Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Yurius
Member

Повідомлення

walkman3000: 17.08.2026 22:31скоріш за все дефолтна прошивка від гігі і треба було оновлюватись
прошивка дефолтна,а як це повязано?
Filabatya
Member

Повідомлення

Yurius
за 5 місяців і 10 днів 160 чисток і 1619г роботи, прошивка остання з першого дня, може бути правда його години, якщо по 14 годин кожен день :D
walkman3000
на мій це 3тя прошивка на офіційному сайті від 31 березня 25 F07, можливо інші були не дуже вдалими)
Востаннє редагувалось 17.08.2026 23:07 користувачем Filabatya, всього редагувалось 6 разів.
walkman3000
Member

Повідомлення

Yurius: 17.08.2026 22:34а як це повязано
я поважаю принцип «Працює — не чіпай» але дефолтна прошивка це тяп-ляп і швиденько на ринок

Відправлено через 20 хвилин 2 секунди:
Filabatya: 17.08.2026 22:41 можливо інші були не дуже вдалими)
може там шось з процесом чистки не так, може чєл офає з розетки все, а монітор вже почав чистити, а може сира дефолтна прошивка. можна спробувати ресетнути але якщо все працює то хай працює :gigi:
kingjon
Member

Повідомлення

Всім доброго. Розмірковував придбати Asus ROG Strix XG32UCWG (огляди дуже тепло кажуть про його старшого брата з 240 Гц, цей той самий зі 165Гц, шо мені не критично). Подобається Trure Black Glossy, бачив наживо.

Але і розумію, що це ген-3 панель, а потроху почали з'являтись з пента-тандем і, навіть, тандем + ргб страйп
Чи варто почекати? Воно того варте? і переплата, мабуть, буде 200-300 баксів.
Filabatya
Member

Повідомлення

kingjon
однозначно варто почекати і не через яскравість на 20% більшу чи чорний чорніший чи більше герц, а через це ніжне покриття дисплею :up:
але якщо ціна буде до 800 баксів, то важко втриматись :gigi:
kingjon
Member

Повідомлення

Filabatya
дякую.
тут таке діло: локально цей асус коштує 860 баксів.
на тандемі є новий АОС, але без РГБ-страйп. 930 баксів (AOC Agon Pro AG326UZD2), хоча там немає начебто корисних "фішок" Асус (сенсор, радіатор, oled care pro)
MSI буквально днями з'явився за 1045баксів зі всіма наворотами, але він 34 wide (MSI MAG MPG 341CQR QD-OLED X36).
Є зі "старих" ще АОС минулого покоління, той дешевший за всіх, AOC AG326UD 690 баксів

в мене був IPS LG з лінійки Ерго, гарно відкалібрований 32" 4К. Звик до такого формату.
Filabatya
Member

Повідомлення

200 баксів за нову більш надійну технологію, монік береться на 5-10років, почекайте до чорної п'ятниці, 32 4К оптимальний :up:
MSI MPG 322UR QD-OLED X24 можливо на цей дадуть якусь акцію, та хоча б наявність і оплату частинами вже було б чудово)
Melki
Member

Повідомлення

kingjon: 17.08.2026 23:57там немає начебто корисних "фішок" Асус (сенсор, радіатор, oled care pro)
сенсор отключил сразу - он думает что меня нет, когда я просто не двигаюсь
радиатор - сомнительное
oled care pro - бОльшая часть этих плюшек только мешает

хозяин - барин, но это не killer-фича Асус
kingjon
Member

Повідомлення

Melki
Спасибо, реальный опыт в сто крат лучше обзоров
А как сам монитор/изображение в целом?
Відповісти