Ноутбук DotBook, вініловий програвач і кнопковий телефон. Легендарний бренд Packard Bell повертається із серією незвичайних продуктів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ноутбук DotBook, вініловий програвач і кнопковий телефон. Легендарний бренд Packard Bell повертається із серією незвичайних продуктів
"програвач Packard Bell DotLoop для справжніх поціновувачів «теплого» аналогового звуку"
справжні поціновувачі ʼламповогоʼ звуку ніколи не будуть купляти програвач обʼєднаний з колонкою) :rotate:
clickw0w
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 03.09.2026 12:51 Предлагаю обсудить Ноутбук DotBook, вініловий програвач і кнопковий телефон. Легендарний бренд Packard Bell повертається із серією незвичайних продуктів
"програвач Packard Bell DotLoop для справжніх поціновувачів «теплого» аналогового звуку"
справжні поціновувачі ʼламповогоʼ звуку ніколи не будуть купляти програвач обʼєднаний з колонкою) :rotate:
Все товары из статьи мусор, но только этот "для ценителей" реально вреден (убивает пластинки).
talex
Member

Повідомлення

Клава очень похожа на
спойлер
Зображення
мышка вариация на тему
спойлер
Зображення
CnC_General
Member

Повідомлення

цікава новина. прочитав заголовок та подивився детальніше всю статтю.
спойлер
пригадав як колись шукав ламповий усілок на англійському ібеї, стан даже беу, лежав в сараї багато років, але всередині начинка ну дуже добра, транмформатор та вся електроніка без слідів іржі. відновлення мінімум. а корпус.... корпус то зас...но як не знаю що. можна і інший взяти, перенести туди шильдик. що і було зроблено.
по факту, мені пришлось лише нові лампи шукати, нові провода живлення, та перепаяти всі місця пайки і почистити все роз'єми. Корпус відновив для приколу, але всю начинку переніс в новий. отак яі став ауідофілом теплого лампового звуку.
до самої системи було додано дві відновлені колонки радіотехніка с30 (в яких ідеально збереглись динаміки, електронні запчастини замінив замінив).
додав конектори входу 3.5 джек. та з ПК через Асус ксонар Д1 насолоджувався музикою.
А які були романтичні вечора в травні та червні під енігму, коли двоє займались фізичними вправами в ліжку, а потім сповзли на підлогу......
мені ще сподобався сам кнопковий телефон. от тільки цікаво скільки тримає там батарейка. компактний телефон для однієї руки, гарна автономність - для мене маст хев. бути постійцно на зв'язку це круто. для фоток можна придбати щось окремо.
Devijack
Member

Повідомлення

Ще про флопік забули.
zaqik
Member

Повідомлення

справжніх поціновувачів «теплого» аналогового звуку. Офіційна ціна пристрою становитиме 149 євро.

У настоящих ценителей ламповости кабеля дороже стоят, они в сторону такого проигрывателя и не посмотрят :lol:
Kruler
Member

Повідомлення

вот бы еще видак и элт телевизор для ценителей теплого, лампового VHS :-/
CnC_General
Member

Повідомлення

Kruler: 03.09.2026 15:29 вот бы еще видак и элт телевизор для ценителей теплого, лампового VHS :-/
спойлер
ну так можна звернутись на ОЛХ та придбати саме те, що Вам хочеться.

якщо вам не хочеться самому там копатись, попросіть свого знайомого/продавця в магазині/перекупника, нехай він вам знайде потрібне що треба вам.
bigmonstr666
Member

Повідомлення

zaqik: 03.09.2026 14:31
справжніх поціновувачів «теплого» аналогового звуку. Офіційна ціна пристрою становитиме 149 євро.

