Новини
Останні статті і огляди
Презентація Grand Theft Auto VI збільшила щоденну аудиторію Netflix на 50%. Вже продано понад 4,5 мільйона копій гри
-
brozzy
Member
Ніколи не розумів феномену GTA, бо як на мене гра бездушна, графон і можливості це круто, але сюжет зовсім не чіпляє. 
-
Yurius
Member
без величезного пульта телевізор не може розкрити 8к на 100%Ektalion: ↑ 29.08.2026 23:25Вибирати телевізор по пульту - це звісно потужна стратегія.
Відправлено через 26 секунд:
+brozzy: ↑ 30.08.2026 09:09Ніколи не розумів феномену GTA, бо як на мене гра бездушна, графон і можливості це круто, але сюжет зовсім не чіпляє.
-
AssayMAS
Member
так маленькие клавиатуры стоят мало, а большие много... как и матрицы, СДД, HDD...Kassatka: ↑ 30.08.2026 01:36Клавіатури кастрованими по ширині.
Вот дешевым ноутам(300+-$) маленькие клавы и ставят - а дорогие ноуты по 1000+$ имеют ассортимент полноразмерных клавиатур - другое дело что там дрова "особенные" и под мало ОС.
И кому надо большой клава то ставят отдельно и дома и на работе ЮСБ клавиатуры...
-
dret09
Member
Чекали люди на геймплей, а з 26 хвилин відео 20 були катсцени))) Стрільба... ну норм, бібіка якось їде. І це гра десятиліття? 2 млрд на величезне місто і деталізацію не робить гру крутою.
-
Джон_Иваныч
Member
Сорі за офтоп, але, в середньому, в стрічці новин на оверах менше тексту ніж в коментах цього тіпа)Kassatka: ↑ 30.08.2026 01:36Ну просто дуже бісять ці сучасні попсові тенденції, де зменшують і обмежують корисний функціонал, хай навіть і залишається обхідний маневр цей функціонал повернути. Це може стосуватися як будь-яких пристроїв, так і різних версій якось софтини наприклад.Ektalion: ↑ 29.08.2026 23:25Вибирати телевізор по пульту - це звісно потужна стратегія.
Часто на догоду якимось довбанутим тендеціям у моді, що задають тренд більшості дизайнерських рішень. От типу ноутбук має бути максимально тонким і легким, а як наслідок погане охолодження, шум, малий об'єм акумулятора у малопотужних енергоефективних моделей, відсутність додаткового слота під диск, а як максимум навіть неспроможність розмістити нормальні USB-A та HDMI роз'єми через неймовірну тонкість. І якби скажімо існували в асортименті альтернативи, так ні, всі женуться за цією тонкістю та легкістю. Телевізор, смартфон теж має бути занадто тонким. Корпус ПК компактним, а не з достатньою кількістю відсіків під 3,5" вінчестери. Клавіатури кастрованими по ширині. Іконки в софті пласкими і мінімалістичними, а не такими яскравими і гарними і різноманітними в читабельності, як за часів Windows Vista/Se7en. Рядок меню якогось біса потрібно з усіх браузерів та офісного софту прибирати, бо це типу не модно, самі меню скорочувати чи приховувати, якщо ще не видалили. Слава Абсолюттю, у найбільш професійному софті рядок меню все ж нікуди не дівається.
