Науково-фантастична рольова гра Exodus у стилі Mass Effect отримала дату виходу

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Науково-фантастична рольова гра Exodus у стилі Mass Effect отримала дату виходу
Стиль Мass Еffect ще не означає якість Мass Еffect, однак спробую :rotate:
FirstTDM
Member

Повідомлення

yariksom: 26.08.2026 15:59Стиль Мass Еffect ще не означає якість Мass Еffect, однак спробую
Да все обязательно попробуют - ну а как иначе :)

После первых трех шикарных ME - Андромеда провалилась - есть надежда, что Exodus будет хорошей
yariksom
Member

Повідомлення

FirstTDM: 26.08.2026 16:04ME - Андромед
ME - Андромеда провалилася бо всі чекали продовження, а вийшля ніби окрема гра, назвати тре було по іншому.
Ostin
Member

Повідомлення

Ні, ну цей фірмовий стиль "висунусь за ящик - засунусь" він якось ще в ефектах спротивів мені :D
FirstTDM
Member

Повідомлення

yariksom: 26.08.2026 16:06ME - Андромеда провалилася бо всі чекали продовження, а вийшля ніби окрема гра, назвати тре було по іншому.
Ну да... так и есть... фанаты на некоторых пабликах до сих пор спорят - так это МЕ4 или нет :D

Имхо, события в Андромеде через 600 лет после МЕ3 развиваются - никакое это не продолжение... :(
Васильович
Member

Повідомлення

FirstTDM: 26.08.2026 17:04фанаты на некоторых пабликах до сих пор спорят - так это МЕ4 или нет
Гадаю, якби то був ME4, то він так би й називався ;)
Urgen
Junior

Повідомлення

Не хочу грати азіатом та сподіваюсь на якісний редактор персонажу аби він виглядав більш по-європейськи. З Шепардом цих проблем ніби не виникало. Дуже дивне рішення розробників.
snegurrrka
Member

Повідомлення

Виглядає цікаво, є бажання ніби спробувати, але от зараз вперше з моменту проходження оригінальної Mass Effect 3 десь ще в 2012 році проходжу заново всю трилогію (Legendary Edition), майже закінчив ME2 і можу впевнено сказати, що боївка не витримала перевірку часом, якщо в першій частині керування було так собі та нудні дослідження на Мако, проте самі перестрілки були дуже веселі, то в другій частині за адепта грати це дійсно Gears of War, не висовуйся з укриття - приб'ють відразу.

Так, в Mass Effect звісно більше заради крутої атмосфери космічної пригоди грав та сюжету, проте хочеться більш сучасних бойових механік в ігроладі, а не просто "сиди та не висовуйся з укриття", по трейлеру ж складно сказати як воно буде.
9005
Junior

Повідомлення

ролевое приключение, над которым работают выходцы из BioWare
Будет очередной Dragon Age но в sci-fi сеттинге :)
starik_0
Member

Повідомлення

snegurrrka: 26.08.2026 18:59 Виглядає цікаво, є бажання ніби спробувати, але от зараз вперше з моменту проходження оригінальної Mass Effect 3 десь ще в 2012 році проходжу заново всю трилогію (Legendary Edition), майже закінчив ME2 і можу впевнено сказати, що боївка не витримала перевірку часом, якщо в першій частині керування було так собі та нудні дослідження на Мако, проте самі перестрілки були дуже веселі, то в другій частині за адепта грати це дійсно Gears of War, не висовуйся з укриття - приб'ють відразу.

Так, в Mass Effect звісно більше заради крутої атмосфери космічної пригоди грав та сюжету, проте хочеться більш сучасних бойових механік в ігроладі, а не просто "сиди та не висовуйся з укриття", по трейлеру ж складно сказати як воно буде.
я просто зробив найлегший рівень та не парився про ті укриття
snegurrrka
Member

Повідомлення

starik_0: 26.08.2026 23:39
snegurrrka: 26.08.2026 18:59 Виглядає цікаво, є бажання ніби спробувати, але от зараз вперше з моменту проходження оригінальної Mass Effect 3 десь ще в 2012 році проходжу заново всю трилогію (Legendary Edition), майже закінчив ME2 і можу впевнено сказати, що боївка не витримала перевірку часом, якщо в першій частині керування було так собі та нудні дослідження на Мако, проте самі перестрілки були дуже веселі, то в другій частині за адепта грати це дійсно Gears of War, не висовуйся з укриття - приб'ють відразу.

я просто зробив найлегший рівень та не парився про ті укриття
Ну насправді це теж гарне рішення, бо навіть на складності Veteran аж занадто швидко вбивають, мовчу про Hardcore чи Insanity, гра вже не захоплює.
9005
Junior

Повідомлення

starik_0: 26.08.2026 23:39 я просто зробив найлегший рівень та не парився про ті укриття
Серия МЕ - это скорее интерактивное кино. Уровень сложности надо выставлять минимальный что бы эпизодические пострелушки не отвлекали от сторилайна.
waryag
Member

Повідомлення

snegurrrka: 26.08.2026 18:59Виглядає цікаво, є бажання ніби спробувати, але от зараз вперше з моменту проходження оригінальної Mass Effect 3 десь ще в 2012 році проходжу заново всю трилогію (Legendary Edition), майже закінчив ME2 і можу впевнено сказати, що боївка не витримала перевірку часом, якщо в першій частині керування було так собі та нудні дослідження на Мако, проте самі перестрілки були дуже веселі, то в другій частині за адепта грати це дійсно Gears of War, не висовуйся з укриття - приб'ють відразу.
Там ще від класу (і броні) залежить.
Потрібне як мінімум розділення кулдаунів.
PaNDeMiX
Junior

Повідомлення

Грав класом Солдат і носив з собою тільки штурмову гвинтівку, пістолет та найлегшу снайперку всі три частини -- на передостанній складності всіх розносив на своєму шляху. Значить ти просто не вмієш грати Адептом, а не "боївка не витримала перевірку часом"🤦
snegurrrka
Member

Повідомлення

PaNDeMiX
Солдат це найлегший клас в ME 2 і можливо 3, боївка в 2 частині найслабше місце для біотиків. Це не відкидає того, що механіка боїв зі спільними кулдаунами була погано сприйнята гравцями ще коли оригінал виходив, але здається у версії Legendary Edition стало ще гірше коли ти граєш при 120 fps +, вороги стріляють швидше, не промахуються фактично ніколи і таке враження, що майже миттєво відновлюються там.

9005
Насправді як мінімум для ME 2 так би і радив тепер знайомим (ну не обов'язково Casual обирати, можна Normal), тоді від гри буде більше задоволення при грі за різні класи, а не лише за солдата. Бо вийшло так, що в ME 1 біотики ніби боги на складності Veteran (та навіть і на Insanity), а в другій частині на початку ти не Spectre, не могутній біотик, а труп за 2 секунди поза укриттям :laugh:

Загалом по темі, то більше якісних ігр в такому сетингу - точно краще :up:
Відповісти