В этой теме выбираем звуковые карты
Пофилософствовать на тему звука можно там
Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Filabatya
Member
konb999
треба в профілі тільки сандік лишити, щоб шкаляти
але до ноута на едіфаєри би пішов, цікаво чи крутіше сонара стх грає
треба в профілі тільки сандік лишити, щоб шкаляти
але до ноута на едіфаєри би пішов, цікаво чи крутіше сонара стх грає
-
Scoffer
Member
Ні, це не те. Я про те що в д-класі потенційно можна прибрати цап, переклавши цю функцію на сам підсилювач.Alexsandr: ↑ 30.08.2026 23:37SU-R1000
Тим часом я згадав ще один важливий недолік д-класу - нульове придушення перешкод по живленню в звичайному напівмості. Це не має значення в акумуляторних пристроях, але в мережевих таки є проблемою. В повному мості ситуація краще, але його не можна зробити, наприклад, для навушників, оскільки в джеках землі фізично з'єднані. Тому тільки здорові фільтри ще й по живленню.
-
feson
Member
Прийму у подарунок - заодно гляну що там в середині та полікую енкодер....написав у приват свої координати.konb999: ↑ 31.08.2026 00:55 20260801_134125.jpgБрати аудіофіли і просто поціновувачі якісного звуку. Подарю просто плеєр FiiO X5 III, працює і як усб цап. Досить не погано звучить. Відтворює і рсм і дсд, і по потужності порядок, для будь яких вибагливих внутрішньоканалок вистачить.
Просто лежить без справи... а баригувати не хочу. із задоволенням дам долучитись кому небудь до якісного звуку. Відправлю нп. Із недоліків не дуже коректно працює енкодер гучності, іноді проскакує.
-
Radio Bay
Member
Не вигадуй, класно граєScoffer: ↑ 01.09.2026 00:56Тому тільки здорові фільтри ще й по живленню
Відправлено через 1 годину 2 хвилини 41 секунду:
А що купувати? Твій тракт?Scoffer: ↑ 01.09.2026 00:56Тому тільки здорові фільтри ще й по живленню.
-
Scoffer
Member
Radio Bay
Що хочеш те і купуй. Хоч романтику. Ти все одно провода слухатимеш а не музику
Було конкренне ствердження що буцімто абстрактний та ще й бюджетний клас-д вершина технологій, а все інше застаріло. Я надав неменш конкретну аргументовану відповідь що це не так.
Що хочеш те і купуй. Хоч романтику. Ти все одно провода слухатимеш а не музику
Було конкренне ствердження що буцімто абстрактний та ще й бюджетний клас-д вершина технологій, а все інше застаріло. Я надав неменш конкретну аргументовану відповідь що це не так.
-
Radio Bay
Member
Ні, чувак, я знаю як виглядає живий звуке, а ти ні, слухай музику, якщо вмієш (сумніваюсь)Scoffer: ↑ 01.09.2026 11:21Ти все одно провода слухатимеш а не музику
-
tablestikus
Member
Рідкий баг помічаю з Fiio K13 R2R - може десь на 50 вимикань через пульт - екран гасне, а підсвітка ні. В такому стані якщо через пульт намагатися увімкнути - не вмикається поки ззаду не перестартую кнопкою живлення. Не критично, але неприємно.
-
feson
Member
Чого сперечатися - провода додаються до гарного тракту.
Коли і джерело і підсилювач гарні по звуку - можна ж додати і гарні провідники-провода......
Якщо немає гарного джерела - спочатку купуємо джерело звуку. Потім підсилювач та колонки або навушники - і потім провідники-провода.....як вішенка на торті.....