У настоящих ценителей ламповости кабеля дороже стоят, они в сторону такого проигрывателя и не посмотрят :lol:
ні ну для пристойного звуку не потрібні золоті кабеля, просто адекватна колонка та програвач з фонокоректором... авжеж, досконалості немає меж, але все ж таки) а у сторону "все в одному" навіть початківцям не треба дивитись :spy:
Scoffer
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 03.09.2026 12:51справжні поціновувачі ʼламповогоʼ звуку ніколи не будуть купляти програвач обʼєднаний з колонкою
Ти шось маєш проти патефона? :D
lw_007
Member

Повідомлення

CnC_General: 03.09.2026 13:36 цікава новина. прочитав заголовок та подивився детальніше всю статтю.
спойлер
пригадав як колись шукав ламповий усілок на англійському ібеї, стан даже беу, лежав в сараї багато років, але всередині начинка ну дуже добра, транмформатор та вся електроніка без слідів іржі. відновлення мінімум. а корпус.... корпус то зас...но як не знаю що. можна і інший взяти, перенести туди шильдик. що і було зроблено.
по факту, мені пришлось лише нові лампи шукати, нові провода живлення, та перепаяти всі місця пайки і почистити все роз'єми. Корпус відновив для приколу, але всю начинку переніс в новий. отак яі став ауідофілом теплого лампового звуку.
до самої системи було додано дві відновлені колонки радіотехніка с30 (в яких ідеально збереглись динаміки, електронні запчастини замінив замінив).
додав конектори входу 3.5 джек. та з ПК через Асус ксонар Д1 насолоджувався музикою.
А які були романтичні вечора в травні та червні під енігму, коли двоє займались фізичними вправами в ліжку, а потім сповзли на підлогу......
мені ще сподобався сам кнопковий телефон. от тільки цікаво скільки тримає там батарейка. компактний телефон для однієї руки, гарна автономність - для мене маст хев. бути постійцно на зв'язку це круто. для фоток можна придбати щось окремо.

Ммм... Радянські колонки і яксний звук. Що за оксюмюрон
CnC_General
Member

Повідомлення

lw_007: 04.09.2026 18:53
спойлер
CnC_General: 03.09.2026 13:36 цікава новина. прочитав заголовок та подивився детальніше всю статтю.
спойлер
спойлер
пан читає поперек написаного? спочатку відновлення та доробка. а потім налаштування та якісний звук.

я бачу пан розуміється що таке якісний звук та може навести сам приклади того, де він його чує? прошу.
phobosse
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 03.09.2026 12:51справжні поціновувачі ʼламповогоʼ звуку ніколи не будуть купляти програвач обʼєднаний з колонкою)
хороший маркетиг на ура продает "теплый ламповый" звук из чемоданчика Crosley )
lw_007
Member

Повідомлення

CnC_General: 04.09.2026 20:29
lw_007: 04.09.2026 18:53
спойлер
спойлер
пан читає поперек написаного? спочатку відновлення та доробка. а потім налаштування та якісний звук.

я бачу пан розуміється що таке якісний звук та може навести сам приклади того, де він його чує? прошу.
Так там, якраз, проблема не в корпусі. Якщо не помиляюсь, то для басу об'єму достатньо.
Як на мене, то динаміки. Ми в 2026 році, вибір є.
Щодо радянських преампів ітд то не вникав, та думаю прогрес і тут не стоїть на місці)
CnC_General
Member

