Головне, щоб нову ахінєю не вигадали.kyon: ↑ 30.07.2026 17:55через 2-3 года про этот дефицит никто не вспомнит
Новини
Останні статті і огляди
Відеокарти GeForce RTX 50 продовжують дорожчати: тепер зростання цін спостерігається у США
-
kairo
Member
-
S0N1C
Member
ти обережніше формулюй побажання/передбачення, бо можуть бути різні причини чому ніхто не згадаєkyon: ↑ 30.07.2026 17:55 через 2-3 года про этот дефицит никто не вспомнит
-
FirstTDM
Member
Ох... у меня нехорошие предчувствия, что мы не дождемся возврата "старых добрых времен"kyon: ↑ 30.07.2026 17:55остается сидеть на попе ровно и ждать
Очень хочется верить в этот оптимистичный прогноз...kyon: ↑ 30.07.2026 17:55через 2-3 года про этот дефицит никто не вспомнит
-
Kassatka
Member
Серед жанру класичних RTS, фанатом якого я є, знаю лише одну-єдину гру з променями Age of Mythology: Retold, у інших жанрах, які мене цікавлять, ситуація не набагато краще. Про Path Tracing не варто і заїкатися, він до мене дійде мабуть років зо 5.FirstTDM: ↑ 30.07.2026 17:24 Да ладно... пару лет назад такое еще можно было обсуждать, а на сегодня уже более 600 игр с поддержкой Ray Tracing и дальше сказать нечего...![]()
-
kairo
Member
Спокуслива пропозиція... Навіть в часи майнінг буму не пригадую такого божевілля із цінами.
-
FirstTDM
Member
Ну и что - я сам очень люблю C&C, RedAlert, WarCraft, StarCraft, Age of Empires... но нельзя же жить только прошлым... в эти игры можно спокойно играть на встроенных видяхах в современные процессоры - но мы же сейчас не об этом - мы в ветке про RTX 50-й серииKassatka: ↑ 30.07.2026 18:05Серед жанру класичних RTS
-
S0N1C
Member
kairo
10 днів тому 180к було не спокусливо, а зараз 200к - спокусливо
історічні кадри
було - вище
стало:
10 днів тому 180к було не спокусливо, а зараз 200к - спокусливо
Відправлено через 7 хвилин 28 секунд:S0N1C: ↑ 20.07.2026 23:39 саме цікаве, шо найдешевша 5090 зараз вже з встановленим блоком![]()
коли я купляв, було теж саме![]()
налітай![]()
історічні кадри
було - вище
стало:
-
kairo
Member
Насправді, я міг продати 4090 за 80к(бо вони сильно тоді виросли в ціні бв) і за 115к взяти 5090. Питання в тому, що воно мені не треба, мені моєї карти з головою вистачає, буду сидіти до наступного покоління, якщо звичайно будуть адекватні ціни.S0N1C: ↑ 30.07.2026 18:1010 днів тому 180к було не спокусливо, а зараз 200к - спокусливо
-
The_Rusik
Member
7mindfields
Ну если была бы хоть одна извилина, то можно было догадаться, что проц покупался раньше или был, и менять его на 5600 не имеет никакого смысла. В - логика...
Ну если была бы хоть одна извилина, то можно было догадаться, что проц покупался раньше или был, и менять его на 5600 не имеет никакого смысла. В - логика...
-
S0N1C
Member
kairo
та я шутю, звісно сенсу міняти особливо і немає
P.S.
доречі вже не вперше бачу як на розетці дешевшає перед подорожчанням, прям цікаво навіщо, якщо можна одразу піднімати
та я шутю, звісно сенсу міняти особливо і немає
P.S.
доречі вже не вперше бачу як на розетці дешевшає перед подорожчанням, прям цікаво навіщо, якщо можна одразу піднімати
-
dead_rat
Member
Як тебе, такого ніщука, навіть зарегали на форумі
-
Kassatka
Member
Ну здрастє. Я якраз за те, щоб не зациклюватися лише на старих іграх, а давати шанс схожим новим - з іншим сюжетом, з іншим сеттінгом, з усіма сучасними графічними наворотами. Ну а також перевипускати класику в сучасному графоні й у сучасних розподільчих здатностях, якщо при цьому ще нового контенту додати, то взагалі зашибісь. Так перевипускають лише найбільш знамениті, а нового випускають дуже мало й з малими бюджетами.FirstTDM: ↑ 30.07.2026 18:10Ну и что - я сам очень люблю C&C, RedAlert, WarCraft, StarCraft, Age of Empires... но нельзя же жить только прошлым... в эти игры можно спокойно играть на встроенных видяхах в современные процессоры - но мы же сейчас не об этом - мы в ветке про RTX 50-й серииKassatka: ↑ 30.07.2026 18:05Серед жанру класичних RTS![]()
-
Mozdev
Member
UE...Це біч сучасного геймдеву. 
-
Kassatka
Member
Проста ви нє умєєтє єво ґатовіть...
Відправлено через 4 хвилини 50 секунд:
Мені вже здалося, що це персоналізована реклама скраю екрана після того, як я останнім часом відяхи дивився.kairo: ↑ 30.07.2026 18:09 Спокуслива пропозиція... Навіть в часи майнінг буму не пригадую такого божевілля із цінами.
Screenshot 2026-07-30 180708.png
-
Mozdev
Member
ну я встиг придбати 5060 за 15к, а так вона вже 20, це якийсь сюр. 
-
FirstTDM
Member
Ну тут - без комментариев... это уже отдельная ветка для UE5...Kassatka: ↑ 30.07.2026 19:10класичні RTS на рушії UE5
-
erkins007
Member
Где только такие картинки найти то. Я сомневаюсь что разрабы таких игр заморачиваються с разрешением. Там дай бог 1080р будетmaxn: ↑ 30.07.2026 17:14порнаграфических картинок в 8к разрешении
-
MessiaH
Member
Ну к чему гнать этот бред? Мне в 22м ещё перестало для 4к хватать 6900хт, а игр с Фср было тогда не много, пришлось переходить на 4090. И тогда у АМД не было в дровах ещё генератора кадров на уровне драйвера, может у тебя генератор кадров включен на постой, но даже с ним думаю в 4к будет сильный инпут лагKassatka: ↑ 30.07.2026 17:09RX 6800 у 4K предостатньо. Ще в жодній грі не виникало потреби вмикати апскейл чи ? генератор кадрів, FSR вмикав виключно як більш просунуте зглажування, ніж TAA, у варіанті Native FSR AA.
-
Ostin
Member
Така ймовірність є. А для українців дуже навіть висока. Але є нюанс)kyon: ↑ 30.07.2026 17:55через 2-3 года про этот дефицит никто не вспомнит
В 21 році пам'ятаю нарікав на життя. Ковід здоров'я потріпав кілька разів поспіль, сил взагалі не було. Робота йшла в дупцю, гроші за нею. Жінка каже "аби не гірше". Я такий "та куди вже". І тут прийшов 22S0N1C: ↑ 30.07.2026 18:00бо можуть бути різні причини чому ніхто не згадає
Тому, як казав Гендальф - "купуйте, дурні!"
-
NST1983
Member
Хоч за 15 хоч за 20 гівно)) Нафіга ви це взагалі купуєте?)