Стиль Мass Еffect ще не означає якість Мass Еffect, однак спробую
Новости
Последние статьи и обзоры
Науково-фантастична рольова гра Exodus у стилі Mass Effect отримала дату виходу
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Науково-фантастична рольова гра Exodus у стилі Mass Effect отримала дату виходу
-
FirstTDM
Member
Да все обязательно попробуют - ну а как иначеyariksom: ↑ 26.08.2026 15:59Стиль Мass Еffect ще не означає якість Мass Еffect, однак спробую
После первых трех шикарных ME - Андромеда провалилась - есть надежда, что Exodus будет хорошей
-
yariksom
Member
ME - Андромеда провалилася бо всі чекали продовження, а вийшля ніби окрема гра, назвати тре було по іншому.FirstTDM: ↑ 26.08.2026 16:04ME - Андромед
-
Ostin
Member
Ні, ну цей фірмовий стиль "висунусь за ящик - засунусь" він якось ще в ефектах спротивів мені 
-
FirstTDM
Member
Ну да... так и есть... фанаты на некоторых пабликах до сих пор спорят - так это МЕ4 или нетyariksom: ↑ 26.08.2026 16:06ME - Андромеда провалилася бо всі чекали продовження, а вийшля ніби окрема гра, назвати тре було по іншому.
Имхо, события в Андромеде через 600 лет после МЕ3 развиваются - никакое это не продолжение...
-
Васильович
Member
Гадаю, якби то був ME4, то він так би й називавсяFirstTDM: ↑ 26.08.2026 17:04фанаты на некоторых пабликах до сих пор спорят - так это МЕ4 или нет
-
Urgen
Junior
Не хочу грати азіатом та сподіваюсь на якісний редактор персонажу аби він виглядав більш по-європейськи. З Шепардом цих проблем ніби не виникало. Дуже дивне рішення розробників.
-
snegurrrka
Member
Виглядає цікаво, є бажання ніби спробувати, але от зараз вперше з моменту проходження оригінальної Mass Effect 3 десь ще в 2012 році проходжу заново всю трилогію (Legendary Edition), майже закінчив ME2 і можу впевнено сказати, що боївка не витримала перевірку часом, якщо в першій частині керування було так собі та нудні дослідження на Мако, проте самі перестрілки були дуже веселі, то в другій частині за адепта грати це дійсно Gears of War, не висовуйся з укриття - приб'ють відразу.
Так, в Mass Effect звісно більше заради крутої атмосфери космічної пригоди грав та сюжету, проте хочеться більш сучасних бойових механік в ігроладі, а не просто "сиди та не висовуйся з укриття", по трейлеру ж складно сказати як воно буде.
Так, в Mass Effect звісно більше заради крутої атмосфери космічної пригоди грав та сюжету, проте хочеться більш сучасних бойових механік в ігроладі, а не просто "сиди та не висовуйся з укриття", по трейлеру ж складно сказати як воно буде.
-
9005
Junior
Будет очередной Dragon Age но в sci-fi сеттингеролевое приключение, над которым работают выходцы из BioWare
-
starik_0
Member
я просто зробив найлегший рівень та не парився про ті укриттяsnegurrrka: ↑ 26.08.2026 18:59 Виглядає цікаво, є бажання ніби спробувати, але от зараз вперше з моменту проходження оригінальної Mass Effect 3 десь ще в 2012 році проходжу заново всю трилогію (Legendary Edition), майже закінчив ME2 і можу впевнено сказати, що боївка не витримала перевірку часом, якщо в першій частині керування було так собі та нудні дослідження на Мако, проте самі перестрілки були дуже веселі, то в другій частині за адепта грати це дійсно Gears of War, не висовуйся з укриття - приб'ють відразу.
-
snegurrrka
Member
Ну насправді це теж гарне рішення, бо навіть на складності Veteran аж занадто швидко вбивають, мовчу про Hardcore чи Insanity, гра вже не захоплює.starik_0: ↑ 26.08.2026 23:39я просто зробив найлегший рівень та не парився про ті укриттяsnegurrrka: ↑ 26.08.2026 18:59 Виглядає цікаво, є бажання ніби спробувати, але от зараз вперше з моменту проходження оригінальної Mass Effect 3 десь ще в 2012 році проходжу заново всю трилогію (Legendary Edition), майже закінчив ME2 і можу впевнено сказати, що боївка не витримала перевірку часом, якщо в першій частині керування було так собі та нудні дослідження на Мако, проте самі перестрілки були дуже веселі, то в другій частині за адепта грати це дійсно Gears of War, не висовуйся з укриття - приб'ють відразу.
-
9005
Junior
Серия МЕ - это скорее интерактивное кино. Уровень сложности надо выставлять минимальный что бы эпизодические пострелушки не отвлекали от сторилайна.starik_0: ↑ 26.08.2026 23:39 я просто зробив найлегший рівень та не парився про ті укриття
-
waryag
Member
Там ще від класу (і броні) залежить.snegurrrka: ↑ 26.08.2026 18:59Виглядає цікаво, є бажання ніби спробувати, але от зараз вперше з моменту проходження оригінальної Mass Effect 3 десь ще в 2012 році проходжу заново всю трилогію (Legendary Edition), майже закінчив ME2 і можу впевнено сказати, що боївка не витримала перевірку часом, якщо в першій частині керування було так собі та нудні дослідження на Мако, проте самі перестрілки були дуже веселі, то в другій частині за адепта грати це дійсно Gears of War, не висовуйся з укриття - приб'ють відразу.
Потрібне як мінімум розділення кулдаунів.
-
PaNDeMiX
Junior
Грав класом Солдат і носив з собою тільки штурмову гвинтівку, пістолет та найлегшу снайперку всі три частини -- на передостанній складності всіх розносив на своєму шляху. Значить ти просто не вмієш грати Адептом, а не "боївка не витримала перевірку часом"snegurrrka: ↑ 26.08.2026 18:59 Виглядає цікаво, є бажання ніби спробувати, але от зараз вперше з моменту проходження оригінальної Mass Effect 3 десь ще в 2012 році проходжу заново всю трилогію (Legendary Edition), майже закінчив ME2 і можу впевнено сказати, що боївка не витримала перевірку часом, якщо в першій частині керування було так собі та нудні дослідження на Мако, проте самі перестрілки були дуже веселі, то в другій частині за адепта грати це дійсно Gears of War, не висовуйся з укриття - приб'ють відразу.