Новини
Останні статті і огляди
Найдорожча версія GTA VI лідирує за кількістю попередніх замовлень
-
lktnv
Member
Предлагаю обсудить Найдорожча версія GTA VI лідирує за кількістю попередніх замовлень
Схавали. На очереди пересмотр ценовой политики от ЕА и Ubi. Эти то в стороне от такого аттракциона невиданной щедрости покупателей стоять не станут.
Схавали. На очереди пересмотр ценовой политики от ЕА и Ubi. Эти то в стороне от такого аттракциона невиданной щедрости покупателей стоять не станут.
-
LordTornado
Member
Предлагаю обсудить Найдорожча версія GTA VI лідирує за кількістю попередніх замовлень
Знаем мы эти "коды для загрузки"... У меня когда-то при покупке видеокарты был такой код. Сразу не активировал, а когда через пару лет решил поиграть в эту игру, мне написали: "срок действия вашего кода истёк"...
Знаем мы эти "коды для загрузки"... У меня когда-то при покупке видеокарты был такой код. Сразу не активировал, а когда через пару лет решил поиграть в эту игру, мне написали: "срок действия вашего кода истёк"...
-
D_ad
Member
100%lktnv: ↑ 11.08.2026 10:57 Схавали. На очереди пересмотр ценовой политики от ЕА и Ubi. Эти то в стороне от такого аттракциона невиданной щедрости покупателей стоять не станут.
-
Gold_Star
Member
Тобто вас не засмучує те що в принципі багато чого дорожчає останні роки, невже в цьому гта винна?lktnv: ↑ 11.08.2026 10:57Схавали. На очереди пересмотр ценовой политики от ЕА и Ubi. Эти то в стороне от такого аттракциона невиданной щедрости покупателей стоять не станут.
-
Rex
Member
Ну інфляцію будь-якої валюти ніхто не відміняв. І те, що умовно в 2015 році ГТА5 коштувала 60$, а в 2026 ГТА6 коштує 80$ як би нічого дивного. Все дорожчає. І зарплати переіндексуються і також збільшуються в абсолютному значенні. Ви не замислювалися, на скільки виросла ЗП програмістів в абсолютних $$$ за минулі 11 років?
Стосовно самої гри. Я пройшов Вайс Сіті і менше третини 5 частини, не зачепило. Просто мені не цікавий сетниг/геймплей. Але я жодним чином не хочу применшувати значимість і рівень серії. Це дійсно АААА блокбастери, які коштують своїх грошей.
Я би напевно віддав би ті 80$ за ігри такого рівня, які мені цікаві - наприклад TES6 або третю частину самі знаєте якої гри.
Стосовно самої гри. Я пройшов Вайс Сіті і менше третини 5 частини, не зачепило. Просто мені не цікавий сетниг/геймплей. Але я жодним чином не хочу применшувати значимість і рівень серії. Це дійсно АААА блокбастери, які коштують своїх грошей.
Я би напевно віддав би ті 80$ за ігри такого рівня, які мені цікаві - наприклад TES6 або третю частину самі знаєте якої гри.
-
hohlid19
Member
Спасибо жителям Донбасса предзаказавшим ГТА 6 за дальнейшую мотивацию не платить за игры 
-
waryag
Member
Думаю, дефективних манагерів чекає неприємний сюрприз при спробі підняти ціну стандартного видання (преміум в них вже давно дорожче за ГТА). Бо на апеляції до ціни ГТА6 їм запропонують показати ріень ГТА6 в своїх іграх.lktnv: ↑ 11.08.2026 10:57 Схавали. На очереди пересмотр ценовой политики от ЕА и Ubi. Эти то в стороне от такого аттракциона невиданной щедрости покупателей стоять не станут.
-
Ostin
Member
Адекватних людей завжди засмучує неадекватність стада. Бо одна справа, коли цінник росте. Зовсім інша справа, коли за таким цінником щось купують. І це далеко не якісь базові речі для життя чи виживання, без яких от край людині і альтернативи гірші (типу самостійно ростити їжу чи на полювання ходити).Gold_Star: ↑ 11.08.2026 11:09не засмучує те що в принципі багато чого дорожчає останні роки
Дуже сумно завжди бачити, коли ніби розумні люди ведуть себе завжди за однаковим сценарієм: "нуна брать, будєт толька даражать!".
