Липнева статистика Steam: частка комп’ютерів під управлінням Linux перевищила 4%

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
erkins007
Member

Повідомлення

clickw0w: 03.08.2026 09:27 я буду в своих оценках ориентироваться на свой опыт
Действительно, нафиг все обзоры и сравнения. Ваш опыт то гораздо релевантнее, ага.
clickw0w
Member

Повідомлення

erkins007: 03.08.2026 18:27
clickw0w: 03.08.2026 09:27 я буду в своих оценках ориентироваться на свой опыт
Действительно, нафиг все обзоры и сравнения. Ваш опыт то гораздо релевантнее, ага.
Ну, очевидно, да. Я не знаю в каких условиях, на каком железе и на какой ОС гоняли эти тесты. А за свои сценарии знаю всё и результат потрясающий.
AFU_power
Member

Повідомлення

alex_sul: 02.08.2026 12:48 Пропоную обговорити Липнева статистика Steam: частка комп’ютерів під управлінням Linux перевищила 4%

Ну так це гарні новини! Збільшення частини операторів Лінукса пришвидшить його розвиток. Що призведе до збільшення бажаючих на нього перейти :-/
Я зацікавлений.
Не призведе, бо відштовхне високий вхідний поріг))
F1irSt
Junior

Повідомлення

erkins007: 03.08.2026 00:15
F1irSt: 02.08.2026 19:19Одразу тоді квиток на болота купи. Якщо ж користуватись руснявою х***, так по повному в скрєпостанє
А разрешение на выезд ты ему откроешь?)
Для тих пдрів вивоз є. Ось нехай платить бабло й пісдує на болота до своїх. А якщо Ти шваль таких ще й підтримуєш, котрі без проблем русняве готова жерти, то краще сияние штіблет свій, й не соромся.
erkins007
Member

Повідомлення

Выезд есть только для друзяшек президента, типа Потапа, Дантеса, Миндича.
Для всех прочих выезда нету.
Но главное не это. Главный вопрос тут почему такой замечательный патриот, не в окопе, а в интернете?)
tablestikus
Member

Повідомлення

erkins007: 04.08.2026 18:17
Выезд есть только для друзяшек президента, типа Потапа, Дантеса, Миндича.
Для всех прочих выезда нету.
Но главное не это. Главный вопрос тут почему такой замечательный патриот, не в окопе, а в интернете?)
У мене всі хто хотів виїхати - давно знайшли варіанти і виїхіли.
waryag
Member

Повідомлення

Vladys77: 02.08.2026 15:23Тільки відоси брехливі :D . Бо в реальних тестах на Linux і навіть на Steam OS ігри видають менше FPS, а в кращому разі так само як і на ненависній, важкій, забагованій Windows 11 :lol:
Навіть якщо так, лінукс прогресує, вінда деградує.

Відправлено через 5 хвилин 58 секунд:
Technocrat: 02.08.2026 22:29А як же "нєзабвєнниє" 30 відсотків коду, які для сучасної вінди пише згенерований нейроіндус?
Думаю, його там вже 60-70%, які прямують до 90+
Scoffer
Member

Повідомлення

waryag: 05.08.2026 09:47лінукс прогресує,
20 років тому на лінуксі був той же самий пул прог що і зараз: бравсери-шмавсери, плеєри і всяке таке. Спеціалізованих як не було, так і немає.
Візуал відносно інших ос навіть деградував. 20 років тому оце реально вражало:
спойлер
Зображення
А зараз цього і на лінуксі вже нема, зламали при переході на в'яленого :laugh:
В вайні можна було запустити геть все, пересадивши відповідну лібу з він98/ме. Зараз добра половина ліб з сучасної вінди в вайні не заводиться.
А в чому, власне, прогрес?) В тому що ви нарешті до нього дорвались?)

Відправлено через 38 хвилин 38 секунд:
Єдине що за 20 років реально змінилось це усвідомлення того що нативних прог не буде ніколи, тому з перемінним успіхом почали педалювати всякі протони. Воно все ще гірше працює ніж колись з нативними лібами вінди, але вже хоч шось.
Але звідси постає логічне питання: а через скільки усвідомлять що треба викинути гнушні апі і впровадити віндові нативно?)))
Відповісти