В Києві проведуть експедицію у всесвіт S.T.A.L.K.E.R. 2 та розіграють півсотні копій гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
byaka
Member

Повідомлення

destructX: 19.08.2026 09:38
реально порівнюєш третього відьмака і сталкера 2?
без коментарів :rotate:
У вiдьмака велика фанбаза,це видно як по стрiмам так i по статистицi.А на сталкер 2 вже всi забили так само як на метро ексодус. Правда метро виходило 7 рокiв назад, а сталкер тiльки 2
waryag
Member

Повідомлення

alex_sul: 19.08.2026 08:17БО оця дурнувата ідея з АТБ якаксь відверто кончена вийшла. Типу заходиш в АТБ і бачиш що альманах СТАЛКЕР у шикарно-якісному виконанні стоїть на малесенькій тематичній поличці поряд з водкою, чаями і капцями лікарняними та розсадою на город!! Це просто якась жесть :facepalm:
В сільпо звичайно краще, але по охопленню в АТБ просто немає конкурентів.
byaka
Member

Повідомлення

hohlid19: 19.08.2026 09:52 byaka
Я дико извиняюсь, но зачем стримить и смотреть на игру, патч которой ещё не вышел? :rotate:
А стрмiмерам зазвичай видают версiю для преси за день до релiза
hohlid19
Member

Повідомлення

byaka: 19.08.2026 10:09
hohlid19: 19.08.2026 09:52 byaka
Я дико извиняюсь, но зачем стримить и смотреть на игру, патч которой ещё не вышел? :rotate:
Сталкер завтра впервые выходит? :rotate:
byaka
Member

Повідомлення

hohlid19: 19.08.2026 10:36
byaka: 19.08.2026 10:09
Сталкер завтра впервые выходит? :rotate:
Якщо взяти до уваги, що буде бінокль,якого не було 2 роки назад, то так ;)
n6407
Member

Повідомлення

byaka: 19.08.2026 08:28 Я думаю це може бути останнє длс,якщо зайти на твiч то там майже нема стрiмiв по грi i це за день до релiзу великого длс.Схоже що гра нiкому непотрiба окрiм купики фанатiв.
а зачем шариться по твичам в поиске просмотра как играет кто то другой? :lol: :lol: :lol:

это что вообще за прикол такой? тратить время на то что бы посмотреть как играет кто то другой :lol: это как просмотр прона вместо секса?

и конечно рассуждения человека у которого твич заменяет своё мнение, про "купики фанатiв" - это бесценно :super:

п.с - возможно у кого то нет возможности играть, нет ПэКа который "тянет" игры, или просмотр трансляций соревнований - понятно, но в остальном :-/ или времени сильно много свободного ...
byaka
Member

Повідомлення

n6407: 19.08.2026 10:43
byaka: 19.08.2026 08:28 Я думаю це може бути останнє длс,якщо зайти на твiч то там майже нема стрiмiв по грi i це за день до релiзу великого длс.Схоже що гра нiкому непотрiба окрiм купики фанатiв.
а зачем шариться по твичам в поиске просмотра как играет кто то другой? :lol: :lol: :lol:

это что вообще за прикол такой? тратить время на то что бы посмотреть как играет кто то другой :lol: это как просмотр прона вместо секса?

и конечно рассуждения человека у которого твич заменяет своё мнение, про "купики фанатiв" - это бесценно :super:
Не повiрите зараз такий час що куди простiше глянути гру на твiчi чи ютубi нiж віддавати 70 $ за кота в мішку
waryag
Member

Повідомлення

byaka: 19.08.2026 10:09 А стрмiмерам зазвичай видают версiю для преси за день до релiза
Зазвичай для великих ігор дають тиждень-два. За день неможливо нормально ознайомитися з грою і створити якісний огляд.
big_bang
Member

Повідомлення

alex_sul: 19.08.2026 09:09 Альманахи продаються тільки в "елітних" чорних з червоним лого АТБ
а от і ні !
в звичайних теж були
yariksom
Member

Повідомлення

Експедиції потрібно у Зоні відчуження проводити, там якраз військових багато, відчуєте себе справжнім сталкером, нежаль ненадовго :lol:
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

yariksom
Зламай ТЦКашника - мобілізуйся у військо сам! Заодно і в зону відчудження екскурсію зробиш! :gigi:
byaka
Member

Повідомлення

waryag: 19.08.2026 10:53
byaka: 19.08.2026 10:09 А стрмiмерам зазвичай видают версiю для преси за день до релiза
Зазвичай для великих ігор дають тиждень-два. За день неможливо нормально ознайомитися з грою і створити якісний огляд.
я про стрiми на твiчi
Барбарис
Member