Я от досі використовую Microsoft Office 2003 і трішки Ms Office 2007. Бо мені дуже не до вподоби дизайнерські рішення з переробки інтерфейсу, починаючи з Office 2007. Благо там функціоналу вистачає й досі, якщо пакет сумісності з новими форматами файлів встановити, й воно працює навіть на Windows 11, хай і дуже приємна фіча анімованого помічника здохла. А от найкращу за зручністю Windows XP я звісно використовувати не можу на новому компі. Бо не підтримується нове залізо, новий софт, нові технології, небезпечно виходити в Інтернет, не підтримується роздільна здатність 4K, не кажучи вже про 8K. Windows 11 в принципі більшою мірою пофікшена після оновлень відносно втрачених можливостей Windows 10, а що не пофікшено, те сторонніми утилітами фікситься. Тому я відносно безболісно на неї перейшов з десятки у квітні цього року, як довелося перевстановлювати ОС. (Ну от хіба що панель задач вкрала у мене зайвих 8 пікселів по висоті, а при 200% масштабуванні так усі 16 пікселів. Але на 65" 8К екрані місця загалом і так вистачає. Ну і смужка прогресу на панелі задач для відкритих застосунків відображається дуже вузесенька під іконкою цього застосунку, а не як у десятці на всю ширину підпису запущеної програми на панелі задач. Який ідіот придумав ще у Windows 7 зробити групування іконок однакових застосунків в єдину кнопку без підпису зробити по замовчуванню
, а у Windows 11 взагалі спочатку повністю прибрали можливість назад розгрупувати ці іконки, а потім у оновленнях повернули цю можливість, але криво. А інший чи цей самий ідіот придумав відрізняти запущену програму від незапущеної прикріпленої іконки малесенькою крапочкою знизу
І головне, що більшість хом'ячків так і користується оцим групуванням на панелі задач без підписів, коли більшість простору панелі задач просто залишається вільною. Я ще розумію, якби вони заповнили панель задач прикріпленими іконками на більшу частину її довжини, а там від сили зазвичай кілька іконок.
Дуже зручну "Панель керування" сховали по замовчуванню і з кожним роком все більше вбивають та прибирають з неї колишній функціонал. А у новітніх Параметрах, які вони так і не доведуть до ума, твориться безлад і важко щось віднайти.)
-
Filabatya
Member
Джон_Иваныч
дуже легко вирішується
дуже легко вирішується
-
nutman
Member
Так гта не в ту сторону свернула совершенно, как по мне. В трешку я играл и кайфовал, как и в вайс сити. А вот вся эта возня с реалистичностью движения, когда перс поворачивается как живой человек и ты на стуле вынужден сидеть и ждать пока эта анимация из раза в раз проиграется. Но, людям походу заходит. Правда, им такая какашка подчас заходит, что это не аргумент
-
NST1983
Member
Ну з пультами, як на мене, проблема трохи перебільшена. У мене на телевізорах плюс-мінус те саме: Netflix, Prime, ще якась купа сервісів винесені на окремі кнопки, бо виробники телевізорів, очевидно, не просто так їх туди ставлять, а отримують за це гроші. Але я чомусь випадково Netflix не запускаю. Хіба що пульт десь під сракою лежить і я на нього сяду. Тут уже, мабуть, навіть Samsung складно звинувачувати в невдалому UX.Kassatka: ↑ 29.08.2026 17:59 Мене Netflix завжди цікавив рівно стільки ж, як і GTA.Хай вони для початку подбають, щоб якщо для їхнього фільму десь у світі доступна українська звукова доріжка, то вона завжди була доступна й при перегляді фільму через Netflix. А якщо вони звісно не можуть додавати всі звукові доріжки з точки зору заморочок з авторськими правами чи просто в силу того, що на це потрібно витрачати багато зусиль, то зробіть, щоб при перегляді онлайн можна було прикрутити сторонню звукову доріжку, скачану десь на просторах інтернету. Як це реалізувати - це їхні проблеми. У Стім є можливість прикручувати фанатські локалізації ігор до куплених ліцензійних ігор, хай навіть банальним копіюванням сторонніх файлів у теку гри, які можуть бути знищені при оновленні гри чи перевірці цілісності файлів.
- спойлер
- тобто практично на нулі
Без цього я навіть ні секунди всерйоз не буду замислюватися, щоб узяти підписку на якийсь стрімінговий сервіс з фільмами/серіалами. Ну а взагалі поки в країні війна, то краще заплатити свої гроші десь у межах України чи купити щось дуже потрібне для виживання у важкі часи, задонатити на ЗСУ, аніж платити за підписку американській компанії Нетфлікс і американському голівудському конвеєру фільмів та серіалів, враховуючи, наскільки охоче США при Трампі чи взагалі увесь Захід нам допомагає під час того, як Україна захищає цивілізацію від варварів. При цьому фільми у BD-Remux чи BD-Rip будуть ще й кращими за якістю відео, ніж стрімінговий потік Netflix.
