Новини
Останні статті і огляди
Нові подробиці про Grand Theft Auto VI після великої презентації та перших прев’ю
-
XXXshadyXXX
Member
Я где то сказал "ты"? Я вообще без понятия почему ты подумал что я что то на тебя говорю? Так что релакс, я троллю фанатиков пк бояр...Earanak: ↑ 28.08.2026 11:29так а я тут бляха-муха причем ?
-
AlexWest
Member
На статичних картинках різниці небагато між 5 і 6 ГТА. Але в динаміці це небо і земля. Навіть РДР2 виглядає вже трохи відстало, як і Cyberpunk 2077 чи Death Stranding 2. Але не у всьому. Все ж, це PS5-версія: купа мила, RT-шум, надто гладка шкіра, гівняний вогонь, і т.д. Але в цілому це недосяжний рівень – видно і сліпому.proos: ↑ 28.08.2026 09:57 Ну скажем так, после увиденного я вообще не расстроился что она сейчас не выходит на пк.
Минимум отличий от гта5. Лично для меня рдр2 намного сильнее игра и гта4 тоже на несколько голов выше. Да и пятую часть я прошёл в три захода, сильно душнила и идея с выбором протагонистов очень спорная для меня, что в гта, что в последнем резике.
Всех причастных поздравляю, вы дождались.
Отправлено спустя 52 секунды:Не только у вас)Tyler: ↑ 28.08.2026 09:18може то тільки в мене так.
Грати навряд чи буду: сюжетні муви й головні герої не зацікавили. Скосили купу поліції, як маньячня, і далі собі кайфують по життю, як ні в чому не бувало. В старих частинах це виглядало терпимо, як чорнушний мультик. А тут якось неприємно. Хіба-що грати, не вникаючи в події.
Востаннє редагувалось 28.08.2026 11:36 користувачем AlexWest, всього редагувалось 2 разів.
-
Earanak
Member
Потому что это было написано под цитатой моего сообщения ?XXXshadyXXX: ↑ 28.08.2026 11:33Я где то сказал "ты"? Я вообще без понятия почему ты подумал что я что то на тебя говорю? Так что релакс, я троллю фанатиков пк бояр...Earanak: ↑ 28.08.2026 11:29так а я тут бляха-муха причем ?![]()
Короче, нафиг этот оффтоп. Сидите эту консоле-срань без меня обсуждайте.
Востаннє редагувалось 28.08.2026 11:39 користувачем Earanak, всього редагувалось 3 разів.
-
Grey_ukr
Member
попробуй 5mgerchik: ↑ 28.08.2026 10:534 пробовал, не зашла. 5 даже не запускал.proos: ↑ 28.08.2026 10:06Ну если 4ку и 5ку пропустили, то оно не удивительно)
4 - унылая. А вот 5 - кайф.
Відправлено через 3 хвилини 41 секунду:
мне так нравится этот термин "ждуны"XXXshadyXXX: ↑ 28.08.2026 10:58Прошел в 30 фпс на самом старте и получил кучу удовольствияproos: ↑ 28.08.2026 10:44Бладборн и рдр2 уже прошёл с 60 фпс?, и в ждуны по несколько лет записываться не хочу, ибо не имею огромной коллекции игр в стим купленных за пачку чипсов
Ах да, за последний год 80% игр играл на пкproos: ↑ 28.08.2026 10:44О, сонибойчик)Но да, сонибой в прошлом в далеком прошлом, не отрицаю. А сейчас просто ПК геймер у которого есть консолька под GTA 6
![]()
да мне жалко было себе проц за 100 баксов обновлять, хотя это железка и берется на несколько лет
а тут игра.
Для меня это дорого. Поэтому, даже после выхода на ПК я буду ждать скидки. Хотя бы до 50 долларов.
И да, я не сижу и не смотрю в монитор, тяжело вздыхая в ожидании ГТА6
У меня список с более 50 игр, которые хотел\хочу пройти, но времени нет.
Так что это "ожидание" я даже не замечаю.
Вот только в прошлом году прошел ведьмака 3 (нужно было в этом начинать, хахаха)
Сейчас вот начал Метро эксодус
а у меня еще даже скайрим не пройден, и КП 2077 и фоллаут 4 в хард моде
Да я только эти 3 игры могу года 3 проходить.
-
XXXshadyXXX
Member
Так такая же и у меня, но GTA 6 и + когда у тебя консоль под боком, это грех не отложить все игры и не поиграть в GTA 6 + в моем случае я игру куплю, наиграюсь и потом продам дальше, а в цене потеряю может баксов 10Grey_ukr: ↑ 28.08.2026 11:39У меня список с более 50 игр, которые хотел\хочу пройти, но времени нет.
Так что это "ожидание" я даже не замечаю.
Вот только в прошлом году прошел ведьмака 3 (нужно было в этом начинать, хахаха)
Сейчас вот начал Метро эксодус
а у меня еще даже скайрим не пройден, и КП 2077 и фоллаут 4 в хард моде
Да я только эти 3 игры могу года 3 проходить.
-
Panasi
Member
Вчора дивився презентацію з відкритим ротом, наче в дитинство повернувся. Такого рівня деталізації, уваги до деталей в грі з відкритим світом ще не було. Видно, що гра стала кращою на голову у всіх аспектах порівняно з минулою частиною. Не знаю, в якій реальності живуть люди, які кажуть, що виглядає, як гта 5 з модами. Достатньо просто відкрити 2 відоса і порівняти на скріншотах, там різниця колосальна майже у всьому. Зрозуміло, що буде 30 фпс на ps5. Якщо будуть стабільні 30 фпс при такому графонію, це вже буде непогано, бо всі попередні частини працювали в 20-30 фпс на релізі. Власне я буду чекати реліз на пк. В 5-й частині та рдр 2 була непогана оптимізація на пк, надіюсь, що тут теж оптимізують і не перенесуть на 5 років. Гра однозначно вартує тих грошей, які за неї просять, імхо.
