NVIDIA покращила продуктивність DLSS 5 у п’ять разів з моменту першої демонстрації

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

hohlid19: 03.09.2026 13:07А 9070ХТ в феврале можно было взять за 25к, чё уж там
Середня ціна 9070ХТ на Хотлайні в лютому 40к грн.
hohlid19
Member

Повідомлення

kairo
Zealoth
Промазал по цифре, 35к
Vladys77
Member

Повідомлення

erkins007: 03.09.2026 11:07
Vladys77: 03.09.2026 10:37Є фонд Стерненко для цього. Користі буде на кілька порядків більше.
Для Стерненко и других работников фонда безусловно)
Купит себе Urus, а то че как лох до сих пор на ренже катается, несолидно.
Vladys77: 03.09.2026 10:37Брати 5090 за 6к $ виключно для ігор... це треба з психіатром спочатку проконсультуватись
"Это ж сколько спиртяги можно купить?!"
Vladys77: 03.09.2026 10:47Є продукти масові, а є нішеві
Угу и 4090/5090 в несколько раз массовей за 9070)
Після Стерненка далі б можна було і не писати. Ви мабуть зі ждунів.

4090 в статистику можна не рахувати, бо це остання мабуть відеокарта яка коштувала "дешево" і знижки на неї були.

А от на 5090 зі стартових 3500 здається, знижки вже дійшли до 6000 і це ще не кінець.
В Steam статистика звісно добра. Але той недовідсоток якраз і включає людей, якім карта треба для роботи. А в них ще й акаунт в Steam є :lol:

До того ж з'ясувалось що у вас брехлива статистика :gigi: .
Станом на серпень 2026 в Steam:
RTX 4090 - 0,71% (на знижках накупили :laugh: )
RTX 5090 - 0,43%

RX 7900 XTX - 0,42%
RX 9070 XT - 1,46%

Тобто топових відеокарт AMD поточного і попереднього покоління в півтора рази більше ніж аналогічних NVIDIA в Steam :super:

І з коменту про Стерненка я так розумію що ви не в Україні і не на українські зарплати орієнтуєтесь. Хоча і закордоном це такі скмі неаде ватні ціни як в Україні. Просто тут одна 5090 це 12 середніх місячних зарплат, а в США десь півтори-дві, може три. Але це непідйомна ціна і для їхніх мамкіних геймерів.
denizen
Member

Повідомлення

ага, звісно, тільки сучасний топ від амд це десь, як мейнстрім від нвідія.
erkins007
Member

Повідомлення

Vladys77: 03.09.2026 16:20Після Стерненка далі б можна було і не писати. Ви мабуть зі ждунів.
нет, я тот кто работал с такими вот фондами. Грубо говоря на "операционную деятельность" подобного фонда обычно уходит 2/3 всех денег - аренда, зарплаты(отнюдь не маленькие), закупки (через своих) и прочее веселье. Возьмите любой фонд с открытой отчетностью и гляньте суммы на его расходы, вы будете сильно удивлены. И это только то что в белую идет, а в конкретно вашем примере были еще кошельки крипты на которых "дебет с кредитом" не бьется и другие приколы. Хотите действительно помочь? Помогайте лично знакомым или ищите другие варианты без прослоек.

Vladys77: 03.09.2026 16:204090 в статистику можна не рахувати, бо це остання мабуть відеокарта яка коштувала "дешево" і знижки на неї були.
А от на 5090 зі стартових 3500 здається, знижки вже дійшли до 6000 і це ще не кінець.
Так и 5090 в несколько раз массовее 9070)
Vladys77: 03.09.2026 16:20До того ж з'ясувалось що у вас брехлива статистика
я ее наводил со скринами специально)
Vladys77: 03.09.2026 16:20І з коменту про Стерненка я так розумію що ви не в Україні і не на українські зарплати орієнтуєтесь
Может со Львова не очень видно, но Сумы пока еще Украина)

Вы или очень молоды или просто такой менталитет в стиле "наши люди в булочную на такси не ездят" - слишком обобщаете свой субьективный личный опыт. В Украине как и во всем мире зарплаты и доходы сильно разные. Вон у нас обычные сотрудники ТЦК по несколько квартир покупают в элитных ЖК. Так что предела нет)
Filabatya
Member

Повідомлення

Там ще є фонд притули, якщо стерненку не довіряєте :lol:
erkins007
Member

Повідомлення

Filabatya: 03.09.2026 18:44 Там ще є фонд притули, якщо стерненку не довіряєте :lol:
Это буквально олицетворение фразы "Хрен редьки не слаще")
Если прям огромное желание помогать, то есть целевые сборы на всяких средних каналах и от волонтеров с отчётностью.
Именно от волонтеров, а не от фондов с кучей людей на зарплате.
alumem
Member

Повідомлення

Vladys77: 03.09.2026 16:20Ви мабуть зі ждунів.
да мы поняли что вы из потужників, выздоравливайте
Vpupkin
Member

Повідомлення

Цікаво чи є різниця у продуктивності між офіційним і прикрученим модом DLSS5?
Filabatya
Member

