Ноутбук DotBook, вініловий програвач і кнопковий телефон. Легендарний бренд Packard Bell повертається із серією незвичайних продуктів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Ноутбук DotBook, вініловий програвач і кнопковий телефон. Легендарний бренд Packard Bell повертається із серією незвичайних продуктів
"програвач Packard Bell DotLoop для справжніх поціновувачів «теплого» аналогового звуку"
справжні поціновувачі ʼламповогоʼ звуку ніколи не будуть купляти програвач обʼєднаний з колонкою) :rotate:
clickw0w
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 03.09.2026 12:51 Предлагаю обсудить Ноутбук DotBook, вініловий програвач і кнопковий телефон. Легендарний бренд Packard Bell повертається із серією незвичайних продуктів
"програвач Packard Bell DotLoop для справжніх поціновувачів «теплого» аналогового звуку"
справжні поціновувачі ʼламповогоʼ звуку ніколи не будуть купляти програвач обʼєднаний з колонкою) :rotate:
Все товары из статьи мусор, но только этот "для ценителей" реально вреден (убивает пластинки).
talex
Member

Повідомлення

Клава очень похожа на
спойлер
Зображення
мышка вариация на тему
спойлер
Зображення
CnC_General
Member

Повідомлення

цікава новина. прочитав заголовок та подивився детальніше всю статтю.
спойлер
пригадав як колись шукав ламповий усілок на англійському ібеї, стан даже беу, лежав в сараї багато років, але всередині начинка ну дуже добра, транмформатор та вся електроніка без слідів іржі. відновлення мінімум. а корпус.... корпус то зас...но як не знаю що. можна і інший взяти, перенести туди шильдик. що і було зроблено.
по факту, мені пришлось лише нові лампи шукати, нові провода живлення, та перепаяти всі місця пайки і почистити все роз'єми. Корпус відновив для приколу, але всю начинку переніс в новий. отак яі став ауідофілом теплого лампового звуку.
до самої системи було додано дві відновлені колонки радіотехніка с30 (в яких ідеально збереглись динаміки, електронні запчастини замінив замінив).
додав конектори входу 3.5 джек. та з ПК через Асус ксонар Д1 насолоджувався музикою.
А які були романтичні вечора в травні та червні під енігму, коли двоє займались фізичними вправами в ліжку, а потім сповзли на підлогу......
мені ще сподобався сам кнопковий телефон. от тільки цікаво скільки тримає там батарейка. компактний телефон для однієї руки, гарна автономність - для мене маст хев. бути постійцно на зв'язку це круто. для фоток можна придбати щось окремо.
Відповісти