-
MAKKACIN
Member
Наче і прикольно але якось для мене всі гта це на пройти і чучуть, не сильно зачепила серія ігор) Мене більше цікаве, а шо коносльо-бояри в 2026 на всіх приставках не буде 60 кадрів? Ну або 60 з апскейлом і милом буде? Чи я шось не поняв 
-
Rosberg
Member
На ПК ми то хоч пограєм.XXXshadyXXX: ↑ 28.08.2026 10:33 Шо там, подписку в Youtube Premium уже оформили? Ведь играть надо будет как то на ПК![]()
Востаннє редагувалось 28.08.2026 12:25 користувачем Rosberg, всього редагувалось 1 раз.
-
Sanya94
Member
Досвід RDR2 на PS4 показав що краще вже почекати ПК-версію. Ну а Рокстар знову видали базу, не зраджують собі. Шкода тільки що ходять під агресивним корпоратом в лиці Штрауса Зельніка.
-
XXXshadyXXX
Member
Так я тоже поиграю и в ПК версию позжеRosberg: ↑ 28.08.2026 12:22На ПК ми то хоч пограєм.
-
FarCry
Member
Посмотрел оригинал презентации, что-бы не было большой потери качества...
- Жуткое мыло в движении. Скажите спасибо TAA.
- Никакейшая дальность прорисовки. Знаки можно прочитать максимум с 5 метров.
- Кипящие артефакты на всех зеркальных поверхностях. На моменте с посадкой в фургон это выглядит ужасающе. Скажите спасибо RTGI.
- 30FPS
На статичных кадрах оно то выглядит ничего так, но в движении это катастрофа. Буквально наглядный пример всех бед современной графики.
Не понимаю на что люди облизываются. А постановка - да, хороша.
- Кипящие артефакты на всех зеркальных поверхностях. На моменте с посадкой в фургон это выглядит ужасающе. Скажите спасибо RTGI.
- 30FPS
На статичных кадрах оно то выглядит ничего так, но в движении это катастрофа. Буквально наглядный пример всех бед современной графики.
-
Rosberg
Member
Я краще зачекаю. Це всеодно, що дивитись гарний фільм в camrip.XXXshadyXXX: ↑ 28.08.2026 12:31Так я тоже поиграю и в ПК версию позжеRosberg: ↑ 28.08.2026 12:22На ПК ми то хоч пограєм.![]()
-
AlexWest
Member
FarCry, обмеження PS5. З безшовного відкритого міста більше не витиснеш на такому залізі в 30 ФПС. На ПК це буде вибух мозку. Якщо не косячнуть з портом. Але чим більше передивляюся презентацію, тим менше хочеться в це грати. Тупо не мої муви. Та й стрільба не дотягує до Max Payne 3. А я чекав мінімум на такий рівень шутингу. Ліпше вже почекаю ремейк Макса.
-
proos
Member
Так пройди ещё раз ибо патча на 60 фпс и нетXXXshadyXXX: ↑ 28.08.2026 10:58Прошел в 30 фпс
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
Это хроническое. Стоит мылу попасть в глаза, всё, сонибойEaranak: ↑ 28.08.2026 11:16пишешь что уже не сонибой, а симптомы все еще остались
-
XXXshadyXXX
Member
Зачем, второй раз прошел уже на пкproos: ↑ 28.08.2026 12:54Так пройди ещё раз ибо патча на 60 фпс и нет
Подтверждаюproos: ↑ 28.08.2026 12:54Это хроническое.
-
proos
Member
XXXshadyXXX
Без негатива, если шо)
Без негатива, если шо)
-
Panasi
Member
Це важко оцінити по відео. Можливо такий ефект дає апскейлінг чи щось інше. Можливо стрімінг теж додав мила. Потрібно пограти, щоб зробити висновки.FarCry: ↑ 28.08.2026 12:31Жуткое мыло в движении. Скажите спасибо TAA
Це найкраща дальність, що я бачив в іграх з відкритим світом. Об'єкти не виникають перед носом, як в інших іграх. Багато дрібних обьектів видно за сотні метрів з нормальною деталізацією і освітленням, не кажучи про авто на дорогах і т.д. Дуже велика деталізація в кадрі в цілому. Такого ніде нема.FarCry: ↑ 28.08.2026 12:31Никакейшая дальность прорисовки. Знаки можно прочитать максимум с 5 метров.
Тут згодний. Це єдине, що кинулось в очі із графічних недоліків. Думаю, що на пк з цим проблем не буде.FarCry: ↑ 28.08.2026 12:31Кипящие артефакты на всех зеркальных поверхностях. На моменте с посадкой в фургон это выглядит ужасающе. Скажите спасибо RTGI.
Попередні гта працювали в 20 фпс на релізі. Буде чудо, якщо такий графон потяне звичайна пс5 в стабільні 30 фпс.FarCry: ↑ 28.08.2026 12:3130FPS
-
Enjthesilence
Member
А що таке «нова стрільба?»byaka: ↑ 28.08.2026 11:32 Мило та 30фпс я бачу ,а де новий геймплей та нова стрiльба?
-
MVE
Member
Симптоми психічного розладу під назвою Digital FoundryFarCry: ↑ 28.08.2026 12:31 Посмотрел оригинал презентации, что-бы не было большой потери качества...
- 30FPS