— тобто ніхто не передзамовив, і аж на три сторінки насперечались за її ціну. Українці.чекають релізу на "зеленому магазині" з 100% знижкою
Новини
Останні статті і огляди
Найдорожча версія GTA VI лідирує за кількістю попередніх замовлень
-
VovaII
Member
big_bang
-
Kullerok
Member
Первое что я там брал это были диски для пс1. Попоже для ПК начал брать.Gold_Star: ↑ 12.08.2026 18:23А диски брав під N64?Kullerok: ↑ 12.08.2026 18:22я лично брал себе диски на кардачах на радио рынке по 5- 10 грн
-
S0N1C
Member
VovaII
а нащо її передзамовляти? шо ключів на всіх не вистачить?
а нащо її передзамовляти? шо ключів на всіх не вистачить?
-
Buldozer.
Member
вы что-здравая логика, инфляция, переиндексация, такие слова говорите? Хотите минусов?Rex: ↑ 11.08.2026 11:19 Ну інфляцію будь-якої валюти ніхто не відміняв. І те, що умовно в 2015 році ГТА5 коштувала 60$, а в 2026 ГТА6 коштує 80$ як би нічого дивного. Все дорожчає. І зарплати переіндексуються і також збільшуються в абсолютному значенні. Ви не замислювалися, на скільки виросла ЗП програмістів в абсолютних $$$ за минулі 11 років?
Стосовно самої гри. Я пройшов Вайс Сіті і менше третини 5 частини, не зачепило. Просто мені не цікавий сетниг/геймплей. Але я жодним чином не хочу применшувати значимість і рівень серії. Це дійсно АААА блокбастери, які коштують своїх грошей.
Я би напевно віддав би ті 80$ за ігри такого рівня, які мені цікаві - наприклад TES6 або третю частину самі знаєте якої гри.
Здравый смысл тут не в почете- тут в почему- ВСЕ дорого,производители жадные и тупые,а еще жадные.
капиталисты должны прежде всего не о прибыли думать,а о людях !
Видеокарты-дорого, озу дорого,пк дорого,игры дорого,выпускают все не то,не для тех и вообще не правильно.
тут шо не новость-захейтят. Рассуждение и другая точка зрения-в минус
-
Rex
Member
Buldozer.
Я надеюсь это был сарказм.
Я надеюсь это был сарказм.
-
Alligator
Member
Buldozer., зашел в историю покупок, ссд Самсунга на 500Гб был 2400грн в 2024, а сейчас 11000грн в 2026году.чтото суммарно доллар + гривна умноженное на войну и твиты Маска с Трампом не делают х5 цену 
-
LordTornado
Member
Когда собирал комп в феврале 2023 года, 16 гигов памяти Kingston Fury DDR4-3200 стоили 2029 грн. Сегодня такая же память стоит "со скидкой" 9499 грн...Alligator: ↑ 12.08.2026 22:11 Buldozer., зашел в историю покупок, ссд Самсунга на 500Гб был 2400грн в 2024, а сейчас 11000грн в 2026году.чтото суммарно доллар + гривна умноженное на войну и твиты Маска с Трампом не делают х5 цену![]()