Новини
Останні статті і огляди
GTA VI підігріла попит на PlayStation 5 Pro: в Європі консоль подорожчала до €1300
-
alex_sul
Advanced Member
Пропоную обговорити GTA VI підігріла попит на PlayStation 5 Pro: в Європі консоль подорожчала до €1300
Закономірний ажіотаж - те ще падло! І ця партія, яка ЩЕ по 1300 розійдется дуже швидко, і наступна ще дорожче буде!
Взагалі цікава ситуація у порівнянні.
Плойка 5 про уже коштує 1300-1500 євро, або 1510-1740баков (нашу місцеву аномалію прошу поки не враховувати).
Може грати без проблем майже у все з зниженим ФПС до рівня мінімального (60), або катастрофічного (30), або взагалі з нейрохрючивом.
Ігри дорогі, хоч і мають досить привабливі знижки (інколи, на Різдво).
У шутери онлайнові грати можна, але ПК бояра може пробится через фільтри..
Шумна, бо 1 вертун віддуваєтся за все.
ПК середній теж 1300-1500 євро (1510-1740баков).
Може грати у що завгодно. Якщо власник зажене стару вінду, то може і в древності грати.
Може грати без проблем у 100+фпс майже у все. Як візме дурка власника можна і нейрохрючево
Можна і в топову якість картинки. Можна і з потужними модами на гру.
ігри на комп коштують дуже варіативно, навіть за безцінь можна купити.
У грі максимальний контроль за персонажем. Бояре не переможуть, а насос...
Абсолютно довільний вибір температурного та шуцмового рівня.
Довговічність\ремонтопридатність у компа теж феноменальна.
А!!!!! Фінальний агрумент - ГЕЙМПАД! Та майже будь який можна підключити і отримати звичний контролер в руках...
Ну таке...
Закономірний ажіотаж - те ще падло! І ця партія, яка ЩЕ по 1300 розійдется дуже швидко, і наступна ще дорожче буде!
Взагалі цікава ситуація у порівнянні.
Плойка 5 про уже коштує 1300-1500 євро, або 1510-1740баков (нашу місцеву аномалію прошу поки не враховувати).
Може грати без проблем майже у все з зниженим ФПС до рівня мінімального (60), або катастрофічного (30), або взагалі з нейрохрючивом.
Ігри дорогі, хоч і мають досить привабливі знижки (інколи, на Різдво).
У шутери онлайнові грати можна, але ПК бояра може пробится через фільтри..
Шумна, бо 1 вертун віддуваєтся за все.
ПК середній теж 1300-1500 євро (1510-1740баков).
Може грати у що завгодно. Якщо власник зажене стару вінду, то може і в древності грати.
Може грати без проблем у 100+фпс майже у все. Як візме дурка власника можна і нейрохрючево
Можна і в топову якість картинки. Можна і з потужними модами на гру.
ігри на комп коштують дуже варіативно, навіть за безцінь можна купити.
У грі максимальний контроль за персонажем. Бояре не переможуть, а насос...
Абсолютно довільний вибір температурного та шуцмового рівня.
Довговічність\ремонтопридатність у компа теж феноменальна.
А!!!!! Фінальний агрумент - ГЕЙМПАД! Та майже будь який можна підключити і отримати звичний контролер в руках...
Ну таке...
Востаннє редагувалось 01.09.2026 13:48 користувачем alex_sul, всього редагувалось 2 разів.
-
Mike88
Member
Absolute Cinema!навіть на Pro-версії GTA VI працюватиме за 30 fps
-
alex_sul
Advanced Member
Mike88
нене! От коли дропне до 23,976 - тоді топ!
нене! От коли дропне до 23,976 - тоді топ!
-
warp37
Member
Ну, под 70000 гривен отдавать ради одной игры и пока ещё минимального количества эксклюзивов - такое себе.
Лучше эти деньги потратить на видеокарту и через год увидеть настоящий некстген с DLSS 5 в Steam.
А пока итак есть сонишедевры, которые при и без того прекрасной кинематографичности, с DLSS 5 превращаются в отвал башки следующего поколения.
Лучше эти деньги потратить на видеокарту и через год увидеть настоящий некстген с DLSS 5 в Steam.
А пока итак есть сонишедевры, которые при и без того прекрасной кинематографичности, с DLSS 5 превращаются в отвал башки следующего поколения.
- спойлер
-
Vlaad13
Member
Що за мужик на фото?warp37: ↑ 01.09.2026 13:33 Ну, под 70000 гривен отдавать ради одной игры и пока ещё минимального количества эксклюзивов - такое себе.
- спойлер
Якась хоррор гра?
-
Сidonix
Member
мдааа, знатно розводять хом'ячків
-
warp37
Member
The Last of Us для PlayStation 6.Vlaad13: ↑ 01.09.2026 13:38Що за мужик на фото?warp37: ↑ 01.09.2026 13:33 Ну, под 70000 гривен отдавать ради одной игры и пока ещё минимального количества эксклюзивов - такое себе.
- спойлер
Якась хоррор гра?