Для цього довбаного Нетфліксу присутня спеціальна кнопка як на пульті мого попереднього телевізора Соні 2021 року, так і на нинішньому Самсунг 2024 року. І якщо в Соні 2021 просто було дофіга кнопок на пульті, то цей нещасний пультик для Самсунгу страшенно мінімалістичний, через що я страждаю. Але на цьому пульті Самсунгу знайшлося місце аж для чотирьох абсолютно непотрібних мені кнопок запуску Netflix, SweetTv, Disney+ та Prime Video, натомість не знайшлося місця для реально потрібної кнопки Youtube, заради якого я реально готовий платити підписку навіть по підвищеній ціні, але не в період виплату кредиту за RX 7900 XTX. На Sony принаймні кнопка Youtube є, але власне це й не дивно, бо це Google TV.
Так от ці абсолютно зайві для мене кнопки на пульті Самсунгу ще й спрацьовують час від часу у мене самовільно і переривають перегляд мого контенту запуском на весь екран інтерфейсу непотрібного застосунку Netflix, SweetTv чи Prime Video.А все тому, що Самсунг зробили пульт зовсім симетричним навпомацки по висоті і тому я часто плутаю ці кнопки з потрібними мені кнопками, які мали б бути на цих місцях, якби пульт перевернути на 180 градусів. Оця симетричність пульта по висоті, коли суворо посередині рельєфні виступаючі дві кнопки, а інші всі кнопки дуже сильно втиснуті й непомітні - страшенно невдале дизайнерське рішення від Самсунгу.
- Фотка пульту ТВ Samsung 2024 року
Хоча взагалі користуватися штатним пультом телевізора у 2026 році — це вже трохи для душніл.
У мене, наприклад, досі Nvidia Shield TV Pro 2019. І що найсмішніше — сама приставка 2019 року досі настільки нормальна, що міняти її особливо нема на що. Пульт там теж хороший: не треба сто сорок кнопок, нормально лежить у руці, підсвічується, голосове керування є, кнопки знаходяться навпомацки. Тобто Nvidia ще сім років тому якимось дивом змогла вирішити проблему, над якою Samsung, судячи з усього, досі працює цілими відділами дизайнерів.
Але й тут капіталізм мене наздогнав.
Я купив для цього прекрасного пульта чохол. Хороший такий, м'який, щоб пульт не подряпався, не розбився і прожив довге щасливе життя. Пульт у ньому деякий час просто лежав у теплому місці. Настала спека. І цей довбаний чохол буквально почав плавитися і перетворюватися на липку субстанцію.
Тобто Nvidia зробила пульт, який пережив уже половину сучасних телевізорів, а виробник шматка силікону не зміг передбачити, що влітку буває тепло.
І хто після цього винен?
Rockstar — погані, бо GTA VI роблять сто років і хочуть грошей.
Netflix — поганий, бо хоче грошей і не дає мені прикрутити до фільму скачану з торентів українську DTS-HD MA доріжку.
Samsung — поганий, бо продав кнопки на пульті Netflix, Prime і Disney.
Sony — погана, бо теж щось там зробила не так.
Google — напевно теж поганий, бо Android.
А тепер ще й виробники чохлів виявилися продажними ледарями, які думають тільки про прибуток і не здатні зробити чохол, що переживає температуру звичайної людської квартири.
Після цього випадку в мене взагалі з'явилася фобія чохлів для пультів. Тепер дивлюся на будь-який силіконовий чохол і думаю: "А ти точно не розплавишся, падло?"
Тому наступний логічний етап розвитку цивілізації — взагалі прибрати пульти.
