Для 83 це також актуально?walkman3000: ↑ 19.08.2026 15:21 С6H це тупо G6 без радіатора та антибліку
Новини
Останні статті і огляди
Выбор телевизора
-
Rucha
Member
-
Filabatya
Member
так, там в посиланні вище по англійськи
-
walkman3000
Member
наче усі погодилися що 48", 77" та 83" це тандемки, а 48" має тандемку тому що нарізана з того ж листу і таким чином лижа "економить" на 48" розмірі який не ходовий. 48" це залишок від відрізу великих тандемокRucha: ↑ 19.08.2026 15:44Для 83 це також актуально?
-
VovaII
Member
walkman3000
Ого. То якого ж розміру вони простирадла штампують, із яких потім екрани нарізають?48" це залишок від відрізу великих тандемок
-
walkman3000
Member
2200x2500ммVovaII: ↑ 19.08.2026 19:06Ого. То якого ж розміру вони простирадла штампують, із яких потім екрани нарізають?
-
heidfeld
Member
как только не извращаются производители чтобы противостоять китайскому мусору.
Сони как я понял здалась, делать тв себе в убыток уже не хочет.
ЛГ выпускает полный трэшак
Зато любители китай шлака скоро будут ликовать, покупая китайскую лажу одноразовую за оверпрайс. знаю таких здесь много, будете же жрать китайское г и облизываться и просить добавки? напишите)))
Сони как я понял здалась, делать тв себе в убыток уже не хочет.
ЛГ выпускает полный трэшак
- спойлер
Зато любители китай шлака скоро будут ликовать, покупая китайскую лажу одноразовую за оверпрайс. знаю таких здесь много, будете же жрать китайское г и облизываться и просить добавки? напишите)))
-
walkman3000
Member
heidfeld: ↑ 03.09.2026 09:54как только не извращаются производители чтобы противостоять китайскому мусору
тв сони сейчас на 51% китаймусор, так что аккуратней тамheidfeld: ↑ 03.09.2026 09:54Зато любители китай шлака скоро будут ликовать, покупая китайскую лажу одноразовую за оверпрайс
опять принес сюда своих протыковheidfeld: ↑ 03.09.2026 09:54ЛГ выпускает полный трэшак
-
StTechnik
Member
walkman3000
У самурая нет цели. Есть только путь
У самурая нет цели. Есть только путь
-
Gold_Star
Member
Пиши петицію у Панасонік щоб розгорнули в Україні виробництво телевізорів, можеш прямо на мунспіку без гуглоперекладачаheidfeld: ↑ 03.09.2026 09:54Зато любители китай шлака скоро будут ликовать, покупая китайскую лажу одноразовую за оверпрайс.
-
walkman3000
Member
я сам в школотронстве был сонидауном лютымStTechnik: ↑ 03.09.2026 18:06У самурая нет цели. Есть только путь
возможно тут такие же приступы в связи с брейн демедж
-
Tesseract
Member
На днях носив свій LG OLED 55C9 в ремонт. Майстер сказав, що в середньому оледи живуть п'ять років, а потім починають сипатись. Мій вернули не відремонтованим. Я ще спробую ремонт прогріванням чипів, бо дуже схоже на відвал, але морально уже готуюсь продавати його на запчастини.
-
Filabatya
Member
Tesseract
там недавно було посилання на ютуб канал майстра з України з дзигаром працює, наче важкі ремонти робив, хай той хто кидав кине лінк, може і ваш оживить
там недавно було посилання на ютуб канал майстра з України з дзигаром працює, наче важкі ремонти робив, хай той хто кидав кине лінк, може і ваш оживить
-
Rucha
Member
Виходячи з вашого кейсу, в оледах використовують гірший припой, бо як ще пояснити, що ви плануєте гріти чіпи. Але до чого тут тип матриці?Tesseract: ↑ 03.09.2026 21:26 На днях носив свій LG OLED 55C9 в ремонт. Майстер сказав, що в середньому оледи живуть п'ять років, а потім починають сипатись. Мій вернули не відремонтованим. Я ще спробую ремонт прогріванням чипів, бо дуже схоже на відвал, але морально уже готуюсь продавати його на запчастини.
-
Tesseract
Member
Якщо дійсно відвал, то мені іще "пощастило", бо дуже багато проблем з екраном. Що стосується припою (якщо це дійсно він), то напевне вплинуло те, що телевізор висів на стіні і прогнувся під своєю вагою.
-
Rucha
Member
Там плата розміром з невеличкий планшет. Закріплена вона так, що настінний монтаж в принципі не може впливати на її згин. Щось у вас в городі бузіна, а Києві дядько - проблема в платі, але винна матрицяTesseract: ↑ 03.09.2026 22:58 то напевне вплинуло те, що телевізор висів на стіні і прогнувся під своєю вагою.
-
Tesseract
Member
Rucha
У мене таке кріплення, що чотири гвинти вкручені в телевізор могли опинитись не на одній площині. Тобто на вигляд воно звичайно не помітно, всього кілька міліметрів відхилення від площини трьох інших болтів, але телевізор так шість років висів. Звідси перекос, який міг передатись через корпус телевізора на плату. Якщо хто в курсі про підпорки під відеокарти, то тут точно те саме. Зараз замовив в онлайн магазині плату з такого ж розбитого оледа. Буду пробувати експериментувати. Якщо нічого не допоможе, значить у мене, як і у більшості, проблеми з екраном.
У мене таке кріплення, що чотири гвинти вкручені в телевізор могли опинитись не на одній площині. Тобто на вигляд воно звичайно не помітно, всього кілька міліметрів відхилення від площини трьох інших болтів, але телевізор так шість років висів. Звідси перекос, який міг передатись через корпус телевізора на плату. Якщо хто в курсі про підпорки під відеокарти, то тут точно те саме. Зараз замовив в онлайн магазині плату з такого ж розбитого оледа. Буду пробувати експериментувати. Якщо нічого не допоможе, значить у мене, як і у більшості, проблеми з екраном.