У вiдьмака велика фанбаза,це видно як по стрiмам так i по статистицi.А на сталкер 2 вже всi забили так само як на метро ексодус. Правда метро виходило 7 рокiв назад, а сталкер тiльки 2
Новини
Останні статті і огляди
В Києві проведуть експедицію у всесвіт S.T.A.L.K.E.R. 2 та розіграють півсотні копій гри
-
byaka
Member
-
waryag
Member
В сільпо звичайно краще, але по охопленню в АТБ просто немає конкурентів.alex_sul: ↑ 19.08.2026 08:17БО оця дурнувата ідея з АТБ якаксь відверто кончена вийшла. Типу заходиш в АТБ і бачиш що альманах СТАЛКЕР у шикарно-якісному виконанні стоїть на малесенькій тематичній поличці поряд з водкою, чаями і капцями лікарняними та розсадою на город!! Це просто якась жесть
-
byaka
Member
А стрмiмерам зазвичай видают версiю для преси за день до релiзаhohlid19: ↑ 19.08.2026 09:52 byaka
Я дико извиняюсь, но зачем стримить и смотреть на игру, патч которой ещё не вышел?![]()
-
hohlid19
Member
Сталкер завтра впервые выходит?byaka: ↑ 19.08.2026 10:09А стрмiмерам зазвичай видают версiю для преси за день до релiзаhohlid19: ↑ 19.08.2026 09:52 byaka
Я дико извиняюсь, но зачем стримить и смотреть на игру, патч которой ещё не вышел?![]()
-
byaka
Member
Якщо взяти до уваги, що буде бінокль,якого не було 2 роки назад, то так
-
n6407
Member
а зачем шариться по твичам в поиске просмотра как играет кто то другой?byaka: ↑ 19.08.2026 08:28 Я думаю це може бути останнє длс,якщо зайти на твiч то там майже нема стрiмiв по грi i це за день до релiзу великого длс.Схоже що гра нiкому непотрiба окрiм купики фанатiв.
это что вообще за прикол такой? тратить время на то что бы посмотреть как играет кто то другой
и конечно рассуждения человека у которого твич заменяет своё мнение, про "купики фанатiв" - это бесценно
п.с - возможно у кого то нет возможности играть, нет ПэКа который "тянет" игры, или просмотр трансляций соревнований - понятно, но в остальном
-
byaka
Member
Не повiрите зараз такий час що куди простiше глянути гру на твiчi чи ютубi нiж віддавати 70 $ за кота в мішкуn6407: ↑ 19.08.2026 10:43а зачем шариться по твичам в поиске просмотра как играет кто то другой?byaka: ↑ 19.08.2026 08:28 Я думаю це може бути останнє длс,якщо зайти на твiч то там майже нема стрiмiв по грi i це за день до релiзу великого длс.Схоже що гра нiкому непотрiба окрiм купики фанатiв.![]()
![]()
![]()
это что вообще за прикол такой? тратить время на то что бы посмотреть как играет кто то другойэто как просмотр прона вместо секса?
и конечно рассуждения человека у которого твич заменяет своё мнение, про "купики фанатiв" - это бесценно![]()
-
waryag
Member
Зазвичай для великих ігор дають тиждень-два. За день неможливо нормально ознайомитися з грою і створити якісний огляд.byaka: ↑ 19.08.2026 10:09 А стрмiмерам зазвичай видают версiю для преси за день до релiза
-
big_bang
Member
а от і ні !alex_sul: ↑ 19.08.2026 09:09 Альманахи продаються тільки в "елітних" чорних з червоним лого АТБ
в звичайних теж були
-
yariksom
Member
Експедиції потрібно у Зоні відчуження проводити, там якраз військових багато, відчуєте себе справжнім сталкером, нежаль ненадовго 
-
alex_sul
Advanced Member
yariksom
Зламай ТЦКашника - мобілізуйся у військо сам! Заодно і в зону відчудження екскурсію зробиш!
Зламай ТЦКашника - мобілізуйся у військо сам! Заодно і в зону відчудження екскурсію зробиш!
