Ну так це гарні новини! Збільшення частини операторів Лінукса пришвидшить його розвиток. Що призведе до збільшення бажаючих на нього перейти
Я зацікавлений.
Якщо не секрет, в чому твоя зацікавленість полягає?alex_sul: ↑ 02.08.2026 12:48Я зацікавлений.
Тут как бы логично, что чем больше пользователей тем лучше поддержка его. У меня ноут который на амд на лине. В целом после фиксов для асуса, которые доступны в пользовательском репозитории - шикарно работает.yariksom: ↑ 02.08.2026 12:50 Якщо не секрет, в чому твоя зацікавленість полягає?
*за 200 грн.
Ну не дурак же. И не спиратил.
Збільшення відсотку від нуля не сильно на щось впливаєalex_sul: ↑ 02.08.2026 12:48 Пропоную обговорити Липнева статистика Steam: частка комп’ютерів під управлінням Linux перевищила 4%
Ну так це гарні новини! Збільшення частини операторів Лінукса пришвидшить його розвиток. Що призведе до збільшення бажаючих на нього перейти![]()
Я зацікавлений.
Тих Steam Machine аж стільки випустили, що їх вплив нв статистику Linux нижче статистичної похибкиCactus: ↑ 02.08.2026 13:20 Логічно що збільшилась, бо почались продажі Steam Machine і люди нарешті почали їх отримувати хто замовляв...
Тільки відоси брехливіDevijack: ↑ 02.08.2026 13:58 То все після тих відосів де на лінуксі ФПС вище та запускаються ігри що обов'язково потребують РТХ на відеокартах без РТХ. Тож лінукс має усі шанси набирати популярність.
Ну про вінду написав, а з лінуксом що не так?)1nsane: ↑ 02.08.2026 14:17 Ненене не надо на линукс переходить, ребята, вы шо...
Тут драйвера не работают, обновления постоянные непонятные, контролировать ничего нельзя, игры не работают, постоянно какие-то бекдоры для "безопасности(тм)", фичи тупые непрошенные добавляют, работать практически невозможно, в бекграунде какие-то процессы постояно чо-то делают...
Не надо в линукс вам, пусть остается загоном для сумасшедших![]()