Нові подробиці про Grand Theft Auto VI після великої презентації та перших прев’ю

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
walkman3000
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.08.2026 14:55
byaka: 28.08.2026 11:32 Мило та 30фпс я бачу ,а де новий геймплей та нова стрiльба?
А що таке «нова стрільба?»
мабуть чекає механіку як в апдейті Bodycam :laugh:
lividum
Member

Повідомлення

яка страшна сраката дівка. :facepalm: невже неможна було шось більш приємне створити. :-/ Я немов на якусь колхозницю сзаду дивлюся. Приліжкова тумбочка. Графіка нічого вражаючого, ще й все мильне. І анімації якісь дьоргані. Чи то завдяки шикарному консольному фпс. З чого тут весь цей ажіотаж. :think: Я так жодну ГТА і не пройшов. Кримінал, бандюки...взагалі все це не чипляє сюжетно.
Filabatya
Member

Повідомлення

я за вами бежала чтобы сказать как вы мне безразличны
walkman3000
Member

Повідомлення

Filabatya
та нє, чел з Deutschland, а там таке зараз харам :lol:
destructX
Member

Повідомлення

Filabatya: 28.08.2026 16:40 я за вами бежала чтобы сказать как вы мне безразличны
Там у тіпа взагалі біда з головою, він на кожну новинку ниє, лутає мінуси, так по колу :D
FarCry
Member

Повідомлення

MVE: 28.08.2026 14:56 Симптоми психічного розладу під назвою Digital Foundry :gigi:
Прикол в тому, що Digital Foundry часто якраз замовчують ці проблеми. Про них заговорили тільки недавно, тому що в Halo Campaign Evolved ситуація дійшла до абсурду.
Наглядна демонстрація з прив'язкою до часу
На мою думку ми просто знаходимося в дурному моменті. Виробники застосовують кривий RTGI, бо так скоріше ніж робити все вручну по классикі. Для реального трасування шляху всього і вся (Path Tracing + Ray Reconstruction) ще тупо не хватає потужностей заліза. Навіть RTX 5090 встає на коліна. Про що взагалі говорити на консолях. Тому і маємо, що маємо.
Ринок порішав. Більшість казуалів це не турбує. Вони в упор не бачать проблем і хавають що дають. Я їх і не виню. Просто мене та маргінальну частину гравців такі артефакти дратують і вибивають з "занурення" набагато більше, ніж старі ефекти з фейковими відображеннями поверхностей. Чому не можна було пустити більше ресурсів на кращу фізику чи арт-стиль, замість реалізму? (Як в свій час зробили HL2 / Bioshock Infinite)
byaka
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.08.2026 14:55
byaka: 28.08.2026 11:32 Мило та 30фпс я бачу ,а де новий геймплей та нова стрiльба?
А що таке «нова стрільба?»
Стрiльба яка не схожа у 90% випадкiв на стрiльбу в гта5 чи рдр2 ;)
Ось у гта 5 нова стрiльба пicля гта са та гта4
Kullerok
Member

Повідомлення

Мне паралельно плевать всегда было на ГТА игра как игра убить время можно. Но эта шняга даже меня впечетлила. Но играть в это в 30 ФПС это особый вид мазахизма :gigi: :gigi: явно для особенного круга любителей :D Подожду нормальной версии для ПК бояр B-)
Lubon
Member

Повідомлення

Як на мене, то революції абсолютно не відбудеться. В черговий раз збриють бабла і на тому, після 5 гта вже важко щось новіше придумати.
lividum
Member

Повідомлення

destructX: 28.08.2026 16:51Там у тіпа взагалі біда з головою, він на кожну новинку ниє, лутає мінуси, так по колу
це до мене? :laugh: а хіба мені має все подобатись? Чи такі класні проекти останні роки виходять? І ще не знав, що в мене є палкий фанат, який мої мінуси рахує :lol: Чи то я якусь вашу улюблену гру образив?
Відповісти