Новини
Останні статті і огляди
GTA VI підігріла попит на PlayStation 5 Pro: в Європі консоль подорожчала до €1300
-
proos
Member
walkman3000
Не обижайся, дружочек)
Не обижайся, дружочек)
-
walkman3000
Member
proos
на что лол, я мультиплатформогосподин. мем про гоев не про тебя лично, у меня гта5 оплачена со всемен пс3
на что лол, я мультиплатформогосподин. мем про гоев не про тебя лично, у меня гта5 оплачена со всемен пс3
-
Kassatka
Member
Купують непотріб за оверпрайс заради того, щоб на ній грати в непотріб за оверпрайс.
1. грати в будь-яку гру, навіть стару чи піратську з модами та чітами.
2. у 8K на достатньому рівні продуктивності для будь-якої гри, яка в принципі підтримує 8К-резолюшен і нормально при ньому відображається в плані масштабування.
3. Будь-яку кількість годин без обмежень, поки гандони не почали серйозно нищити нашу енергосистему взимку.
4. І ще й можна як бонус апскейлити відео нейронкою Topaz з хорошим рівнем продуктивності.
Ну і яка підпіська таке може?
А тим часом навіть на умовах кредиту я за свою RX 7900 XTX переплатив близько 1000 грн. відсотків переплати перший місяць, зараз на другий місяць уже 755 грн. відсотків буде. Тож це все як раз на рівні топової підписки ГеФорса Ноу. А тим часом можна за бажання:Devijack: ↑ 01.09.2026 14:44Ціни повзуть в гору, Все йде до того що геймінг загоняють у хмару. Умовний жфорс нау по 3 години в день за 5 років це 650Є а це навіть не ціна відеомапи. Ну і умовна плойка 5 про це 10 років підписки у хмарному геймінгу. Хоча я ще забув що для пс теж потрібна підписка. Тож шлях приблизно зрозумілий.
2. у 8K на достатньому рівні продуктивності для будь-якої гри, яка в принципі підтримує 8К-резолюшен і нормально при ньому відображається в плані масштабування.
3. Будь-яку кількість годин без обмежень, поки гандони не почали серйозно нищити нашу енергосистему взимку.
4. І ще й можна як бонус апскейлити відео нейронкою Topaz з хорошим рівнем продуктивності.
Востаннє редагувалось 01.09.2026 15:57 користувачем Kassatka, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
Kassatka
Сибазон
Сибазон
-
1234waltz
Member
GTA VI прогріла гоїв на покупку PlayStation 5 Pro за €1300
-
FastBullet
Member
Доступный гейминг)))warp37: ↑ 01.09.2026 13:33 Ну, под 70000 гривен отдавать ради одной игры и пока ещё минимального количества эксклюзивов - такое себе.
Лучше эти деньги потратить на видеокарту и через год увидеть настоящий некстген с DLSS 5 в Steam.
А пока итак есть сонишедевры, которые при и без того прекрасной кинематографичности, с DLSS 5 превращаются в отвал башки следующего поколения.
- спойлер
-
waryag
Member
50 миллионов стоила эксклюзивность не ГТА4, а ее ДЛС. И это была половина цены разработки основной игры.walkman3000: ↑ 01.09.2026 14:34я не понимаю почему дебичи из микрософт перестали бороться за гта, учитывая что четверка стоила 50 лямов что просто смешная цифра
За эксклюзивность ГТА6, с учетом провала майков и доходов от онлайн-составляющей, рокстар не будет рассматривать предложения меньше пары-тройки миллиардов, а скорее 4+. Которые майки не окупят никогда.
-
XXXshadyXXX
Member
Может потому что могут себе позволить люди, ну и если спрос рождает предложение, то почему бы и нет.Kassatka: ↑ 01.09.2026 15:29Купують непотріб за оверпрайс заради того, щоб на ній грати в непотріб за оверпрайс.
Мне лично побоку, купил свою PS5 DE 2.5 года назад б.у. за 300 баксов и как бы оно того стоило за те деньги тогда. А сейчас можно продать легко за 500$
-
Prescott
Member
с 30 фпс куда уж флагманистейwarp37: ↑ 01.09.2026 13:50PlayStation 5 Pro - это пока флагманская платформа для Grand Theft Auto VI.
-
bes
Member
На 30 фпс больше чем на любой другойPrescott: ↑ 01.09.2026 17:50с 30 фпс куда уж флагманистейwarp37: ↑ 01.09.2026 13:50PlayStation 5 Pro - это пока флагманская платформа для Grand Theft Auto VI.![]()
в личку написал случайно
-
walkman3000
Member
сори, не проверил. но жи2 из рокстар без разницы кто платит хотя для майков уже давно поздноwaryag: ↑ 01.09.2026 16:4750 миллионов стоила эксклюзивность не ГТА4, а ее ДЛС. И это была половина цены разработки основной игры.
