Вийшов Game Ready драйвер GeForce 616.92 WHQL для 007 First Light та інших ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
shad_1985
Member

Повідомлення

головне шоб DLSSFG на 30 серії не перекрили в нових дровах, а на друге пофіг)))
Nekros
Member

Повідомлення

Флікерінг в браузері дійсно пофіксили. У мене пройшло
man1242
Member

Повідомлення

denizen: 09.09.2026 17:30 Про швидкодію DLSS5 ще зарано говорити, найближчим часом буде перехід до NVFP4, бо зараз він реалізовний на FP8.
Перехід на NVFP4 зменьшить вимоги до об'єму пам'яті та її швидкодії десь навпів, при цьому швидкість обробки тензорними ядрами збільшиться десь 2x ... 3x.
Така оптимізація сама по собі потенційно збільшить FPS до 2х при використанні DLSS 5.
25% штрафу замість 50% ? Всеодно утопія та забагато як для AI фільтра, втрата до 10% була б хочаб компромісом.
warp37
Member

Повідомлення

Ну так от і уявімо, що виходить ГТА 6 на ПК і всі бачать різницю, а різниця може бути великою. Я гадаю, що Нвідіа таким чином підіс..ала всім і великим, товстий, коричневим канатом дала всій індустрії по губам. Згадайте сра..і через різницю в ФПС на консолях і ПК, як прискіпливо шукали мінімальну різницю і як у всіх горіли пукани, а тут вже буде величезна різниця в усьому і це вже під килим не замісти, не сховати.
NVIDIA просто ще раз нагадали, чому вони лідер у графічних технологіях і монополіст. Кому вони що підісрали? GeForce 50 купували просто "тому що". А тепер, коли ціни виросли, NVIDIA підняла ставку в випустила потужну технологію, яка б мотивувала доплачувати за більш гарну графіку.
Mozdev
Member

Повідомлення

Artem_M: 09.09.2026 16:34
Shepard1985: 09.09.2026 16:32 От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
Як це позначиться на продажах консолей?
Як собі уявляєш нативний DLSS-5 на AMD-ешних GPU ?
Ось так :gigi:
спойлер
https://github.com/danielblnc/DLSS-NR-on-AMD
erkins007
Member

Повідомлення

man1242: 09.09.2026 22:1725% штрафу замість 50%
Я напомню что ещё в марте она требовала две 5090.
Так что я не имею никаких сомнений что ее оптимизируют ещё сильнее и там потери будут на уровне 20-25%.
Mozdev
Member

Повідомлення

erkins007: 10.09.2026 00:07
man1242: 09.09.2026 22:1725% штрафу замість 50%
Я напомню что ещё в марте она требовала две 5090.
Так что я не имею никаких сомнений что ее оптимизируют ещё сильнее и там потери будут на уровне 20-25%.
добре якщо так буде, але я думаю буде як з рейтрейсінгом десь через 2-3 покоління відеокарт він стане більш менш ок.
erkins007
Member

Повідомлення

Mozdev: 10.09.2026 01:18але я думаю буде як з рейтрейсінгом десь через 2-3 покоління відеокарт він стане більш менш ок.
Не совсем. У РТ больше упор в аппаратную часть, а у длсс в програмную. Тот же длсс фг щас на 40 серии и релизный на ней же это две совершенно разных вещи.
Kullerok
Member

Повідомлення

warp37: 09.09.2026 20:29
Kullerok: 09.09.2026 19:41
Накой ваше ГТА на помойной консоли на лоу графике. Тут если не горит однозначно надо играть на ПК со всеми плюшками включенными. Играй в игры. А я буду играть с длсс в игры :gigi:
Вот честно. Я формально мультиплатформерщик, но фактически - пекарь. У меня стоит Xbox, на котором я не играю. Я играю на ПК с Xbox Elite Controller и Steam Big Picture.

Почему у меня не прижилась консоль? Потому что Steam. Если бы у меня все игры были на Xbox, вряд ли я бы играл на ПК. И в эти все ваши наши "диэлэсэсы".
Если бы у бабушки был :censoured: она была бы дедушкой :gigi: ну что то из этой же серии

Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
_Andrik_: 09.09.2026 20:15
Kullerok: 09.09.2026 19:41
Накой ваше ГТА на помойной консоли на лоу графике. Тут если не горит однозначно надо играть на ПК со всеми плюшками включенными. Играй в игры. А я буду играть с длсс в игры :gigi:
Я навів приклад і тільки , вам не треба багатьом до дупи всі ці ртх/дллс окрім купки ентузіастів.Поки ціна захмарна на залізяку яка ото все потягне з адекватною швидкістю буде тільки безкінечно кидання лайна на таких форумах
Цена всегда будет такой и даже больше. Если ты не готов за это платить. Тогда выбор очевиден нужно брать коробку и сидеть на ней.
Shepard1985
Member

Повідомлення

KolSer: 09.09.2026 19:16
Shepard1985: 09.09.2026 16:32 як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
Жах. А як вони, бідненькі, досі не можуть пограти в ігри з Path Tracing? :D Переживуть якось і без цих пожирачів FPS, причому не тільки консольщики.
Path Tracing пережити можна, але чи переживуть вони нейрорендеринг, який наразі відчутно змінює саму картинку? Тут на цьому форумі всі грають на ПК?

