Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Відповісти
Автор
Повідомлення
Spawny
Member

Повідомлення

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
cAkeJJ
Member

Повідомлення

RoMiLiUs: 17.08.2026 12:06
cAkeJJ: 17.08.2026 12:01

Навіщо її душити до 20%? Я свою апекс не чую в такому самому комборезі на 80%, другу апекс в мідному топі взагалі не чути навіть на 100%.
А що за мідний топ? І як у вас помпи між собою зʼєднані? Ну жорстко чи через шланг?
Бо в мене вони в парі так свисітити починають на вищих обертах, навіть якщо працюють на різних обертах. Думаю це ізза того, що з'єднані жорстко.
Поодинці наче як тихі.
Мідний топ такий (важкий падла):
Alphacool Eisdecke D5 Brass Top
спойлер
топ.jpg
З'єднані помпи послідовно друг за другом жорсткою трубкою, трохи звісно специфічно, водянщики таке захейтили звісно, але нічого краще я не придумав і мені треба було кудись діть 45° уголкі :D Перша помпа що в комборезі стоїть залочена на 80%, це точно, друга в мідному топі не пам'ятаю чи то на 90% чи то на 100%.
спойлер
photo_2026-08-17_14-14-21.jpg
StTechnik
Member

Повідомлення

cAkeJJ: 17.08.2026 14:22З'єднані помпи послідовно друг за другом жорсткою трубкою,
А можешь фоткой без подсветки показать как обе помпы расположены? Я просто думаю себе тоже вторую повесить, но не понимаю пока куда что бы не получить в итоге лютый колхоз.

Відправлено через 32 секунди:
Больше всего важно к чему крепится вторая которая не с резом.
RoMiLiUs
Member

Повідомлення

cAkeJJ: 17.08.2026 14:22Alphacool Eisdecke D5 Brass Top
Так Brass - це здається латунь...

В мене вони просто через перехідник з'єднані, див фото нижче. Думаю що це із-за цього є свист :-/

StTechnik: 17.08.2026 14:26А можешь фоткой без подсветки показать как обе помпы расположены? Я просто думаю себе тоже вторую повесить, но не понимаю пока куда что бы не получить в итоге лютый колхоз.
Без колхозу нікуда...
Зображення
Востаннє редагувалось 17.08.2026 14:40 користувачем RoMiLiUs, всього редагувалось 2 разів.
cAkeJJ
Member

Повідомлення

StTechnik: 17.08.2026 14:26
cAkeJJ: 17.08.2026 14:22З'єднані помпи послідовно друг за другом жорсткою трубкою,
А можешь фоткой без подсветки показать как обе помпы расположены? Я просто думаю себе тоже вторую повесить, но не понимаю пока куда что бы не получить в итоге лютый колхоз.

Відправлено через 32 секунди:
Больше всего важно к чему крепится вторая которая не с резом.
Другий топ закріплений таким бракетом за аліку, який потім камрад водянщик мені допоміг допрацювати і відрізав нижню частину (це вже сталось в другій ітерації мого контуру), бо вона заважала тупо і не давала встати другому топу рівно під комборез (було трохи криво). Довелось просверлити пару дірок в корпусі, щоб другий топ нормально прикрутити.
спойлер
Screenshot.png
Як було до:
спойлер
IMG_4224.jpg
Як зараз:
спойлер
1.jpg
спойлер
2.jpg
спойлер
photo_2026-08-17_14-59-50.jpg
Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
RoMiLiUs: 17.08.2026 14:39
cAkeJJ: 17.08.2026 14:22Alphacool Eisdecke D5 Brass Top
Так Brass - це здається латунь...
Да, Боже, ото я дурачок :rotate: латунний топ, перепрошую за тупежку.
StTechnik
Member

Повідомлення

cAkeJJ: 17.08.2026 15:02Другий топ закріплений таким бракетом за аліку,
Суть понял, только у меня так не выйдет. У меня вентиляторы там с низу и сбоку. По сути комборез висит на штатных креплениях к 140мм вентилятору. Вот куда бы второй притулить - пока не знаю. ) Одна мысль есть, но мне она не нравится пока. :D
cAkeJJ
Member

Повідомлення

StTechnik: 17.08.2026 15:08
cAkeJJ: 17.08.2026 15:02Другий топ закріплений таким бракетом за аліку,
Суть понял, только у меня так не выйдет. У меня вентиляторы там с низу и сбоку. По сути комборез висит на штатных креплениях к 140мм вентилятору. Вот куда бы второй притулить - пока не знаю. ) Одна мысль есть, но мне она не нравится пока. :D
В мене там тоже вентилятори бічні стоять на видув гарячого повітря з передньої 480ки. Плюс в штатні місця під вентилятори бракет для комбореза не встав, довелось просверлити дірки для нього в корпусі. Для бракета з аліку вроде довелось просверлити лише 1 дірку. Мені здається стало акуратніше, порівняно з тим як було до. Но канешна "Нада брать МОРУ, тоді все буде аккуратно, а це всьо калхоз в корпусе" :laugh: Може колись.
StTechnik
Member

Повідомлення

cAkeJJ: 17.08.2026 15:18Нада брать МОРУ
Не надо ))) Я ее прошел давно.
Відповісти