Я хочу сказати:
— увімкни телевізор;
— запусти YouTube;
— знайди потрібне відео;
— постав паузу;
— перемотай на 30 секунд;
— зроби гучніше;
— переключи на HDMI;
— вимкни все.
І щоб воно просто працювало.
Але ні. Для цього треба, щоб Samsung нормально дружив з Google, Google нормально дружив з Nvidia, Nvidia — з телевізором, телевізор — з ресивером, ресивер — з HDMI-CEC, HDMI-CEC — із фазою Місяця, а розробники всього цього замість чергової кнопки "Купити Premium" займалися сумісністю.
Тому я вже зрозумів головне: проблема значно масштабніша, ніж Netflix чи GTA.
Цивілізацію знищить не штучний інтелект.
Її знищать виробники чохлів для пультів.
- увага
-
Не ругайте, я хочу щоб у бота взрив мозоку виник і він перестав писати оці простині! !
-
KingofgamE
Member
СА комп родичів не тягнув, тому гралась трохи в клюбі. Вайс сіті ван лов.Sanьka: ↑ 29.08.2026 09:12 Предлагаю обсудить Презентація Grand Theft Auto VI збільшила щоденну аудиторію Netflix на 50%. Вже продано понад 4,5 мільйона копій гри
Фанатська база ГТА величезна, тут нічого нового.
Не думаю що вона принесе ті відчуття, які приносила в свій час Vice City, але в будь якому випадку гра повинна бути непоганою![]()
А трейлер мені особисто не сподобався. Є шанс, що гра буде цікавою, але поки якось маловірогідно.
Зи: в СА і Сіті часто заходив просто почудити. В гта5 просто сюжет пройшов
Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
Було колись весело політати на літачку над містом, а потім танчиком покрошити йогоbrozzy: ↑ 30.08.2026 09:09 Ніколи не розумів феномену GTA, бо як на мене гра бездушна, графон і можливості це круто, але сюжет зовсім не чіпляє.![]()
-
S0N1C
Member
NST1983
чохли на пульти?
всі ж знають шо пульт просто треба тримати в тому ж пакетику в якому він йшов з заводу, телевізор на ніч накривати скатертиною 
чохли на пульти?
-
Kassatka
Member
- Ого, в мене вже особисті фанати з'явилися

Ну в мене тут нервовий зрив виник на фоні кредиту на RX 7900 XTX та відносин вдома, то я хотів трохи розвіятися й пару днів ні холєри не робив, а лише простирадла на форумі писав.NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56взрив мозоку виник і він перестав писати оці простині! !
NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56У мене на телевізорах плюс-мінус те саме: Netflix, Prime... Але я чомусь випадково Netflix не запускаю. Хіба що пульт десь під сракою лежить і я на нього сяду. Тут уже, мабуть, навіть Samsung складно звинувачувати в невдалому UX.
- спойлер
- Та я ж написал головну причину. Що пульт дзеркально симетричний по вертикалі. Я за свої 40 років життя вже не менш, ніж десятком різних пультів користувався. Як правило, швидко запам'ятовував розміщення найбільш важливих кнопок, що потім натискав їх на дотик, а то й узагалі в темноті. А тут суворо посередині дві рельєфні випираючі кнопки і далі що вгору три потрібні мені кнопки середня ближче, ліва і права далі від отих центральних рельєфних кнопок, що вниз абсолютно таке дзеркальне розміщення на однаковій відстані. Тому я беру пульт догори дригом, не помічаю цього, нащупую кнопку назад, а насправді натискається Prime Video. Натискаю ніби кнопку Додому саме там, де вона має бути, а реально натискається Sweet TV, тисну пауза (а я її тисну неймовірно часто), а натискається довбаний Нетфлікс.
NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56Я давно використовую нормальну Android-приставку, де можна переналаштувати кнопки як хочеш, поставити інший лаунчер, програвач, Kodi, SmartTube, Plex, локальну мережу, NAS і взагалі зробити з телевізора те, чим він мав бути спочатку, а не рекламним терміналом виробника.
