Новини
Останні статті і огляди
Вийшов Game Ready драйвер GeForce 616.92 WHQL для 007 First Light та інших ігор
-
shad_1985
Member
головне шоб DLSSFG на 30 серії не перекрили в нових дровах, а на друге пофіг)))
-
Nekros
Member
Флікерінг в браузері дійсно пофіксили. У мене пройшло
-
man1242
Member
25% штрафу замість 50% ? Всеодно утопія та забагато як для AI фільтра, втрата до 10% була б хочаб компромісом.denizen: ↑ 09.09.2026 17:30 Про швидкодію DLSS5 ще зарано говорити, найближчим часом буде перехід до NVFP4, бо зараз він реалізовний на FP8.
Перехід на NVFP4 зменьшить вимоги до об'єму пам'яті та її швидкодії десь навпів, при цьому швидкість обробки тензорними ядрами збільшиться десь 2x ... 3x.
Така оптимізація сама по собі потенційно збільшить FPS до 2х при використанні DLSS 5.
-
warp37
Member
NVIDIA просто ще раз нагадали, чому вони лідер у графічних технологіях і монополіст. Кому вони що підісрали? GeForce 50 купували просто "тому що". А тепер, коли ціни виросли, NVIDIA підняла ставку в випустила потужну технологію, яка б мотивувала доплачувати за більш гарну графіку.Ну так от і уявімо, що виходить ГТА 6 на ПК і всі бачать різницю, а різниця може бути великою. Я гадаю, що Нвідіа таким чином підіс..ала всім і великим, товстий, коричневим канатом дала всій індустрії по губам. Згадайте сра..і через різницю в ФПС на консолях і ПК, як прискіпливо шукали мінімальну різницю і як у всіх горіли пукани, а тут вже буде величезна різниця в усьому і це вже під килим не замісти, не сховати.
-
Mozdev
Member
Ось такArtem_M: ↑ 09.09.2026 16:34Як собі уявляєш нативний DLSS-5 на AMD-ешних GPU ?Shepard1985: ↑ 09.09.2026 16:32 От мені цікаво те, як себе почувають консольщики, які не можуть пограти в ігри на ДЛСС5? Їх фактично кинули, чи не так?
Як це позначиться на продажах консолей?
-
erkins007
Member
Я напомню что ещё в марте она требовала две 5090.man1242: ↑ 09.09.2026 22:1725% штрафу замість 50%
Так что я не имею никаких сомнений что ее оптимизируют ещё сильнее и там потери будут на уровне 20-25%.
-
Mozdev
Member
добре якщо так буде, але я думаю буде як з рейтрейсінгом десь через 2-3 покоління відеокарт він стане більш менш ок.erkins007: ↑ 10.09.2026 00:07Я напомню что ещё в марте она требовала две 5090.man1242: ↑ 09.09.2026 22:1725% штрафу замість 50%
Так что я не имею никаких сомнений что ее оптимизируют ещё сильнее и там потери будут на уровне 20-25%.
-
erkins007
Member
Не совсем. У РТ больше упор в аппаратную часть, а у длсс в програмную. Тот же длсс фг щас на 40 серии и релизный на ней же это две совершенно разных вещи.Mozdev: ↑ 10.09.2026 01:18але я думаю буде як з рейтрейсінгом десь через 2-3 покоління відеокарт він стане більш менш ок.
-
Kullerok
Member
Если бы у бабушки былwarp37: ↑ 09.09.2026 20:29Вот честно. Я формально мультиплатформерщик, но фактически - пекарь. У меня стоит Xbox, на котором я не играю. Я играю на ПК с Xbox Elite Controller и Steam Big Picture.Kullerok: ↑ 09.09.2026 19:41
Накой ваше ГТА на помойной консоли на лоу графике. Тут если не горит однозначно надо играть на ПК со всеми плюшками включенными. Играй в игры. А я буду играть с длсс в игры![]()
Почему у меня не прижилась консоль? Потому что Steam. Если бы у меня все игры были на Xbox, вряд ли я бы играл на ПК. И в эти все ваши наши "диэлэсэсы".
Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
Цена всегда будет такой и даже больше. Если ты не готов за это платить. Тогда выбор очевиден нужно брать коробку и сидеть на ней._Andrik_: ↑ 09.09.2026 20:15Я навів приклад і тільки , вам не треба багатьом до дупи всі ці ртх/дллс окрім купки ентузіастів.Поки ціна захмарна на залізяку яка ото все потягне з адекватною швидкістю буде тільки безкінечно кидання лайна на таких форумахKullerok: ↑ 09.09.2026 19:41
Накой ваше ГТА на помойной консоли на лоу графике. Тут если не горит однозначно надо играть на ПК со всеми плюшками включенными. Играй в игры. А я буду играть с длсс в игры![]()