Повідомлення

lw_007: 04.09.2026 23:08
CnC_General: 04.09.2026 20:29
спойлер

Так там, якраз, проблема не в корпусі. Якщо не помиляюсь, то для басу об'єму достатньо.
Щодо радянських преампів ітд то не вникав, та думаю прогрес і тут не стоїть на місці)
я бачу у Вас немає навіть окремої звукової карти, добрих навушників 100у.е.+, нормальної акустики, і близько чогось подібного. Дякую.
раджу спочатку почитати градацію підсилювачів по класам. наприклад на вікі.
це був мій вхідний квиток у спільноту аудіофілів.
спойлер
0 Перед цим доробка 5.1 канальних навушників BBK EP-5105S (копія інших крутих дорогих навушників, тільки покраска в інший колір, та динаміки погірше) де кожен канал відтворюють окрема пара динаміків + заміна штатних динаміків (донорами стали кош порта про основне стерео, філіпс бокові, з розбитих бу гарнітур, але живі динаміки). Коли тепер на звук кроків в анріл 99 або третю кваку шпуляв ракетницю, акурат перед носом противника що вибігав зза вугла. так робили і шпуляли на звук інші гравці, яких потім називали чітерами, коли ще програми чіт-кодів не було для такої гри)))
1 Потім підказали де можна купити за кордоном сучасні головки та динаміки, щоб можна було створити свою аудіо-систему хайфай. Знайшов, розібрався, купив точно такі самі головки тієї ж фірми, що стояли в елітній крутій стерео системі у нас в магазині (розвести менеджера на інформацію та глянути фото маркування динамічних головок). Елітні дві колонки за 1500у.е. це ДСП зі шпоном червоного дерева, лаковане по саме немогу. Тільки ті що коштують понад хх0 000у.е. мають реальне червоне дерево.
1.1 динаміки мід рейндж/баси + високочастотник рівно 220 Євро, ще стільки ж на другу колонку. + доставка 110євро. Знайти охочих хто хоче собі таку саму систему та має гроші. Знайти нормального столяра який за моїми кресленнями зробить корпус колонки. Карпатська липа + покраска краскою махагон з імітацією червоного дерева. Від червоного дерева відрізнить той, хто має справу сам з червоним деревом. На мені електроніка та пайка. всі місця після пайки покрито прозорим лаком для нігтів, щоб не окислялось. Перевірка звуку. Всі стики пройдено санітарним герметиком що не гниє. Столяру залишив пару колонок, самих погано покращених, але повністю працюючих, як плату. 10 мені, 2 йому. Коли двоє чоловік впали в мороз за оплату колонок, їх 4 колонки продав. Частину грошей повернув.
2. Потім натрапив на непрацюючий програвач грамплатівок Аккорд 201 стерео у дідуся на горищі. голка та трубка зломані, але трансформатор та вся електроніка на германієвих транзисторах ціла. Відновив, треба було сам усілок на германії. + нові колонки поставив. чуток краще стало. Це залишив собі, а попередню систему пакард белл на лампах + дороблені колонки С30 віддав брату. Йому більше для антуража, ніж сам звук треба було. Прикольно мигають під такт музики лампи + свічки = романтична обстановка для двох. часто дивляться фільми вдома.
3. Потім по рофлу купив на алі підсилювач зроби сам з деталями, на базі ТДА7293 (ТДА7294) стерео. кожен канал 100Ватт. як написано на шильдику. один комплект мені, два знайомим. В кожному комплекті всі необхідні деталі - зроби сам. Вже готовий і зібраний коштував набагато дорожче + пересилка зібраного в копійку. а так пакет збери сам все компактненько. З того комплекту не все використав, щось пішло в утіль - осцилограф показав не дуже.
3.1 Різниця між германієм та ТДА7293 все ж відчутна. І значно. Один для насолоди, другий як мощ-і-сіла.
Для пересічної квартири цього більше ніж з головою. На германії при записі дощу з грозою у мене мурахи по тілу та волоси дибом, а від ТДА7293 просто серце йокає коли розряд блискавки. Коли на германії романтичні фільми перетворюються дійсно на романтичні вечори на підлозі, а на ТДА7293 можна на слух відрізнити звук калаша від М14, ДШК від кулемета БМП. тощо.
3.2 Оце і є та різниця, чому для одних Ватти та мощь колонок понад усе, а інші вибирають комфорт та насолоду від звуку. + в одного музикальний слух, іншому навушники-капельки це межа досконалості.
4 За витрачені кошти міг спокійно в магазі купити дорогі колонки та не паритись щодо звука, типу який я крутий, бо у мене такі круті колонки, де на шильдику написано .ннннннннн. Але вирішив давно закрити таку тему для себе, + руки з потрібного місця, + слух щось є, + заробляв добре. По грошах вийде те саме (щось в утіль, інше використаю), але мій досвід та відчуття. Знаю тепер що для мене краще.
Відповісти