Повідомлення

завтра зранку взнаєм) крутий рейтинг :up:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Vpupkin: 03.09.2026 20:08 Цікаво чи є різниця у продуктивності між офіційним і прикрученим модом DLSS5?
то для початку треба хоча б релізнути офіційну версію і щоб розробник імплементував її в свою гру, в розробника є інструментарій для тонкого налаштування длсс5, якого нема в моді
Vladys77
Member

Повідомлення

erkins007: 03.09.2026 17:37
Vladys77: 03.09.2026 16:20Після Стерненка далі б можна було і не писати. Ви мабуть зі ждунів.
нет, я тот кто работал с такими вот фондами. Грубо говоря на "операционную деятельность" подобного фонда обычно уходит 2/3 всех денег - аренда, зарплаты(отнюдь не маленькие), закупки (через своих) и прочее веселье. Возьмите любой фонд с открытой отчетностью и гляньте суммы на его расходы, вы будете сильно удивлены. И это только то что в белую идет, а в конкретно вашем примере были еще кошельки крипты на которых "дебет с кредитом" не бьется и другие приколы. Хотите действительно помочь? Помогайте лично знакомым или ищите другие варианты без прослоек.

Vladys77: 03.09.2026 16:204090 в статистику можна не рахувати, бо це остання мабуть відеокарта яка коштувала "дешево" і знижки на неї були.
Так и 5090 в несколько раз массовее 9070)
Vladys77: 03.09.2026 16:20До того ж з'ясувалось що у вас брехлива статистика
я ее наводил со скринами специально)
Vladys77: 03.09.2026 16:20І з коменту про Стерненка я так розумію що ви не в Україні і не на українські зарплати орієнтуєтесь
Может со Львова не очень видно, но Сумы пока еще Украина)

Вы или очень молоды или просто такой менталитет в стиле "наши люди в булочную на такси не ездят" - слишком обобщаете свой субьективный личный опыт. В Украине как и во всем мире зарплаты и доходы сильно разные. Вон у нас обычные сотрудники ТЦК по несколько квартир покупают в элитных ЖК. Так что предела нет)
Ми не у Львові. Але дякувати богу і не в Сумах.

У Стерненко, наскільки я знаю, немає оренди і багато чого, бо вони працюють з коілс, без складів. І на операціцну діялбність в них окремий рахунок є.

Хоча будь-яка велика компанія, навіть якщо вона благодійний фонд, має за щось функціонувати і люди не можуть безкоштовно там працювати на повну зайнятість.

В Україні дійсно розліт доходів є. Але навіть за брехливою держстатисьикою із завищеними оцінками середня зарплатня щось в районі 30-35 тисяч. Це лише на вентилятори до 5090 😀

А статистику я дивився поточну прямо на сайті Steam. І там саме як я писав.

Я взагалі вважаю що ПК геймінг помре, якщо ціни в найближчі роки не почнуть відкатуватись. Бо не всі геймери світу працюють в ТЦК на керівних посадах, щоб зібрати собі ПК початкового рівня за 3к баксів. А якщо для 4к геймінгу, то треба множити мінімум на 3 цю суму :weep:

Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
alumem: 03.09.2026 19:46
Vladys77: 03.09.2026 16:20Ви мабуть зі ждунів.
да мы поняли что вы из потужників, выздоравливайте
Потужні - то ж зелені. Я з червоно-чорних.
Bukakanga
Member

Повідомлення

приколитесь, тут ДЛСС5 на РДНА4 запустили
https://www.reddit.com/r/radeon/comment ... rendering/

походу, падение доли радеонов до нуля отменяется, лул
alumem
Member

Повідомлення

Vladys77: 04.09.2026 01:31Потужні - то ж зелені. Я з червоно-чорних.
Чекнул твой тредс.
Пропаганду хаваешь не хуже русских ватников, просто с другой стороны.
Те же самые шаблоны, только флаг другой.
Вместо фронта сортируешь людей на ждунов... классика
Vladys77
Member

Повідомлення

alumem: 04.09.2026 13:58
Vladys77: 04.09.2026 01:31Потужні - то ж зелені. Я з червоно-чорних.
Чекнул твой тредс.
Пропаганду хаваешь не хуже русских ватников, просто с другой стороны.
Те же самые шаблоны, только флаг другой.
Вместо фронта сортируешь людей на ждунов... классика
Приємна така увага. Але пропаганду я не хаваю жодну. Бо я аналізую отриману інформацію. Був час масови антипропаганду розповсюджував ще на Facebook.
А в тредс мені одні моск@лі попадаються чи проплачені боти з "партії миру", тобто капітуляції. Що їм ще можна писати :gigi: ?
Mozdev
Member

Повідомлення

Вкидаю на вентилятор :gigi: , DLSS-NR on AMD, котрий дозволяє використовувати технологію NVIDIA в грайках з підтримкою FSR на відеокартах Radeon RX 9000 с архітектурою RDNA 4.
спойлер
DLSS-NR-on-AMD
https://github.com/danielblnc/DLSS-NR-on-AMD
Відповісти