Відправлено через 8 хвилин 31 секунду:
warp37: 09.09.2026 22:33
Ну так от і уявімо, що виходить ГТА 6 на ПК і всі бачать різницю, а різниця може бути великою. Я гадаю, що Нвідіа таким чином підіс..ала всім і великим, товстий, коричневим канатом дала всій індустрії по губам. Згадайте сра..і через різницю в ФПС на консолях і ПК, як прискіпливо шукали мінімальну різницю і як у всіх горіли пукани, а тут вже буде величезна різниця в усьому і це вже під килим не замісти, не сховати.
NVIDIA просто ще раз нагадали, чому вони лідер у графічних технологіях і монополіст. Кому вони що підісрали? GeForce 50 купували просто "тому що". А тепер, коли ціни виросли, NVIDIA підняла ставку в випустила потужну технологію, яка б мотивувала доплачувати за більш гарну графіку.
Наразі виглядає так, що Нвідіа підісрала всім консольщикам, адже на консолях цього покоління цю технологію імплементувати неможливо через брак потужностей самих консолей, а платити фактично за гру будуть однаково що ПК геймери, що консольщики. Тобто логічно чекати якоїсь реакції від самих консольщиків. У наступному поколінні консолей напевно щось подібне може і з'явитися, адже масштабування і FG додали, то і це повинно з'явитися. А те, що Нвідіа стає монополістом - це аж ніяк не радує.
Filabatya
Member

Повідомлення

Якщо гта вийде раніше ніж за рік на пк після них, то в консольщиків солідно бомбане :laugh:
До нормального фпс добавляться кіношні лиця, одне ще би зтерпіли, але не все :shuffle:
Artem_M
Member

Повідомлення

Mozdev: 09.09.2026 23:48
Artem_M: 09.09.2026 16:34
Як собі уявляєш нативний DLSS-5 на AMD-ешних GPU ?
Ось так :gigi:
спойлер
https://github.com/danielblnc/DLSS-NR-on-AMD
Ключове слово НАТИВНИЙ, а моди і на PS5 вже були.
Shepard1985: 09.09.2026 21:54 Я не маю консолі, але ті, хто мають консолі, вони ж дивляться і напевно розуміють, що їм ніколи не скуштувати DLSS5. То мені цікаво, чого вони тут є, то що вони збираються робити? Які в них плани?
Мені здається їм так само фіолетово, як і всім іншим, у кого немає нативної підтримки dlss-5.
Принаймні бігти і купувати заради цього 5090/5080 (5070ті на худий кінець) точно мало хто буде.
Shepard1985: 10.09.2026 09:34 Нвідіа підісрала всім консольщикам, адже на консолях цього покоління цю технологію імплементувати неможливо через брак потужностей самих консолей
Потрібно ще врахувати, що консолі побудовані на графіці від AMD.
Тож тут не NV стратила, а AMD не постарались викатити адекватну альтернативу.
man1242
Member

Повідомлення

Artem_M: 10.09.2026 09:45
Ключове слово НАТИВНИЙ, а моди і на PS5 вже були.
Shepard1985: 09.09.2026 21:54 Я не маю консолі, але ті, хто мають консолі, вони ж дивляться і напевно розуміють, що їм ніколи не скуштувати DLSS5. То мені цікаво, чого вони тут є, то що вони збираються робити? Які в них плани?
Мені здається їм так само фіолетово, як і всім іншим, у кого немає нативної підтримки dlss-5.
Принаймні бігти і купувати заради цього 5090/5080 (5070ті на худий кінець) точно мало хто буде.
Shepard1985: 10.09.2026 09:34 Нвідіа підісрала всім консольщикам, адже на консолях цього покоління цю технологію імплементувати неможливо через брак потужностей самих консолей
Потрібно ще врахувати, що консолі побудовані на графіці від AMD.
Тож тут не NV стратила, а AMD не постарались викатити адекватну альтернативу.
Длсс5 вже заюзали у гост оф ютей :D Була б така потреба у тому длсс5 для консолей :D
Геральт
Active Member

Повідомлення

Підозрюю, що плани такі самі як і в інших АМДників - забити на емейзінг і насолоджуватись грою :-/
bes
Member

Повідомлення

а сколько этих людей которых не за бортом? 1% от общего количества на платформе на которую даже игры не все выходят ? :laugh:
kev4ev
Member

Повідомлення

Гарно на знімку олією намазано - спрацювало, вже оновлюю.
Відповісти