-
walkman3000
Member
гта6 выходит одновременно и на боксе но в инфополе обсуждается только сонькаwarp37: ↑ 01.09.2026 13:33Ну, под 70000 гривен отдавать ради одной игры и пока ещё минимального количества эксклюзивов - такое себе.
-
EvhenS
Member
У дурнів занадто багато грошей, стрижуть стрижуть і вистригти не можуть.
-
warp37
Member
PlayStation 5 Pro - это пока флагманская платформа для Grand Theft Auto VI. Средний уровень - ХSX\PS5, ну а "бомжанка" - XSS.walkman3000: ↑ 01.09.2026 13:45гта6 выходит одновременно и на боксе но в инфополе обсуждается только сонькаwarp37: ↑ 01.09.2026 13:33Ну, под 70000 гривен отдавать ради одной игры и пока ещё минимального количества эксклюзивов - такое себе.![]()
Хотя, я думаю, самыми ходовыми будут как раз Xbox Series S и PlayStation 6 Pro.
-
S0N1C
Member
у коробки просто немає аналогу пс5 проwalkman3000: ↑ 01.09.2026 13:45гта6 выходит одновременно и на боксе но в инфополе обсуждается только сонькаwarp37: ↑ 01.09.2026 13:33Ну, под 70000 гривен отдавать ради одной игры и пока ещё минимального количества эксклюзивов - такое себе.![]()
-
wigar
Member
Хоч мене і 50 тищ грн (дохід на сході) жаба задавилаб витратити на ртх5080 , зараз як раз 70тищ її мінімальна ціна - все інше залізо, теж коштує грошей.warp37: ↑ 01.09.2026 13:33 Ну, под 70000 гривен отдавать ради одной игры и пока ещё минимального количества эксклюзивов - такое себе.
Далеко не факт, що середненький процесор не х3д - буде видавати 60 фпс без нейронок з топовою відеокартою і після року оптимізації на РС.
Може з часом і на плойку про завезуть 60 фпс (по слухам, на прошку здається 40 кадрів обіцяють)
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Стільки новин про плойку та гта, шо я вже думав, що і правда на коробку не вийде. Прийшлось гуглити для уточнення - бо валяється коробка дома, як буде зн жка або безкоштовні вихідні(умовно демо версія зі стартовою місією) обовязково треба буде попробувати, якщо буду поруч.walkman3000: ↑ 01.09.2026 13:45гта6 выходит одновременно и на боксе но в инфополе обсуждается только сонькаwarp37: ↑ 01.09.2026 13:33Ну, под 70000 гривен отдавать ради одной игры и пока ещё минимального количества эксклюзивов - такое себе.![]()
-
byaka
Member
З огляду на те що я гта 5 змушував себе проходити на пк,а рдр2 взагалi закинув на початку я не дуже вiрю що гта 6 мене якось здивує i я побiжу за застарілою пс5
-
walkman3000
Member
я не понимаю почему дебичи из микрософт перестали бороться за гта, учитывая что четверка стоила 50 лямов что просто смешная цифраwarp37: ↑ 01.09.2026 13:50PlayStation 5 Pro - это пока флагманская платформа для Grand Theft Auto VI. Средний уровень - ХSX\PS5, ну а "бомжанка" - XSS.
больше интересует каким будет переход на пс6, т.е. цена за апдейт с пс5 как с играми на пс4 или фулпрайс. не хочется три раза платить за стрижкуwarp37: ↑ 01.09.2026 13:50Хотя, я думаю, самыми ходовыми будут как раз Xbox Series S и PlayStation 6 Pro
у коробки немає стратегії розвитку, іксбоне та s/x це позор і це погано для індустріїS0N1C: ↑ 01.09.2026 13:51у коробки просто немає аналогу пс5 про
Відправлено через 3 хвилини 56 секунд:
краще що робили рокстар та одна з найкращих ігор all time. початок повільний але далі будеbyaka: ↑ 01.09.2026 14:05а рдр2 взагалi закинув на початку
-
proos
Member
Гой не мамонт, гой не вымрет 
Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
Вы ничего не понимаете. Глаз консольщика видит только 25 супер кинематографичных кадров. Так что это и так многоMike88: ↑ 01.09.2026 13:29Absolute Cinema!
Востаннє редагувалось 01.09.2026 14:48 користувачем proos, всього редагувалось 1 раз.
-
Devijack
Member
Ціни повзуть в гору, Все йде до того що геймінг загоняють у хмару. Умовний жфорс нау по 3 години в день за 5 років це 650Є а це навіть не ціна відеомапи. Ну і умовна плойка 5 про це 10 років підписки у хмарному геймінгу. Хоча я ще забув що для пс теж потрібна підписка. Тож шлях приблизно зрозумілий.
-
yariksom
Member
За всю груproos: ↑ 01.09.2026 14:40Глаз консольщика видет только 25 супер кинематографичных кадров.
-
proos
Member
Сонибои самые возбужденные сейчасwalkman3000: ↑ 01.09.2026 13:45обсуждается только сонька
Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
В лучшем случаеyariksom: ↑ 01.09.2026 14:44За всю гру
-
kyon
Member
а если еще вспомнить что там Зен 2 стоит апушечка, массам нужны ассы!
-
walkman3000
Member
proos