Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Filabatya
Member
konb999
треба в профілі тільки сандік лишити, щоб шкаляти
але до ноута на едіфаєри би пішов, цікаво чи крутіше сонара стх грає
треба в профілі тільки сандік лишити, щоб шкаляти
але до ноута на едіфаєри би пішов, цікаво чи крутіше сонара стх грає
-
Scoffer
Member
Ні, це не те. Я про те що в д-класі потенційно можна прибрати цап, переклавши цю функцію на сам підсилювач.Alexsandr: ↑ 30.08.2026 23:37SU-R1000
Тим часом я згадав ще один важливий недолік д-класу - нульове придушення перешкод по живленню в звичайному напівмості. Це не має значення в акумуляторних пристроях, але в мережевих таки є проблемою. В повному мості ситуація краще, але його не можна зробити, наприклад, для навушників, оскільки в джеках землі фізично з'єднані. Тому тільки здорові фільтри ще й по живленню.
-
feson
Member
Прийму у подарунок - заодно гляну що там в середині та полікую енкодер....написав у приват свої координати.konb999: ↑ 31.08.2026 00:55 20260801_134125.jpgБрати аудіофіли і просто поціновувачі якісного звуку. Подарю просто плеєр FiiO X5 III, працює і як усб цап. Досить не погано звучить. Відтворює і рсм і дсд, і по потужності порядок, для будь яких вибагливих внутрішньоканалок вистачить.
Просто лежить без справи... а баригувати не хочу. із задоволенням дам долучитись кому небудь до якісного звуку. Відправлю нп. Із недоліків не дуже коректно працює енкодер гучності, іноді проскакує.
-
Radio Bay
Member
Не вигадуй, класно граєScoffer: ↑ 01.09.2026 00:56Тому тільки здорові фільтри ще й по живленню
Відправлено через 1 годину 2 хвилини 41 секунду:
А що купувати? Твій тракт?Scoffer: ↑ 01.09.2026 00:56Тому тільки здорові фільтри ще й по живленню.
-
Scoffer
Member
Radio Bay
Що хочеш те і купуй. Хоч романтику. Ти все одно провода слухатимеш а не музику
Було конкренне ствердження що буцімто абстрактний та ще й бюджетний клас-д вершина технологій, а все інше застаріло. Я надав неменш конкретну аргументовану відповідь що це не так.
Що хочеш те і купуй. Хоч романтику. Ти все одно провода слухатимеш а не музику
Було конкренне ствердження що буцімто абстрактний та ще й бюджетний клас-д вершина технологій, а все інше застаріло. Я надав неменш конкретну аргументовану відповідь що це не так.
-
Radio Bay
Member
Ні, чувак, я знаю як виглядає живий звуке, а ти ні, слухай музику, якщо вмієш (сумніваюсь)Scoffer: ↑ 01.09.2026 11:21Ти все одно провода слухатимеш а не музику
-
tablestikus
Member
Рідкий баг помічаю з Fiio K13 R2R - може десь на 50 вимикань через пульт - екран гасне, а підсвітка ні. В такому стані якщо через пульт намагатися увімкнути - не вмикається поки ззаду не перестартую кнопкою живлення. Не критично, але неприємно.
-
feson
Member
Чого сперечатися - провода додаються до гарного тракту.
Коли і джерело і підсилювач гарні по звуку - можна ж додати і гарні провідники-провода......
Якщо немає гарного джерела - спочатку купуємо джерело звуку. Потім підсилювач та колонки або навушники - і потім провідники-провода.....як вішенка на торті.....
-
Radio Bay
Member
+feson: ↑ 01.09.2026 18:49Чого сперечатися - провода додаються до гарного тракту.
