Apple представила складаний смартфон iPhone Duo та нові iPhone 18 Pro Max і Pro

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
GreenMile
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Apple представила складаний смартфон iPhone Duo та нові iPhone 18 Pro Max і Pro
Сім років гнались за самсунгом і не наздогнали.
Але, в цілому геометричні розміри максимально дивні, шо у фолда 8, шо у цього. Квардтратіш, практіш, гут.
dead_rat
Member

Повідомлення

Викотили 18 про, а звичайний 18 - ні.

Тому невдахи з 17 про ходять зі старйом, а я з 17 ще рік матиму останню модель B-)
Ще й дорожчою ніж учора. Еппл краще за вино, поступається лише відяхам Хуанга.
спойлер
Ну сарказм, сарказм, не горіть :laugh:
Востаннє редагувалось 10.09.2026 09:21 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
Astralex
Member

Повідомлення

Опять минорное обновление основной линейки. Фейс айди я так понимаю ждать во второй серии Фолла, как «эмэйзинг революшн эвейлбл ин секонд генерейшн оф аур бест фолдбл смартфон»
Не совсем понятно зачем расширять линейку смартфонов во время дефицита памяти, который сподвиг повышение цен буквально на всю технику эпл.
alumem
Member

Повідомлення

GreenMile
Самый прикол что экраны то один фиг самсунг делает, а про 10 лет разработок это маркетинговая чушня для гоев.
Astralex
Ну они сделали новый флагман, с про макс убрали титан(патамуша охлаждение), а в дуо завезли(вы нипанимаете это другое)

Цены тоже мем, особенно те которые у нас будут.
_Andrik_
Member

Повідомлення

Формат того дуо насправді дуже зручний, крутив в руках самсунгівський фолд. Незвичний вигляд на мою думку спровокований звичайним звиканням за кількість часу штампування однакових прямокутників і щось нове сприймається дивно :shuffle:
warp37
Member

Повідомлення

$1299 за базовую версию без учёта налогов. По цене RTX 5080 и даже дороже. Потужно.

А во что играть будем? В TikTok или Telegram?
Востаннє редагувалось 10.09.2026 09:31 користувачем warp37, всього редагувалось 2 разів.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2026 09:16 Викотили 18 про, а звичайний 18 - ні.

Тому невдахи з 17 про ходять зі старйом, а я з 17 ще рік матиму останню модель B-)
спойлер
Я от хотів з 13 вже стрибнути на 17, наче норм стрибок, ес? Чи взяти 16?
alumem
Member

Повідомлення

Enjthesilence
17
Classique
Member

Повідомлення

2 ТБ флеша за 1 + кілодоллар. Цікаво скільки буде тут цінник.
dead_rat
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 10.09.2026 09:30
dead_rat: 10.09.2026 09:16 Викотили 18 про, а звичайний 18 - ні.

спойлер
Я от хотів з 13 вже стрибнути на 17, наче норм стрибок, ес? Чи взяти 16?
Так сталося, що з 12 оновлювався на 16(котрий хороші люди вкрали) і довелося взяти 17. З одного боку всі фапають що з 60 герц стало 90 і це вау і емейзінг. Але я як користувач при всіх намаганнях ніякої різниці ніде не відчув, взагалі ніде.
LetterBee
Member

Повідомлення

warp37: 10.09.2026 09:30 $1299 за базовую версию без учёта налогов. По цене RTX 5080 и даже дороже. Потужно.

Все же смартфон, тем более айфон более рациональная и ликвидная покупка чем топовая видеокарта. Рынок мобильных игр также гораздо больше чем классический гейминг за пк/консолью.
Filabatya
Member

Повідомлення

dead_rat
Там 120, бо то не велік :laugh:
GreenMile
Member

Повідомлення

_Andrik_: 10.09.2026 09:29 Формат того дуо насправді дуже зручний, крутив в руках самсунгівський фолд. Незвичний вигляд на мою думку спровокований звичайним звиканням за кількість часу штампування однакових прямокутників і щось нове сприймається дивно :shuffle:
Справа не в незвичності, а в тому що він занадто широкий у згорнутому стані. В одній руці оперувати незручно, в карман нормально не всунеш. Глянув розміри - він майже на 2см ширший за мій поточний фолд 6.
Раніше у сунга був фолд і фліп, і обидва в принципі зручні під свої задачі і закраивали різні вимоги, а тепер вони викотили щось проміжне між ними і як на мене воно непрактичне.

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
LetterBee: 10.09.2026 09:45 Все же смартфон, тем более айфон более рациональная и ликвидная покупка чем топовая видеокарта.
Та ну, спробуйте телефон продати в два рази дороче, ніж купили, зможете? А от з відяхами - тільки так :laugh: *жарт крізь сльози*
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

warp37: 10.09.2026 09:30 $1299 за базовую версию без учёта налогов. По цене RTX 5080 и даже дороже. Потужно.

я понимаю что это все прикол и гиммик, никто в здравом уме не будет играть на телефоне в игры типа Death Stranding или Control, но сам факт того что его мощности достаточно что бы перформить на уровне полноценной консоли это действительно сильно.
Востаннє редагувалось 10.09.2026 09:57 користувачем Shaolin_Style, всього редагувалось 1 раз.
proos
Member

Повідомлення

Гой не мамонт, гой не вымрет :rotate:
Artem_M
Member

Повідомлення

GreenMile: 10.09.2026 09:12 Сім років гнались за самсунгом і не наздогнали.
Мені попадалось інтерв'ю якогось інженера з Яблука, він говорив, що давно працюють на складачкою, витратили багато часу, ресурсів і інженерних думок, але все рівно у фіналі у них получався... Galaxy Fold :laugh:
Telcontar
Member

Повідомлення

Витягніть її з ПК і спробуйте у щось пограти :lol:
А як не вийде - то додайте ще гроші на все інше залізо та периферію.
*Не виправдовую ціни на телефони, але це порівняння теплого з м'яким.
GreenMile
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 10.09.2026 09:55 я понимаю что это все прикол и гиммик, никто в здравом уме не будет играть на телефоне в игры типа Death Stranding или Control, но сам факт того что его мощности достаточно что бы перформить на уровне полноценной консоли это действительно сильно.
Перфомить, але не дотягується до консолі, якій 13 років, у грі, яка вийшла 6 років тому з системними вимогами для дерев'яних ПК. Якщо шо, я контрол пройшов на гтх580 з 1,5 Гб врами.
Це перфоманс із серії запустити дум на тесті для вагітних :)
Dilfin
Member

Повідомлення

Хтось тримав ту розкривушку вже в руках? Десь проскакувало відео. не можу знайти, що при повнову відкриванні дуже видно переділ екрану. Ну і ціна від 125000 грн. версії на 256 гб. здивувала, я думаю, що наівть для американців - це занадто дорого.
GreenMile
Member

Повідомлення

Dilfin: 10.09.2026 10:10 Хтось тримав ту розкривушку вже в руках? Десь проскакувало відео. не можу знайти, що при повнову відкриванні дуже видно переділ екрану.
Звісно його видно і навіть відчутно на дотик, але, коли екран активний то перегин майже непомітний.
Відповісти