- спойлер
- А я принципово намагаюся уникати стороннього пристрою. По-перше, я купую топові телевізори провідних фірм з купою фірмових технологій, покращувалок зображення й саме заради більш якісного апскейлу, уплавнялки, покращувалок зображення, я готовий переплачувати у півтора-два рази за топову модель телевізора, головне тільки щоб людський VA, а не триклятий OLED. Коли я використовую у ролі монітора для ПК то я звісно виводжу сире зображення без обробки і з мінімальною затримкою. Але коли дивлюся фільми/серіали/прончик з флешки чи розшарені по мережі з ПК, Ютуб, Твіч через застосунки Смарт ТВ, то я не йду на поводу в порад вмикати Filmmaker Mode та вимикати уплавнялку. щоб не було якось невідомого мені "ефекту мильної опери". Це така ж нікчемна страшилка, як і "ефект зловісної долини". А я хочу віддачі від цих покращувалок по максимуму, тому в мене і управнялка на максимум і функція підвищення роздільної здатності. От тільки повзунок чіткості я мушу на мінімумі тримати, бо це завуальований Black Frame Insert, тобто мерехтіння й страшенне зло для очей і здоров'я.
Так от я розраховую, що фільм/відео будео апскейлитись найкращими фірмовими апскейлами Sony чи Samsung з використанням нейронки, задля чого я власне купив топову модель Sony XR на нейронках і топову з трьох моделей 8K 2024 року з максимумом нейроюнітів у 512 штук (що у 8 разів вище топової моделі 2023 року і всього у 1,5 рази менше оверпрайснутої топової моделі 2025). Ну і уплавнялка, виправлення/покращення старого низької якості відео і т.д. Чи Ютубчик, який сильно перестиснений, та й зрідка буває понад Full HD. І я маю довірити цю відповідальну праву якійсь дешевій Андроїд приставці? І навіть якщо я куплю топову Dune 8K гідну 8K телевізора, то все одно сумніваюся, що вона видасть апскейл і покращувалки ліпше за топовий ТВ Самсунг з 512 нейроюнітами, та ще й коштує в районі 40К, тобто стільки, за скільки я зараз з великою натугою купив RX 7900 XTX у кредит. Можна також дивитися відеофайли з компа через застосунок типу Plex, який по суті є на телевізорі мережевим клієнтом сервера, встановленого на ПК, який власне і декодує відео. Ну я розумію, якби можна було налаштувати ці Андроїд-приставки чи мережеві клієнти, щоб воно передавала на телевізор просто декодований поток в оригінальній роздільній здатності. Але навіть коли такі опції вмикаєш, наприклад на приставці, то це діє лише в стандартних для HDMI-сигналу роздільних здатностях відео, а от наприклад 640x480 чи 400x300 скажімо приставка сама проапскейлить до 1080p чи 4K, а потім уже телевізор повторно проапскейлить до 8K. Ну це ж повна лажа.
Так не отримаєш якісний опскейл і покращувалки, достойні 512 нейроюнітів. Тому я краще буду відтворювати всі відео з флешки чи через DLNA через стандартний застосунок відеоплеєру Самсунг, а якщо які формати відео не підтримуються, то перекодую у зрозумілий для ТВ формат, а ще краще попутно проапскейлю до 4K професійною нейронкою для апскейлу відео Topaz Video AI. Благо оці непідтримуваних форматів DivX/XViD AVI-шки SD-якості апскейляться нейронкою Topaz на відясі класу RX 7900 XTX доволі з норм швидкістю десь 6-12 кадрів за секунду.
NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56нормальну Android-приставку
- спойлер
- Ну так, я сильно страждаю на Самсунг з кастрованим інвалідом Tizen у порівнянні з GoogleTV на ТВ Sony, який й вів себе як нормальна Android-приставка. Але в принципі цілком можна пристосуватися. Головний сценарій то монітор для ПК, Ютуб і Твіч нічим не менш функціональні, навпаки стало куди зручніше з дивану завдяки 65 дюймам, а не 50 дюймам, а фільми все одно є можливість подивитися або оригінальними файлами кривим незручним відеоплеєром або перекодувати відео/звукову доріжку.
NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56Пульт там теж хороший: не треба сто сорок кнопок
- спойлер
- Та в принципі мені теж сто сорок кнопок не вимагається. Але найбільше бісить, що нема окремої кнопки "Входи" і потрібно спочатку викликати "Додому", потім переходити на бічне меню, в бічному меню знаходити входи, і лише потім вивести меню входів управо. Просто для того, щоб швиденько на флешку з улюбленим прончиком переключитися. Також раніше у Sony були зручні кнопки Youtube та налаштовувана кнопка "TV", яку я налаштував на миттєве перемикання на відеовход HDMI від основного компа. Але це вже так просто невеличкі зручності, без яких теж цілком норм. А от кнопка Входи раніше була на всякому нормальному сучасному теліку.
NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56Пульт у ньому деякий час просто лежав у теплому місці. Настала спека. І цей довбаний чохол буквально почав плавитися і перетворюватися на липку субстанцію.
- спойлер
- Ну просто ці чохли спеціально роблять з легкоплавкого матеріалу, щоб його можна було склеїти-закріпити нагріванням звичайним феном. Ну і інженери трохи не розрахували, що у вас літом буде таке пекло без кондиціонера.
Те що хочуть багато грошей за продукт, в розробку якого вбухано рекордні кошти - це цілком нормально. Власне не такі вже й великі кошти $100 за умльтимейт, якщо наприклад ультимейт сьомої циви за 7К гривень на старті продавали. Я порівнюю в першу чергу ціну саме повних версій, а базові не цікавлять. Ну ніхто не заохотить мене заплатити гроші і користуватися обмеженою версією, коли в зеленому магазині є повна. (А мережеві функції зазвичай не цікавлять.)NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56Rockstar — погані, бо GTA VI роблять сто років і хочуть грошей.
Погані Рокстари тим, що роблять ігри таких попсових жанрів. Як якісно ти гру не зроби, а якщо жанр відстій, то й гра відстій.
Хоче грошей - знову ж таки цілком норм для комерційної компанії. Погано, що при цьому по перестисненому стрімінгу ми отримуємо якість гіршу за скачаний піратський ремукс чи ріп. Ну і не обов'язково DTS-HD MA, довбаний Самсунг все одно це не вміє відтворювати, а мені ведмінь на вухо наступив і жаба душить купувати окрему дорогу акустику. Вистачило б дати можливість прикрутити банальну AC3 5.1 чи навіть MP3 2.0, а там я уже сам можу з DTS-HD MA перекодувати.NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56Netflix — поганий, бо хоче грошей і не дає мені прикрутити до фільму скачану з торентів українську DTS-HD MA доріжку.
NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56Samsung — поганий, бо продав кнопки на пульті Netflix, Prime і Disney.
- спойлер
- Відносно пульту - поганий, що зробив повністю дзеркальний по висоті на дотик пульт і що не додав хача б окрему кнопку для вибору входу ну і що не домовився продати кнопку Гуглу для Ютуба.
А взагалі поганий тим, що:
1. Випускає телевізори, які в більшості режимів мерехтять низькочастотною ШІМ.
2. Нещодавно сказав, що 8К це має бути щось велике і дороге, тому припинив випускати 8К у 55, 65 і навіть 75 дюймах. А з часом може припинить і в 87 та 98 дюймах, хоча на останнє мені по ідеї начхати.
3. Усі СмартТВ випускає з кастрованою Tizen, замість того, щоб випустити на нормальній Android TV/Google TV. А в Tizen найгірше, що заборонив застосункам з магазину доступ до файлової мережі, що не дозволяє в принципі без взлому прошивки написати сторонній відеоплеєр, який би відтворював всі формати і був більш по-людські зручний і функціональний.
4. Ще 2018 року припинив підтримку вбудованим відеоплеєром відтворення відео у форматі AVI XViD/DivX.
5. На телевізорах від 2025 року припинив підтримку форматів VMV, VMA, VC-1.
