Для 83 це також актуально?walkman3000: ↑ 19.08.2026 15:21 С6H це тупо G6 без радіатора та антибліку
Новини
Останні статті і огляди
Выбор телевизора
-
Rucha
Member
-
Filabatya
Member
так, там в посиланні вище по англійськи
-
walkman3000
Member
наче усі погодилися що 48", 77" та 83" це тандемки, а 48" має тандемку тому що нарізана з того ж листу і таким чином лижа "економить" на 48" розмірі який не ходовий. 48" це залишок від відрізу великих тандемокRucha: ↑ 19.08.2026 15:44Для 83 це також актуально?
-
VovaII
Member
walkman3000
Ого. То якого ж розміру вони простирадла штампують, із яких потім екрани нарізають?48" це залишок від відрізу великих тандемок
-
walkman3000
Member
2200x2500ммVovaII: ↑ 19.08.2026 19:06Ого. То якого ж розміру вони простирадла штампують, із яких потім екрани нарізають?
-
heidfeld
Member
как только не извращаются производители чтобы противостоять китайскому мусору.
Сони как я понял здалась, делать тв себе в убыток уже не хочет.
ЛГ выпускает полный трэшак
Зато любители китай шлака скоро будут ликовать, покупая китайскую лажу одноразовую за оверпрайс. знаю таких здесь много, будете же жрать китайское г и облизываться и просить добавки? напишите)))
Сони как я понял здалась, делать тв себе в убыток уже не хочет.
ЛГ выпускает полный трэшак
- спойлер
Зато любители китай шлака скоро будут ликовать, покупая китайскую лажу одноразовую за оверпрайс. знаю таких здесь много, будете же жрать китайское г и облизываться и просить добавки? напишите)))
-
walkman3000
Member
heidfeld: ↑ 03.09.2026 09:54как только не извращаются производители чтобы противостоять китайскому мусору
тв сони сейчас на 51% китаймусор, так что аккуратней тамheidfeld: ↑ 03.09.2026 09:54Зато любители китай шлака скоро будут ликовать, покупая китайскую лажу одноразовую за оверпрайс
опять принес сюда своих протыковheidfeld: ↑ 03.09.2026 09:54ЛГ выпускает полный трэшак
-
StTechnik
Member
walkman3000
У самурая нет цели. Есть только путь
У самурая нет цели. Есть только путь
-
Gold_Star
Member
Пиши петицію у Панасонік щоб розгорнули в Україні виробництво телевізорів, можеш прямо на мунспіку без гуглоперекладачаheidfeld: ↑ 03.09.2026 09:54Зато любители китай шлака скоро будут ликовать, покупая китайскую лажу одноразовую за оверпрайс.
-
walkman3000
Member
я сам в школотронстве был сонидауном лютымStTechnik: ↑ 03.09.2026 18:06У самурая нет цели. Есть только путь
возможно тут такие же приступы в связи с брейн демедж
-
Tesseract
Member
На днях носив свій LG OLED 55C9 в ремонт. Майстер сказав, що в середньому оледи живуть п'ять років, а потім починають сипатись. Мій вернули не відремонтованим. Я ще спробую ремонт прогріванням чипів, бо дуже схоже на відвал, але морально уже готуюсь продавати його на запчастини.
-
Filabatya
Member
Tesseract
там недавно було посилання на ютуб канал майстра з України з дзигаром працює, наче важкі ремонти робив, хай той хто кидав кине лінк, може і ваш оживить
там недавно було посилання на ютуб канал майстра з України з дзигаром працює, наче важкі ремонти робив, хай той хто кидав кине лінк, може і ваш оживить
-
Rucha
Member
Виходячи з вашого кейсу, в оледах використовують гірший припой, бо як ще пояснити, що ви плануєте гріти чіпи. Але до чого тут тип матриці?Tesseract: ↑ 03.09.2026 21:26 На днях носив свій LG OLED 55C9 в ремонт. Майстер сказав, що в середньому оледи живуть п'ять років, а потім починають сипатись. Мій вернули не відремонтованим. Я ще спробую ремонт прогріванням чипів, бо дуже схоже на відвал, але морально уже готуюсь продавати його на запчастини.
-
Tesseract
Member
Якщо дійсно відвал, то мені іще "пощастило", бо дуже багато проблем з екраном. Що стосується припою (якщо це дійсно він), то напевне вплинуло те, що телевізор висів на стіні і прогнувся під своєю вагою.
-
Rucha
Member
Там плата розміром з невеличкий планшет. Закріплена вона так, що настінний монтаж в принципі не може впливати на її згин. Щось у вас в городі бузіна, а Києві дядько - проблема в платі, але винна матрицяTesseract: ↑ 03.09.2026 22:58 то напевне вплинуло те, що телевізор висів на стіні і прогнувся під своєю вагою.