-
byaka
Member
я про стрiми на твiчiwaryag: ↑ 19.08.2026 10:53Зазвичай для великих ігор дають тиждень-два. За день неможливо нормально ознайомитися з грою і створити якісний огляд.byaka: ↑ 19.08.2026 10:09 А стрмiмерам зазвичай видают версiю для преси за день до релiза
-
Барбарис
Member
А з приводу порівняння з Відьмаком - то взагалі тупо: різні жанри та популярність самого жанру, немає розпіареної серії книг і серіалу.
На фоні сінгл шутерів онлайн на виході більший чим у Метро 4, зараз більше за метро, фар край 6 та на рівні зі Старфілд, лише фол4 зараз має більше. Але фолаут також має серіал, культовий статус та безліч модів, які міняють гру та дозволяють пограти по новому.
Зав'язуй шукати виправдання своєму хейту.
-
Kullerok
Member
Ну ясень пень больше. ЛОр последних двух и рядом не валялся с ведьмаком. Ну ладно у метро если взять книги ещё куда не шло.для меня из этих троих ведьмак точно будет на первом месте. Даже будущий с Цири. Потом метро и потом уже кривые забагованые сталкерыbyaka: ↑ 19.08.2026 10:04У вiдьмака велика фанбаза,це видно як по стрiмам так i по статистицi.А на сталкер 2 вже всi забили так само як на метро ексодус. Правда метро виходило 7 рокiв назад, а сталкер тiльки 2
-
byaka
Member
Сенс в тому що багато хто вiдклав сталкера 2 саме до оновлення 2.0 Тому для ряду людей це дiйсно буде його перший релiз.Барбарис: ↑ 19.08.2026 11:24Верх бажання хотіти непотріб з попередньої частини та аддонів.
А з приводу порівняння з Відьмаком - то взагалі тупо: різні жанри та популярність самого жанру, немає розпіареної серії книг і серіалу.
На фоні сінгл шутерів онлайн на виході більший чим у Метро 4, зараз більше за метро, фар край 6 та на рівні зі Старфілд, лише фол4 зараз має більше. Але фолаут також має серіал, культовий статус та безліч модів, які міняють гру та дозволяють пограти по новому.
Зав'язуй шукати виправдання своєму хейту.
Нащо шукати якийсь звязок якщо i так зрозумiло що Вiдьмак куди популянiший,саме таким мiг стати сталкер 2 але алфай все спаскудив
-
Барбарис
Member
byaka, хто відклав? Пара хейтерів?
Це ти навів Відьмака як аргумент, а тепер зливаєшся.
Куди популярнішим? При його вартості розробки та маркетинговим вкладенням він і так популярніше більшості синглшутерів. В цьому жанрі лиш онлайн-проекти мають більше і то для кожен займає свою нішу, де немає конкурентів.
Куди популярнішим? При його вартості розробки та маркетинговим вкладенням він і так популярніше більшості синглшутерів. В цьому жанрі лиш онлайн-проекти мають більше і то для кожен займає свою нішу, де немає конкурентів.
-
waryag
Member
byaka: ↑ 19.08.2026 11:22я про стрiми на твiчi
Теж видають раніше. А знімають ембарго - пізніше.
-
byaka
Member
Ви сутi не зрозумiли,те що iгри рiзнi це зрозумiло, але у сталкера 2 були всi шанси стати папулярним як вiдьмак тому я буду зрiвнювати з вiдьмаком навiтья якщо на рекламу вiдьмака витратили бiльше грошей.Барбарис: ↑ 19.08.2026 11:36 byaka, хто відклав? Пара хейтерів?
-
Барбарис
Member
byaka, та ні, не розумієш саме ти. Лише пишеш якусь дурню.
Як він міг стати таким же популярним, якщо бюджети різні? Порівнюй його з іншими середняками. Та й с2 на фоні популярніших серій виглядає прекрасно.
Як він міг стати таким же популярним, якщо бюджети різні? Порівнюй його з іншими середняками. Та й с2 на фоні популярніших серій виглядає прекрасно.
-
byaka
Member
Ну це ваше бажання порiвнювати с середняками.А я не хочу рiвняти легендарну гру з якимось кривими польскими шутерами i не хочу грати в сталкера с присмаком польского шутера на губахБарбарис: ↑ 19.08.2026 11:59 byaka, та ні, не розумієш саме ти. Лише пишеш якусь дурню.