Повідомлення

byaka: 19.08.2026 10:39
:facepalm: Верх бажання хотіти непотріб з попередньої частини та аддонів.
А з приводу порівняння з Відьмаком - то взагалі тупо: різні жанри та популярність самого жанру, немає розпіареної серії книг і серіалу.
На фоні сінгл шутерів онлайн на виході більший чим у Метро 4, зараз більше за метро, фар край 6 та на рівні зі Старфілд, лише фол4 зараз має більше. Але фолаут також має серіал, культовий статус та безліч модів, які міняють гру та дозволяють пограти по новому.
Зав'язуй шукати виправдання своєму хейту.
Kullerok
Member

Повідомлення

byaka: 19.08.2026 10:04
destructX: 19.08.2026 09:38
реально порівнюєш третього відьмака і сталкера 2?
без коментарів :rotate:
У вiдьмака велика фанбаза,це видно як по стрiмам так i по статистицi.А на сталкер 2 вже всi забили так само як на метро ексодус. Правда метро виходило 7 рокiв назад, а сталкер тiльки 2
Ну ясень пень больше. ЛОр последних двух и рядом не валялся с ведьмаком. Ну ладно у метро если взять книги ещё куда не шло.для меня из этих троих ведьмак точно будет на первом месте. Даже будущий с Цири. Потом метро и потом уже кривые забагованые сталкеры
byaka
Member

Повідомлення

Барбарис: 19.08.2026 11:24
byaka: 19.08.2026 10:39
:facepalm: Верх бажання хотіти непотріб з попередньої частини та аддонів.
А з приводу порівняння з Відьмаком - то взагалі тупо: різні жанри та популярність самого жанру, немає розпіареної серії книг і серіалу.
На фоні сінгл шутерів онлайн на виході більший чим у Метро 4, зараз більше за метро, фар край 6 та на рівні зі Старфілд, лише фол4 зараз має більше. Але фолаут також має серіал, культовий статус та безліч модів, які міняють гру та дозволяють пограти по новому.
Зав'язуй шукати виправдання своєму хейту.
Сенс в тому що багато хто вiдклав сталкера 2 саме до оновлення 2.0 Тому для ряду людей це дiйсно буде його перший релiз.
Нащо шукати якийсь звязок якщо i так зрозумiло що Вiдьмак куди популянiший,саме таким мiг стати сталкер 2 але алфай все спаскудив
Барбарис
Member

Повідомлення

byaka, хто відклав? Пара хейтерів?
Це ти навів Відьмака як аргумент, а тепер зливаєшся.
Куди популярнішим? При його вартості розробки та маркетинговим вкладенням він і так популярніше більшості синглшутерів. В цьому жанрі лиш онлайн-проекти мають більше і то для кожен займає свою нішу, де немає конкурентів.
waryag
Member

Повідомлення

byaka: 19.08.2026 11:22я про стрiми на твiчi

Теж видають раніше. А знімають ембарго - пізніше.
byaka
Member

Повідомлення

Барбарис: 19.08.2026 11:36 byaka, хто відклав? Пара хейтерів?
Це ти навів Відьмака як аргумент, а тепер зливаєшся.
Куди популярнішим? При його вартості розробки та маркетинговим вкладенням він і так популярніше більшості синглшутерів. В цьому жанрі лиш онлайн-проекти мають більше і то для кожен займає свою нішу, де немає конкурентів.
Ви сутi не зрозумiли,те що iгри рiзнi це зрозумiло, але у сталкера 2 були всi шанси стати папулярним як вiдьмак тому я буду зрiвнювати з вiдьмаком навiтья якщо на рекламу вiдьмака витратили бiльше грошей.
Барбарис
Member

Повідомлення

byaka, та ні, не розумієш саме ти. Лише пишеш якусь дурню.
Як він міг стати таким же популярним, якщо бюджети різні? Порівнюй його з іншими середняками. Та й с2 на фоні популярніших серій виглядає прекрасно.
byaka
Member

Повідомлення

Барбарис: 19.08.2026 11:59 byaka, та ні, не розумієш саме ти. Лише пишеш якусь дурню.
Як він міг стати таким же популярним, якщо бюджети різні? Порівнюй його з іншими середняками. Та й с2 на фоні популярніших серій виглядає прекрасно.
Ну це ваше бажання порiвнювати с середняками.А я не хочу рiвняти легендарну гру з якимось кривими польскими шутерами i не хочу грати в сталкера с присмаком польского шутера на губах :-/
Відповісти