Новини
Останні статті і огляди
Презентація Grand Theft Auto VI збільшила щоденну аудиторію Netflix на 50%. Вже продано понад 4,5 мільйона копій гри
-
brozzy
Member
Ніколи не розумів феномену GTA, бо як на мене гра бездушна, графон і можливості це круто, але сюжет зовсім не чіпляє. 
-
Yurius
Member
без величезного пульта телевізор не може розкрити 8к на 100%Ektalion: ↑ 29.08.2026 23:25Вибирати телевізор по пульту - це звісно потужна стратегія.
Відправлено через 26 секунд:
+brozzy: ↑ 30.08.2026 09:09Ніколи не розумів феномену GTA, бо як на мене гра бездушна, графон і можливості це круто, але сюжет зовсім не чіпляє.
-
AssayMAS
Member
так маленькие клавиатуры стоят мало, а большие много... как и матрицы, СДД, HDD...Kassatka: ↑ 30.08.2026 01:36Клавіатури кастрованими по ширині.
Вот дешевым ноутам(300+-$) маленькие клавы и ставят - а дорогие ноуты по 1000+$ имеют ассортимент полноразмерных клавиатур - другое дело что там дрова "особенные" и под мало ОС.
И кому надо большой клава то ставят отдельно и дома и на работе ЮСБ клавиатуры...
-
dret09
Member
Чекали люди на геймплей, а з 26 хвилин відео 20 були катсцени))) Стрільба... ну норм, бібіка якось їде. І це гра десятиліття? 2 млрд на величезне місто і деталізацію не робить гру крутою.
-
Джон_Иваныч
Member
Сорі за офтоп, але, в середньому, в стрічці новин на оверах менше тексту ніж в коментах цього тіпа)Kassatka: ↑ 30.08.2026 01:36Ну просто дуже бісять ці сучасні попсові тенденції, де зменшують і обмежують корисний функціонал, хай навіть і залишається обхідний маневр цей функціонал повернути. Це може стосуватися як будь-яких пристроїв, так і різних версій якось софтини наприклад.Ektalion: ↑ 29.08.2026 23:25Вибирати телевізор по пульту - це звісно потужна стратегія.
Часто на догоду якимось довбанутим тендеціям у моді, що задають тренд більшості дизайнерських рішень. От типу ноутбук має бути максимально тонким і легким, а як наслідок погане охолодження, шум, малий об'єм акумулятора у малопотужних енергоефективних моделей, відсутність додаткового слота під диск, а як максимум навіть неспроможність розмістити нормальні USB-A та HDMI роз'єми через неймовірну тонкість. І якби скажімо існували в асортименті альтернативи, так ні, всі женуться за цією тонкістю та легкістю. Телевізор, смартфон теж має бути занадто тонким. Корпус ПК компактним, а не з достатньою кількістю відсіків під 3,5" вінчестери. Клавіатури кастрованими по ширині. Іконки в софті пласкими і мінімалістичними, а не такими яскравими і гарними і різноманітними в читабельності, як за часів Windows Vista/Se7en. Рядок меню якогось біса потрібно з усіх браузерів та офісного софту прибирати, бо це типу не модно, самі меню скорочувати чи приховувати, якщо ще не видалили. Слава Абсолюттю, у найбільш професійному софті рядок меню все ж нікуди не дівається.
Я от досі використовую Microsoft Office 2003 і трішки Ms Office 2007. Бо мені дуже не до вподоби дизайнерські рішення з переробки інтерфейсу, починаючи з Office 2007. Благо там функціоналу вистачає й досі, якщо пакет сумісності з новими форматами файлів встановити, й воно працює навіть на Windows 11, хай і дуже приємна фіча анімованого помічника здохла. А от найкращу за зручністю Windows XP я звісно використовувати не можу на новому компі. Бо не підтримується нове залізо, новий софт, нові технології, небезпечно виходити в Інтернет, не підтримується роздільна здатність 4K, не кажучи вже про 8K. Windows 11 в принципі більшою мірою пофікшена після оновлень відносно втрачених можливостей Windows 10, а що не пофікшено, те сторонніми утилітами фікситься. Тому я відносно безболісно на неї перейшов з десятки у квітні цього року, як довелося перевстановлювати ОС. (Ну от хіба що панель задач вкрала у мене зайвих 8 пікселів по висоті, а при 200% масштабуванні так усі 16 пікселів. Але на 65" 8К екрані місця загалом і так вистачає. Ну і смужка прогресу на панелі задач для відкритих застосунків відображається дуже вузесенька під іконкою цього застосунку, а не як у десятці на всю ширину підпису запущеної програми на панелі задач. Який ідіот придумав ще у Windows 7 зробити групування іконок однакових застосунків в єдину кнопку без підпису зробити по замовчуванню
, а у Windows 11 взагалі спочатку повністю прибрали можливість назад розгрупувати ці іконки, а потім у оновленнях повернули цю можливість, але криво. А інший чи цей самий ідіот придумав відрізняти запущену програму від незапущеної прикріпленої іконки малесенькою крапочкою знизу
І головне, що більшість хом'ячків так і користується оцим групуванням на панелі задач без підписів, коли більшість простору панелі задач просто залишається вільною. Я ще розумію, якби вони заповнили панель задач прикріпленими іконками на більшу частину її довжини, а там від сили зазвичай кілька іконок.
Дуже зручну "Панель керування" сховали по замовчуванню і з кожним роком все більше вбивають та прибирають з неї колишній функціонал. А у новітніх Параметрах, які вони так і не доведуть до ума, твориться безлад і важко щось віднайти.)
-
Filabatya
Member
Джон_Иваныч
дуже легко вирішується
дуже легко вирішується
-
nutman
Member
Так гта не в ту сторону свернула совершенно, как по мне. В трешку я играл и кайфовал, как и в вайс сити. А вот вся эта возня с реалистичностью движения, когда перс поворачивается как живой человек и ты на стуле вынужден сидеть и ждать пока эта анимация из раза в раз проиграется. Но, людям походу заходит. Правда, им такая какашка подчас заходит, что это не аргумент