Новини
Останні статті і огляди
Відеокарти AMD Radeon RX 9000 офіційно подорожчали, але поки що лише в Китаї
-
warp37
Member
Предлагаю обсудить Відеокарти AMD Radeon RX 9000 офіційно подорожчали, але поки що лише в Китаї
Верной дорогой идём, товарищи! Прямо на кладбище за видеокартой.
Верной дорогой идём, товарищи! Прямо на кладбище за видеокартой.
-
big_bang
Member
та коли вже хоч шось подешевшає ?
-
Kopstr
Member
big_bang
Зачем если даже с такой ценой будут покупать? В этом и суть капитализма когда два монополиста повишают цены как они хотят зная что выбора у тебя особо нету.
Или есть еще реально фанаты амуде думающие что лизка святая и не упустит шанс заработать себе на золотую бритву для бритья ?:))
Зачем если даже с такой ценой будут покупать? В этом и суть капитализма когда два монополиста повишают цены как они хотят зная что выбора у тебя особо нету.
Или есть еще реально фанаты амуде думающие что лизка святая и не упустит шанс заработать себе на золотую бритву для бритья ?:))
Востаннє редагувалось 12.08.2026 15:54 користувачем Kopstr, всього редагувалось 1 раз.
-
yariksom
Member
Життя людське дешевшає щодня.big_bang: ↑ 12.08.2026 15:49 та коли вже хоч шось подешевшає ?
-
Kopstr
Member
yariksom
смотря где
смотря где
-
ДядяСаша
Member
Треба зараз купувати бо на Новий Рік ще подорожчає.
-
yariksom
Member
А можна не купляти поки апетити не зменшаться, правда роки два чекати і можна не дочекатися.ДядяСаша: ↑ 12.08.2026 16:20 Треба зараз купувати бо на Новий Рік ще подорожчає.
Для мене ці карти вже вище психологічного барєру, перейду но лоуенд (тепер теж ціни космос)
-
Геральт
Active Member
1k за мідл. Норм такий геймінг. 
-
Devijack
Member
отак останній здоровий глузд і здається. То якийсь соціальний експеремент, кожного дня прогрівают новинами що завтра буде дорожче)) І схоже піку ще не було бо ще купують.ДядяСаша: ↑ 12.08.2026 16:20Треба зараз купувати бо на Новий Рік ще подорожчає.
-
Filabatya
Member
люди так довго чекали, що хтось таки не втримається, як з 5080 комрад з ножницями, недавно, поніс бабулес в паніці)
-
KolSer
Junior
Надіюсь моя нинішня відеокарта ще протримається пару років інакше піду на вторинний ринок, ціни на нові давно пробили стелю і мій психологічний бар'єр. Кусок текстоліту з чіпом і пам'яттю того не вартують аж ніяк, особливо коли це виключно для розваги.
-
daesz
Member
Надіюсь, наступне покоління апу буде на рівні 4070+, ціни на гру явно за межею психологічного порогу.
-
leif
Member
Filabatya
Ага, ~80 тищ за хх80 карту, якій через 4.5 місяці стукне два роки від релізу
З іншого боку, сильно навряд ми побачимо 6000 серію в 2027р, хіба в самому кінці року якийсь анонс, а реліз в 2028.
Хоча, всяке може бути, тут вангувати така собі справа
Ага, ~80 тищ за хх80 карту, якій через 4.5 місяці стукне два роки від релізу
З іншого боку, сильно навряд ми побачимо 6000 серію в 2027р, хіба в самому кінці року якийсь анонс, а реліз в 2028.
Хоча, всяке може бути, тут вангувати така собі справа
-
Entar
Member
Ні, ну 830$ на фоні вартості 5070 ti це ще небагато взагалі.
Я от розумію, що з моєю 4070 буду грати до 6000 серії, відповідно ще десь 2 роки. Якщо вже переплачувати по оверпрайсу, то точно не за 5000 серію, а за якийсь більш високий рівень продуктивності.
А до того часу буду купувати новий великий олед телевізор, можливо ще монітор, думаю я від цих апгрейдів отримаю набагато більше кайфу, ніж вклавши 60 тис грн в нову відяху (що дозволить мені перейти від dlss якість на dlaa і дещо збільшити фпс... Недостатньо мотивує).
Я от розумію, що з моєю 4070 буду грати до 6000 серії, відповідно ще десь 2 роки. Якщо вже переплачувати по оверпрайсу, то точно не за 5000 серію, а за якийсь більш високий рівень продуктивності.
А до того часу буду купувати новий великий олед телевізор, можливо ще монітор, думаю я від цих апгрейдів отримаю набагато більше кайфу, ніж вклавши 60 тис грн в нову відяху (що дозволить мені перейти від dlss якість на dlaa і дещо збільшити фпс... Недостатньо мотивує).
-
Filabatya
Member
leif
мене це теж найбільше вбивало коли б у 80 шукав, що це не нове покоління вже.
Entar
оледік тема, візьмете 65 4К і в перформанс підете навіть на новій відусі, ніяке длаа)
мене це теж найбільше вбивало коли б у 80 шукав, що це не нове покоління вже.
Entar
оледік тема, візьмете 65 4К і в перформанс підете навіть на новій відусі, ніяке длаа)
- спойлер
- там вже буде матриця від Г5 тандем, якщо про нову цешку лж говорим 77+, але ціна 3К
Востаннє редагувалось 12.08.2026 17:50 користувачем Filabatya, всього редагувалось 5 разів.
-
Entar
Member
Я все-таки думаю 77". В мене зір поганий, а відстань буде майже 3 мFilabatya: ↑ 12.08.2026 17:36 оледік тема, візьмете 65 4К і в перформанс підете навіть на новій відусі, ніяке длаа)
-
vsx
Member
а когда был больший выбор?Kopstr: ↑ 12.08.2026 15:50 Зачем если даже с такой ценой будут покупать? В этом и суть капитализма когда два монополиста повишают цены как они хотят зная что выбора у тебя особо нету.
-
kairo
Member
Не кажучи вже про те, що це покоління більше схоже на рефреш, де 5080 не змогла догнати стару 4090. На хвилинку, 4080, яка також з неба зірок не хапала, була на 20% продуктивніша за 3090Ті.leif: ↑ 12.08.2026 17:32Ага, ~80 тищ за хх80 карту, якій через 4.5 місяці стукне два роки від релізу
Востаннє редагувалось 12.08.2026 18:04 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
Нічого, скоро по ціні зможе)