6. Майстри кажуть, що ТВ від Самсунг не дуже довговічні, низької якості й багато ламаються.
Зате дуже хороший тим, що з усіх виробників ТВ найдовше випускав 8K-телевізори, зокрема і в більш менш придатних для використання в ролі монітору діагоналей 55,65 дюймів. Саме завдяки Самсунг я купив у принципі найкращу за всю історію модель телевізора для комбінованого використання в ролі як монітору, так і СмартТВ. І цілком можливо, що аж до кінця мого життя так і не випустять кращу модель, бо виробництво 55-65 дюймових 8К-телевізорів згорнули (чи згортають).
NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56Sony — погана, бо теж щось там зробила не так.
- спойлер
- Соні погана тим, що:
1. З 8K-телевізорів випускала лише 77,87 дюймовий оверпрайс вартістю у півквартири, в принципі не придатні для використання як робочий монітор для ПК, тепер не випускає взагалі.
2. Припинила випуск шикарних 50-дюймових топових VA-телевізорів 4К XR, які були найкращим рішенням як універсальний 4К-пристрій монітор-телевізор. Зараз у 55 дюймах є лише топові XR-телевізори серед клятих OLED, а 65 дюймах норм топові VA, але по ціні дорожче, аніж 8К-Самсунг.
Хороша тим, що.
1. Телевізори реально чудові вміє випускати. Шикарна якість зображення з найкращими з усіх покращувалками для кіноманів, ідеальніше за всіх виводить контент низької роздільної здатності та якості.
2. Телевізори завжди або взагалі не блимають Flicker Free, або блимають на безпечній частоті типу 720 Гц.
3. Майстри кажуть, що телевізори Соні дуже якісні по виконанню, довго служать і мало ламаються.
NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56Google — напевно теж поганий, бо Android.
- спойлер
- Андроїд звичайно на порядок гірше Віндовса, але в усякому разі й на порядок краще свого прямого конкурента копірастичних Apple з їх ОС. А більше все одно альтернатив не лишилося для мобільних пристроїв, тому Андроїд там найкращий.
NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56Тому наступний логічний етап розвитку цивілізації — взагалі прибрати пульти.
Я хочу сказати:
— увімкни телевізор;
- спойлер
- — запусти YouTube;
— знайди потрібне відео;
— постав паузу;
— перемотай на 30 секунд;
— зроби гучніше;
— переключи на HDMI;
— вимкни все.
І щоб воно просто працювало.
- спойлер
- А от мені завжди було начхати на ці голосові функції. Я от пару років не міг почати спілкуватися з ШІ чат-ботами в текстовому режимі, настільки я сором'язливий. Зараз текстово спілкуюся активно, але спілкуватися голосом з машиною, то поки не для мене. Некомфортно. Тому оце голосове управління в телевізорах для мене зайвий функціонал. Я ні разу навіть не пробував ним скористатись хоча б задля експерименту. Але воно, зараза, сильно здорожчує ціну пультів. В кілька разів чи на порядок.
NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56Цивілізацію знищить не штучний інтелект.
Її знищать виробники чохлів для пультів.
- спойлер
- Я от просто доволі акуратно користуюся пультом, тому чохол мені не надто і потрібен. І мама так само. А от у батька він брудниться і стирається неймовірно, тому йому чохол дуже потрібен. Навіть у вигляді просто поліетиленового пакетика, скріпленого скотчем.
S0N1C: ↑ 31.08.2026 09:15всі ж знають шо пульт просто треба тримати в тому ж пакетику в якому він йшов з заводу
- спойлер
- Ми саме так і намагаємся чинити в сім'ї. От тільки ці пакетики з заводу не настільки довговічні, як телевізор і пульт.
- Підсумок
Хороше простирадло від Вас, я лайкнув.NST1983: ↑ 30.08.2026 21:56Не ругайте
Сподіваюсь, у мене вистачило хисту відповісти на всі зачеплені питання й при цьому мозок, здається, поки не закипів.