смотря на все спустя время они б и с эксклюзивностью обосрлись, не зря Chief Strategy Officer у иксбок Матью Бал, ну вы понялиwaryag: ↑ 01.09.2026 16:47За эксклюзивность ГТА6, с учетом провала майков и доходов от онлайн-составляющей, рокстар не будет рассматривать предложения меньше пары-тройки миллиардов, а скорее 4+. Которые майки не окупят никогда.
https://www.linkedin.com/in/ballmatthew
-
S0N1C
Member
в кінці життєвого циклу PS5, прошу зауважити1234waltz: ↑ 01.09.2026 15:52 GTA VI прогріла гоїв на покупку PlayStation 5 Pro за €1300
-
MVE
Member
Не радійте, Youtube Premium подорожчав удвічі 
-
Wearages
Junior
власна RX 7900 XTX у системнику - це повний контроль над процесом: хочеш — ставиш старі моддінг-моди на умовну Готику чи Сталкер, хочеш - ганяєш нейронки через Topaz Video AI, і ніхто тобі не відключить доступ через чергові проблеми з дата-центрами.Купують непотріб за оверпрайс заради того, щоб на ній грати в непотріб за оверпрайс.![]()
А тим часом навіть на умовах кредиту я за свою RX 7900 XTX переплатив близько 1000 грн. відсотків переплати перший місяць, зараз на другий місяць уже 755 грн. відсотків буде. Тож це все як раз на рівні топової підписки ГеФорса Ноу. А тим часом можна за бажання:Devijack: ↑ 01.09.2026 14:44Ціни повзуть в гору, Все йде до того що геймінг загоняють у хмару. Умовний жфорс нау по 3 години в день за 5 років це 650Є а це навіть не ціна відеомапи. Ну і умовна плойка 5 про це 10 років підписки у хмарному геймінгу. Хоча я ще забув що для пс теж потрібна підписка. Тож шлях приблизно зрозумілий.
-
alik_as
Junior
Ой, а я маю 5070 ТІ і теж буває запускаю щось з минулих часів щоб подивиться на графіку яку раніще не міг собі позволити 
-
bes
Member
я бы сильно ничего не ждал бы от версий на пс5 - явно игра задумывалась как GTA V с переходом между поколениям как это было пс3 и пс4 . Просто сейчас подкачала оперативка и выпускать новую консоль за конский прайс такое себе .
-
Kullerok
Member
А как же народный гейминг за 500 баксовalex_sul: ↑ 01.09.2026 13:29 Пропоную обговорити GTA VI підігріла попит на PlayStation 5 Pro: в Європі консоль подорожчала до €1300
Закономірний ажіотаж - те ще падло! І ця партія, яка ЩЕ по 1300 розійдется дуже швидко, і наступна ще дорожче буде!
Взагалі цікава ситуація у порівнянні.
Плойка 5 про уже коштує 1300-1500 євро, або 1510-1740баков (нашу місцеву аномалію прошу поки не враховувати).
Може грати без проблем майже у все з зниженим ФПС до рівня мінімального (60), або катастрофічного (30), або взагалі з нейрохрючивом.
Ігри дорогі, хоч і мають досить привабливі знижки (інколи, на Різдво).
У шутери онлайнові грати можна, але ПК бояра може пробится через фільтри..
Шумна, бо 1 вертун віддуваєтся за все.
ПК середній теж 1300-1500 євро (1510-1740баков).
Може грати у що завгодно. Якщо власник зажене стару вінду, то може і в древності грати.
Може грати без проблем у 100+фпс майже у все. Як візме дурка власника можна і нейрохрючево
Можна і в топову якість картинки. Можна і з потужними модами на гру.
ігри на комп коштують дуже варіативно, навіть за безцінь можна купити.
У грі максимальний контроль за персонажем. Бояре не переможуть, а насос...
Абсолютно довільний вибір температурного та шуцмового рівня.
Довговічність\ремонтопридатність у компа теж феноменальна.
А!!!!! Фінальний агрумент - ГЕЙМПАД! Та майже будь який можна підключити і отримати звичний контролер в руках...
Ну таке...
-
Wearages
Junior
Та тут справа навіть не скільки в оперативці, скільки в тому, що сучасний геймдев останні роки тупо забив на нормальну оптимізацію. Випускати зараз нові консолі за космічними цінами - це взагалі постріл собі в ногу, бо народ просто не буде масово оновлюватися заради пари ігор. А щодо зв'язки поколінь — так зараз це вже виглядає як штучне гальмування прогресу, щоб і на старому залізі хоч якось працювало, і нове продати. У підсумку страждають усі, а грати доводиться в те, що є.я б сильно нічого не чекав від версій на пс5 - явно гра замислювалася як GTA V з переходом між поколінням як це було пс3 і пс4. Просто зараз підкачала оперативка і випускати нову консоль за кінський прайс таке собі. У підсумку я часом думаю, що нерви від таких релізів міцніші залізобетону, тому замість чергових розчарувань від оптимізації я краще розслаблюся і зроблю кілька прогнозів на спорт — благо, якраз є зручний рейтинг букмекерів з нормальними умовами.
-
5carface__
Member
За 49к купил на прошлой неделе.warp37: ↑ 01.09.2026 13:33 Ну, под 70000 гривен отдавать ради одной игры и пока ещё минимального количества эксклюзивов - такое себе.
Лучше эти деньги потратить на видеокарту и через год увидеть настоящий некстген с DLSS 5 в Steam.
А пока итак есть сонишедевры, которые при и без того прекрасной кинематографичности, с DLSS 5 превращаются в отвал башки следующего поколения.
- спойлер
-
nochnik89
Member
Filabatya
Клоназепам
но нужен доктор кто ему его пропишет
. Хотя сейчас такая чернуха в Украине по наркоте , что можно и так найти 
Клоназепам