Ну звісно ж буде дорожчати, хто ж відмовиться підвищувати ціни, дивлячись на таких "адекватів"
-
mycolaevich
Member
Думаю людей засмучує що їм треба заплатити 80$+ за гру, потім докинути мікротранзакцій, потім дивитись рекламу всередині, все це тому що "розробка подорожчала". А потім читати новини де видавець звітує про нові рекорди в прибутках.Gold_Star: ↑ 11.08.2026 11:09 Тобто вас не засмучує те що в принципі багато чого дорожчає останні роки, невже в цьому гта винна?
-
waryag
Member
У порівнянні з 2013 роком собівартість копії гри... впала на порядки. Бо вже не треба робити диск із коробкою, а потім розвозити по всьому світі, ще й ділитися з мережами прибутком.Rex: ↑ 11.08.2026 11:19Ну інфляцію будь-якої валюти ніхто не відміняв. І те, що умовно в 2015 році ГТА5 коштувала 60$, а в 2026 ГТА6 коштує 80$ як би нічого дивного. Все дорожчає. І зарплати переіндексуються і також збільшуються в абсолютному значенні. Ви не замислювалися, на скільки виросла ЗП програмістів в абсолютних $$$ за минулі 11 років?
-
lktnv
Member
Это из какой части моего сообщения можно сделать такой вывод? Я явно засмучен тем, что 80 баксов за игру будут становиться нормой, как и в целом засмучен происходящей ныне инфляцией.Gold_Star: ↑ 11.08.2026 11:09 Тобто вас не засмучує те що в принципі багато чого дорожчає останні роки, невже в цьому гта винна?
Да, конкретно ценовую политику рокстаров считаю необоснованной. Уверен, что они с момента релиза стоимость игры неоднократно отобьют благодаря донатам в онлайне. И вот эти 80/100 за игру были решением для максимально быстрой наживы и задабривания инвесторов из Take-Two. Не люблю боготворение Габена, но он был прав, когда говорил "piracy is almost always a service problem and not a pricing problem". Общемировой ценник в 80 при нынешних условиях - это грабёж, как по мне. И в проблеме цены ГТА виновата ГТА в лице её производителей. Покрывать инфляцию настолько нагло из кармана потребителей для бедной мультимиллиардной компании не особо горю желанием.
Лично я, например, покупать это явно не буду. У всего есть свой предел. И 80 баксов пусть даже за 100 часов геймплея (из которых сюжет займёт часов 40 условно), - это уже слишком.
И если подобная практика станет нормой (а при таких темпах она станет), официальных игр в библиотеке в среднестатистического пользователя станет меньше. Думайте, выстрел в чьё колено Take-Two оформили таким финтом.
-
Rex
Member
Ostin
От я не розумію тут хейта і мінусів! Люди, що з вами!?
Ще раз, я не виправдовую цінник і політику Рокстара, і так, 80$ для пересічної гри - це добіса забагато, але давайте порахуємо, якільки подібних проектів вийшло за останні 10 років. Я згоден, що 80 баксів за черговий НФС (при всій повазі до серії), Асассін Крід, Кол оф Дьюті і т.д. - це забагато, але ж і ГТА не штампують кожного року по новій частині.
От я не розумію тут хейта і мінусів! Люди, що з вами!?
- спойлер
- Я розумію, що в країні війна, зубожіння, голод, безробіття і демографічна криза. І ігри - це не речі першої необхідності. І краще ці $$ задонатити на благодійність/ЗСУ і т.д. Але давайте подивимось на інший світ де
Ще раз, я не виправдовую цінник і політику Рокстара, і так, 80$ для пересічної гри - це добіса забагато, але давайте порахуємо, якільки подібних проектів вийшло за останні 10 років. Я згоден, що 80 баксів за черговий НФС (при всій повазі до серії), Асассін Крід, Кол оф Дьюті і т.д. - це забагато, але ж і ГТА не штампують кожного року по новій частині.
-
Zzzz
Member
По суті ігрова індустрія на такому дніщі, що люди готові будь-які гроші віддати. аби тільки отримати дійсно хорошу гру, яку вони чекали стільки років.
