Відеокарти AMD Radeon RX 9000 офіційно подорожчали, але поки що лише в Китаї

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
warp37
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Відеокарти AMD Radeon RX 9000 офіційно подорожчали, але поки що лише в Китаї
Верной дорогой идём, товарищи! Прямо на кладбище за видеокартой.
Kopstr
Member

Повідомлення

warp37
"Прямо на кладбище за потужностью." - исправил чутка.
Востаннє редагувалось 12.08.2026 15:49 користувачем Kopstr, всього редагувалось 1 раз.
big_bang
Member

Повідомлення

та коли вже хоч шось подешевшає ?
Kopstr
Member

Повідомлення

big_bang
Зачем если даже с такой ценой будут покупать? В этом и суть капитализма когда два монополиста повишают цены как они хотят зная что выбора у тебя особо нету.
Или есть еще реально фанаты амуде думающие что лизка святая и не упустит шанс заработать себе на золотую бритву для бритья ?:))
Востаннє редагувалось 12.08.2026 15:54 користувачем Kopstr, всього редагувалось 1 раз.
yariksom
Member

Повідомлення

big_bang: 12.08.2026 15:49 та коли вже хоч шось подешевшає ?
Життя людське дешевшає щодня.
Kopstr
Member

Повідомлення

yariksom
смотря где :lol:
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Треба зараз купувати бо на Новий Рік ще подорожчає.
yariksom
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 12.08.2026 16:20 Треба зараз купувати бо на Новий Рік ще подорожчає.
А можна не купляти поки апетити не зменшаться, правда роки два чекати і можна не дочекатися.
Для мене ці карти вже вище психологічного барєру, перейду но лоуенд (тепер теж ціни космос)
Геральт
Active Member

Повідомлення

1k за мідл. Норм такий геймінг. :facepalm:
Devijack
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 12.08.2026 16:20Треба зараз купувати бо на Новий Рік ще подорожчає.
отак останній здоровий глузд і здається. То якийсь соціальний експеремент, кожного дня прогрівают новинами що завтра буде дорожче)) І схоже піку ще не було бо ще купують.
Filabatya
Member

Повідомлення

люди так довго чекали, що хтось таки не втримається, як з 5080 комрад з ножницями, недавно, поніс бабулес в паніці)
KolSer
Junior

Повідомлення

Надіюсь моя нинішня відеокарта ще протримається пару років інакше піду на вторинний ринок, ціни на нові давно пробили стелю і мій психологічний бар'єр. Кусок текстоліту з чіпом і пам'яттю того не вартують аж ніяк, особливо коли це виключно для розваги.
daesz
Member

Повідомлення

Надіюсь, наступне покоління апу буде на рівні 4070+, ціни на гру явно за межею психологічного порогу.
leif
Member

Повідомлення

Filabatya
Ага, ~80 тищ за хх80 карту, якій через 4.5 місяці стукне два роки від релізу :think:

З іншого боку, сильно навряд ми побачимо 6000 серію в 2027р, хіба в самому кінці року якийсь анонс, а реліз в 2028.

Хоча, всяке може бути, тут вангувати така собі справа
Entar
Member

Повідомлення

Ні, ну 830$ на фоні вартості 5070 ti це ще небагато взагалі.
Я от розумію, що з моєю 4070 буду грати до 6000 серії, відповідно ще десь 2 роки. Якщо вже переплачувати по оверпрайсу, то точно не за 5000 серію, а за якийсь більш високий рівень продуктивності.

А до того часу буду купувати новий великий олед телевізор, можливо ще монітор, думаю я від цих апгрейдів отримаю набагато більше кайфу, ніж вклавши 60 тис грн в нову відяху (що дозволить мені перейти від dlss якість на dlaa і дещо збільшити фпс... Недостатньо мотивує).
Filabatya
Member

Повідомлення

leif
мене це теж найбільше вбивало коли б у 80 шукав, що це не нове покоління вже.
Entar
оледік тема, візьмете 65 4К і в перформанс підете навіть на новій відусі, ніяке длаа)
спойлер
там вже буде матриця від Г5 тандем, якщо про нову цешку лж говорим 77+, але ціна 3К
Востаннє редагувалось 12.08.2026 17:50 користувачем Filabatya, всього редагувалось 5 разів.
Entar
Member

Повідомлення

Filabatya: 12.08.2026 17:36 оледік тема, візьмете 65 4К і в перформанс підете навіть на новій відусі, ніяке длаа)
Я все-таки думаю 77". В мене зір поганий, а відстань буде майже 3 м :)
vsx
Member

Повідомлення

Kopstr: 12.08.2026 15:50 Зачем если даже с такой ценой будут покупать? В этом и суть капитализма когда два монополиста повишают цены как они хотят зная что выбора у тебя особо нету.
а когда был больший выбор?
kairo
Member

Повідомлення

leif: 12.08.2026 17:32Ага, ~80 тищ за хх80 карту, якій через 4.5 місяці стукне два роки від релізу
Не кажучи вже про те, що це покоління більше схоже на рефреш, де 5080 не змогла догнати стару 4090. На хвилинку, 4080, яка також з неба зірок не хапала, була на 20% продуктивніша за 3090Ті.
Востаннє редагувалось 12.08.2026 18:04 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
Filabatya
Member

Повідомлення

Нічого, скоро по ціні зможе)
Відповісти