Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Rucha
Member

Повідомлення

walkman3000: 19.08.2026 15:21 С6H це тупо G6 без радіатора та антибліку
Для 83 це також актуально?
Filabatya
Member

Повідомлення

так, там в посиланні вище по англійськи
walkman3000
Member

Повідомлення

Rucha: 19.08.2026 15:44Для 83 це також актуально?
наче усі погодилися що 48", 77" та 83" це тандемки, а 48" має тандемку тому що нарізана з того ж листу і таким чином лижа "економить" на 48" розмірі який не ходовий. 48" це залишок від відрізу великих тандемок
VovaII
Member

Повідомлення

walkman3000
48" це залишок від відрізу великих тандемок
Ого. То якого ж розміру вони простирадла штампують, із яких потім екрани нарізають?
walkman3000
Member

Повідомлення

VovaII: 19.08.2026 19:06Ого. То якого ж розміру вони простирадла штампують, із яких потім екрани нарізають?
2200x2500мм
heidfeld
Member

Повідомлення

как только не извращаются производители чтобы противостоять китайскому мусору.

Сони как я понял здалась, делать тв себе в убыток уже не хочет.

ЛГ выпускает полный трэшак
спойлер

Зато любители китай шлака скоро будут ликовать, покупая китайскую лажу одноразовую за оверпрайс. знаю таких здесь много, будете же жрать китайское г и облизываться и просить добавки? напишите)))
walkman3000
Member

Повідомлення

heidfeld: 03.09.2026 09:54как только не извращаются производители чтобы противостоять китайскому мусору
heidfeld: 03.09.2026 09:54Зато любители китай шлака скоро будут ликовать, покупая китайскую лажу одноразовую за оверпрайс
тв сони сейчас на 51% китаймусор, так что аккуратней там :gigi:
heidfeld: 03.09.2026 09:54ЛГ выпускает полный трэшак
опять принес сюда своих протыков
StTechnik
Member

Повідомлення

walkman3000
У самурая нет цели. Есть только путь :D
Gold_Star
Member

Повідомлення

heidfeld: 03.09.2026 09:54Зато любители китай шлака скоро будут ликовать, покупая китайскую лажу одноразовую за оверпрайс.
Пиши петицію у Панасонік щоб розгорнули в Україні виробництво телевізорів, можеш прямо на мунспіку без гуглоперекладача
walkman3000
Member

Повідомлення

StTechnik: 03.09.2026 18:06У самурая нет цели. Есть только путь
я сам в школотронстве был сонидауном лютым :gigi: мне когда скучно я думаю купить какую-нибудь ретро мини-систему с огромным многополосным анализатором,
возможно тут такие же приступы в связи с брейн демедж
Tesseract
Member

Повідомлення

На днях носив свій LG OLED 55C9 в ремонт. Майстер сказав, що в середньому оледи живуть п'ять років, а потім починають сипатись. Мій вернули не відремонтованим. Я ще спробую ремонт прогріванням чипів, бо дуже схоже на відвал, але морально уже готуюсь продавати його на запчастини.
Filabatya
Member

Повідомлення

Tesseract
там недавно було посилання на ютуб канал майстра з України з дзигаром працює, наче важкі ремонти робив, хай той хто кидав кине лінк, може і ваш оживить :up:
Rucha
Member

Повідомлення

Tesseract: 03.09.2026 21:26 На днях носив свій LG OLED 55C9 в ремонт. Майстер сказав, що в середньому оледи живуть п'ять років, а потім починають сипатись. Мій вернули не відремонтованим. Я ще спробую ремонт прогріванням чипів, бо дуже схоже на відвал, але морально уже готуюсь продавати його на запчастини.
Виходячи з вашого кейсу, в оледах використовують гірший припой, бо як ще пояснити, що ви плануєте гріти чіпи. Але до чого тут тип матриці? :-/
Tesseract
Member

Повідомлення

Якщо дійсно відвал, то мені іще "пощастило", бо дуже багато проблем з екраном. Що стосується припою (якщо це дійсно він), то напевне вплинуло те, що телевізор висів на стіні і прогнувся під своєю вагою.
Rucha
Member

Повідомлення

Tesseract: 03.09.2026 22:58 то напевне вплинуло те, що телевізор висів на стіні і прогнувся під своєю вагою.
Там плата розміром з невеличкий планшет. Закріплена вона так, що настінний монтаж в принципі не може впливати на її згин. Щось у вас в городі бузіна, а Києві дядько - проблема в платі, але винна матриця :eek:
Відповісти