Cooler Master пропонує захист для роз’єму 12V-2x6 із гарантією на випадок оплавлення

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dext
Member

Повідомлення

leif: 03.09.2026 11:16 а вище на цій сторінці це не воно?
Падіння це різниця між max та min
не хочу тепловізор заради цього купувати. якщо надішлете мені на тест -- я заміряю, і надішлю назад, пересили оплачу
І не потрібно, бо за наявними даними навіть на 5070ti вона 50+, що як мінімум на 10 градусів більше за 8pin, а температура це завжди показник більших втрат/гіршого контакту

Далі я вже неодноразово казав: інженегри-розробники 12pin переклали відповідальність за безпеку на кінцевих споживачів, тому вого горіло, горить і буде горіти частіше за 8pin, суто за законами фізики та статистики, -- відверто кажучі, мені вже просто не цікаво читати новини про це :rolleyes:

Окремо для пана oversteve: ASUS в своїх БЖ використовує "Superior Copper Pins"
Але там показовим є саме фото з термографа, де найбільш розігритим елементом е... роз'єм 12pin :yes:
leif
Member

Повідомлення

dext: 05.09.2026 16:46Падіння це різниця між max та min
різниця показника 16пін voltage під навантаженням?
ну ось:
min
Зображення
max
Зображення
це?

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
dext: 03.09.2026 11:09мене більше цікавить температура та падіння напруги на вашому роз'єму
a few moments later...
dext: 05.09.2026 16:46І не потрібно
:insane:

ви там вже якось визначайтесь

Відправлено через 29 секунд:
dext: 05.09.2026 16:46а температура це завжди показник більших втрат/гіршого контакту
страшно, очєнь страшно (с)

Відправлено через 51 секунду:
dext: 03.09.2026 11:09суто для порівняння і прогнозування
що скаже пан фахівець? що по порівнянню? які прогнози?

Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
dext: 05.09.2026 16:46бо за наявними даними навіть на 5070ti вона 50+, що як мінімум на 10 градусів більше за 8pin
а що це за дані такі? десь в однакових умовах порівняли? як саме? це ж потрібно і карту брати однакову і СО і інші всі параметри підігнати, щоб було адекватне порівняння. а то що порівнюється?

Відправлено через 1 годину 10 хвилин 34 секунди:
з.і. якщо ж малась на увазі напруга 16пін роз'єму на робочому столі, тобто максимальна напруга при idle навантаженні, то ось:
max
Зображення
12.2в проти 12.1в в фурмарці
Відповісти