Тут дякую треба казати не стільки кокстар, скільки іншим студіям, які замість того щоб випускати ігри, випускають шлак щороку і на їх фоні ця гта виглядає як божа роса і можливо єдиний некстген який виде на консолі цього покоління
Тут дякую треба казати не стільки кокстар, скільки іншим студіям, які замість того щоб випускати ігри, випускають шлак щороку і на їх фоні ця гта виглядає як божа роса і можливо єдиний некстген який виде на консолі цього покоління
-
S0N1C
Member
Rex
звідки відомо шо ГТА6 - це якісна річ гра?
звідки відомо шо ГТА6 - це якісна річ гра?
-
AlexWest
Member
ГТА6 може вийти, скажімо так, проблемною. І не шедевром. Пояснювати по пунктах? Бо трошки лінь. Але люди здебільшого бісяться не від того, що її якість×кількість не відповідатиме ціні (думаю, відповідатиме). А тому, що вони показали іншим конторам приклад, і тепер такі ціни чекатимуть на нас всюди.Rex: ↑ 11.08.2026 11:56 Ostin
От я не розумію тут хейта і мінусів! Люди, що з вами!?люди звикли платити за якісні речі - одяг, їжу, авто, житло, розваги, тощо. І байдуже, що гра - це не "фізичний" об'єкт, який можна потримтати в руках/вдягнути/з'їсти. Це можна сприймати як розвагу, яке приносить задоволення. І чому ніхто не хейтить БМВ за те, що воно коштує дорожче Шкоди? Але при цьому АААА гра, в яку вкладено купу роботи прогерів, композиторів, сценаристів і т.д., не може коштувати 80$ в порівнянні з якимось проходняком за 50$.
- спойлер
- Я розумію, що в країні війна, зубожіння, голод, безробіття і демографічна криза. І ігри - це не речі першої необхідності. І краще ці $$ задонатити на благодійність/ЗСУ і т.д. Але давайте подивимось на інший світ де
-
Rex
Member
S0N1C
З досвіду відомо. Попередні частини ГТА, чи РДР були неякісні? Звісно, що все буває в перше і вони можуть обісртися з новою ГТА, але відверто невдалих проектів з провальними рейтингами у них не було.звідки відомо шо ГТА6 - це якісна річ гра?
-
Frost-Nick
Member
Та їм і переглядати нічого не потрібно. Люди і так беруть, судячи з кількості передзамовлень дорожчих видань.lktnv: ↑ 11.08.2026 10:57 На очереди пересмотр ценовой политики от ЕА и Ubi.
-
S0N1C
Member
Rex
у беседки наприклад теж не було, а потім вийшов Starfield
у беседки наприклад теж не було, а потім вийшов Starfield
-
Rex
Member
AlexWest
За Відьмака 4, ТЕС6, ХЛ3, ГТА6 люди готові викласти 80$. За інді ігри зроблені за пару вечорів на колінці з 80% контенту згенерованим ШІ - люди не готові викласти 80$.
Це якщо вивести в абсолют. Думаю ідея зрозуміла.
Кожен видавець може ставити будь які ціни. Тут питання в тому, чи купуватимуть за них. Ще раз і в останній раз:А тому, що вони показали іншим конторам приклад, і тепер такі ціни чекатимуть на нас всюди.
За Відьмака 4, ТЕС6, ХЛ3, ГТА6 люди готові викласти 80$. За інді ігри зроблені за пару вечорів на колінці з 80% контенту згенерованим ШІ - люди не готові викласти 80$.
Це якщо вивести в абсолют. Думаю ідея зрозуміла.
-
Gold_Star
Member
Я думаю багато хто з мінусуючих не знає що років 30 тому ігри теж коштували 60 баксів, а можливо дехто сумує за піратками по 20 гривень в ларьку, тому така реакція на сьогодення))Rex: ↑ 11.08.2026 11:56Але при цьому АААА гра, в яку вкладено купу роботи прогерів, композиторів, сценаристів і т.д., не може коштувати 80$ в порівнянні з якимось проходняком за 50$.
Хтось хвилюється за цінову політику умовного Юбі, але ті чомусь випустили ремейк Блек Флага на фізичному носію за 60$ вже після початку передзамовлень ГТА 6, розуміючи що корчити з себе другого "рокстара" як в 2014 дорівнюватиме самоліквідації