GreenMile
Member

Повідомлення

_Andrik_: 10.09.2026 10:14
GreenMile: 10.09.2026 09:54 Справа не в незвичності, а в тому що він занадто широкий у згорнутому стані. В одній руці оперувати незручно, в карман нормально не всунеш. Глянув розміри - він майже на 2см ширший за мій поточний фолд 6.
Раніше у сунга був фолд і фліп, і обидва в принципі зручні під свої задачі і закраивали різні вимоги, а тепер вони викотили щось проміжне між ними і як на мене воно непрактичне.
Теж так вважав поки в живу не потримав в руці , багато оглядів кажуть що це розміри паспорту і це правда + - . До того ж маю великі руки і мені ок :rotate: Але купляти звісно не збираюсь ні яблука, ні самса .
Ага, а тепер спробуйте твердий брусок розміром з паспорт покласти в кишеню і походити з ним, сісти на стілець і так далі, а потім, тримаючи його в одній руці, дотягнутись великим пальцем до лівого краю екрану. Наприклад, фолд 6 десь 65мм в ширину - це вже приблизно на межі зручності опрерування одною рукою (для мене), моторола моя - 70мм, і це вже мені місцями незручно, треба міняти хват, а епл і фолд 8 - 85мм :insane:
Звісно, може це не проблема для інших, і взагалі його будуть носити дівчата в сумочках, але особисто я такі співвідношення сторін не розуцмію, принаймні поки що.
Востаннє редагувалось 10.09.2026 10:43 користувачем GreenMile, всього редагувалось 1 раз.
MqM
Member

Повідомлення

Як в що? В Геншін :D А ще звісно мобільна колда нікуди не поділась :D

Отправлено спустя 47 секунд:
LetterBee: 10.09.2026 09:45

Все же смартфон, тем более айфон более рациональная и ликвидная покупка чем топовая видеокарта. Рынок мобильных игр также гораздо больше чем классический гейминг за пк/консолью.
Таа саме про версія Айфона це сама раціональність :lol:
NST1983
Member

Повідомлення

Як же хотілось Apple Watch Ultra 4, який буде працювати хоча б 4 дні, але Apple знову обмежилася 50 годинами :weep:
den888
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 10.09.2026 10:30
den888: 10.09.2026 10:24
Я 13 брав на момент виходу, вже 86% акум і не те щоб я граю на ньому, музику слухаю, по роботі там декілька прогамуль. от хочу новий взяти. Герцовка більша, камерка для гарних фоток лічильників та й раз на 5 років можна розкашелитись, просто між 16 і 17 не розумію дійсно чи варта переплата
В мене 87% з вересня 2023 в експлуатації. Тільки в інеті сиджу, ігри телефонні мені не заходять :) там вище писали про герци, я взагалі не бачу різниці, може сліпий я не знаю. У жінки 16 pro max, мені здається в мене камера краще працює :))
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2026 09:16 Викотили 18 про, а звичайний 18 - ні.

Тому невдахи з 17 про ходять зі старйом, а я з 17 ще рік матиму останню модель B-)
Ще й дорожчою ніж учора. Еппл краще за вино, поступається лише відяхам Хуанга.
спойлер
Ну сарказм, сарказм, не горіть :laugh:
17 має 120гц екран. І це настільки кіллер фіча, що навіть нема про що говорити.

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
GreenMile: 10.09.2026 10:41
_Andrik_: 10.09.2026 10:14
Ага, а тепер спробуйте твердий брусок розміром з паспорт покласти в кишеню і походити з ним, сісти на стілець і так далі, а потім, тримаючи його в одній руці, дотягнутись великим пальцем до лівого краю екрану. Наприклад, фолд 6 десь 65мм в ширину - це вже приблизно на межі зручності опрерування одною рукою (для мене), моторола моя - 70мм, і це вже мені місцями незручно, треба міняти хват, а епл і фолд 8 - 85мм :insane:
Звісно, може це не проблема для інших, і взагалі його будуть носити дівчата в сумочках, але особисто я такі співвідношення сторін не розуцмію, принаймні поки що.
Спробуй сприйняти цей телефон не як іграшку, а пристрій для бізнесу, який заміняє iPad mini.
Провести презентацію, працювати з імейлами, накидати діаграмку. Це топ формат.
big_bang
Member

Повідомлення

перейшов з 12pm на 17pm
перші пару днів - опа, а шо собствєнно помінялося ???
походу, мене кинули на гроші :weep:

за тиждень вже не розумів як я міг користуватися стільки часу тим старим огризком B-)

дружина перейшла з 15 plus на 17 pro
вау ефект отримала так само за тиждень...

* * * * *

як на мене основна біда в тому, що оновлення вже не глобальні і вигадати щось нове вже дуже важко.
Filabatya
Member

Повідомлення

warp37
В жигуля і порша теж одне кермо і 4 колеса :gigi:
Востаннє редагувалось 10.09.2026 11:19 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
dead_rat
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 10.09.2026 10:56
Спробуй сприйняти цей телефон не як іграшку, а пристрій для бізнесу, який заміняє iPad mini.
Провести презентацію, працювати з імейлами, накидати діаграмку. Це топ формат.
Не можу навіть уявити як це зробити. Для цього в мене Мак
Відповісти