Відправлено через 5 годин 21 хвилину 21 секунду:
Взагалі, це міф про аудіофілів, що слухають дроти. Це одиниці. Зібрав тракт, підімкнув, подобається — ок, слухаємо музіку. Реально, це тупий тролінг. Вже не пам'ятаю, коли змінював дроти, а хто хоче підмикикать ПВС, так уперед, але хто експериментував та має досвід займатися таким не буде.
-
Z440_User
Member
Radio Bay, нагадай що ти ставив замість регулятора ALPS?
-
Radio Bay
Member
DACT, але потім відкатися. Звук став некомфортно гострим.Z440_User: ↑ 02.09.2026 09:00нагадай що ти ставив замість регулятора ALPS?
-
Z440_User
Member
Radio Bay, дякую.
То я так, фігнею думаю постраждати.
Знову пірнути в радянській "0" клас і зібрати собі ще один сетап, для "майстерні".
Колонки є (навіть на вибір), poweramp є, запаковані вініловий вертак та касетна дека є, навіть компа якогось з хламу можна зібрати на S775 з DDR-400Mhz та Audigy 2ZS, ото preamp'а лише треба якогось нарішати.
Є в зоні досяжності напівмертві Лорта уп-005, якісь фенікси і вбитий корвет уп-028.
То я так, фігнею думаю постраждати.
Знову пірнути в радянській "0" клас і зібрати собі ще один сетап, для "майстерні".
Колонки є (навіть на вибір), poweramp є, запаковані вініловий вертак та касетна дека є, навіть компа якогось з хламу можна зібрати на S775 з DDR-400Mhz та Audigy 2ZS, ото preamp'а лише треба якогось нарішати.
Є в зоні досяжності напівмертві Лорта уп-005, якісь фенікси і вбитий корвет уп-028.
-
Radio Bay
Member
На зовнішки треба переходити.Z440_User: ↑ 02.09.2026 14:28 Audigy 2ZS
Хоча б так https://www.schiit.com/products/modi-5
-
Z440_User
Member
То сильно круто для компа з купи сміття, який ще не факт що буде зібрано.Radio Bay: ↑ 02.09.2026 19:32На зовнішки треба переходити.
Хоча б так https://www.schiit.com/products/modi-5
-
feson
Member
Дякую за досить цікавий подарунок.konb999: ↑ 31.08.2026 00:55 Подарю просто плеєр FiiO X5 III, працює і як усб цап.
Iз задоволенням дам долучитись кому небудь до якісного звуку. Відправлю нп. Із недоліків не дуже коректно працює енкодер гучності, іноді проскакує.
Але долучитися до якісного звуку поки не виходить - бо цей прибор скоріше за все - несправний.
Або був такий бракований з заводу.
Показники RMAA просто жахливі - щось на 5Кгц дуже заважає якісному звучанню.
Буду лікувати.
Додаю мої виміри RMAA та еталонний вимір цього плеєру зроблений Лядовим десять років тому.
Отправлено спустя 3 минуты 14 секунд:
Причому такі показники RMAA приблизно однакові що з лінійного виходу - що з виходу навушників та при різних частотах 44.1 та 48 кгц.
Прошивка стоїть найсучасніша.....з 2018 року.....
Отправлено спустя 12 минут 43 секунды:
Хоча може там просто батарея за 8 років лопнула та засипала хімією плату з обвязкою цапи та оу - треба подивитися.......на вихідних....
Отправлено спустя 52 минуты 24 секунды:
Чи перешкоди по живленню - треба буде на ноутбуці від живлення батареї переміряти RMAA.
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
Чи може так погано реалізований USB DAC.....
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
Чи керамічні кондери десь здохли за 10 років.....
Отправлено спустя 2 минуты 8 секунд:
Хочу бачити....ідеальні показники двох AK4490.....
Отправлено спустя 6 минут 54 секунды:
Два АК4490 з непоганими ОУ на андроїді (Linux) з живленням від батареї - це імба по звучанню повинна бути.....
Дайош імбу.....
-
MSiAventador
Member
R2R ренесанс