Вы подумайте глубже.GreenMile: ↑ 30.07.2026 10:51Можливо, дійсно гарний філамент, але Нокта обрала не їх, штош.
Ноктуа выбрала производителя из ЕС, чтобы еще и не попадать под очередные санкции против Китая.
Вы подумайте глубже.GreenMile: ↑ 30.07.2026 10:51Можливо, дійсно гарний філамент, але Нокта обрала не їх, штош.
І правильно зробила з точки зору бізнесу і репутації. Я б зробив би так само: обрав би довіреного представника, який реалізує свою продукцію в ЄС і США (там де знаходиться основна ЦА Нокти) і вже відповідає всім необхідним вимогам, ніж починав би це з нонейм китайцями, лише через те, що там буде дешевше, при цьому з ризиками потім нарватися на хейт і втрату довіри та репутації, коли китайці вирішать нажухати або банально десь налажають, а Нокті потім це розгрібати. Нащо воно їм треба? Тим паче, що Пруса відмінно продається по своїй ціні, тому не розумію, в чому у вас претензія.username_1: ↑ 30.07.2026 11:03Вы подумайте глубже.GreenMile: ↑ 30.07.2026 10:51Можливо, дійсно гарний філамент, але Нокта обрала не їх, штош.
Ноктуа выбрала производителя из ЕС, чтобы еще и не попадать под очередные санкции против Китая.

Я как-будто общаюсь с не думающим школьником или человеком с промытыми маркетологами мозгами.GreenMile: ↑ 30.07.2026 11:18І правильно зробила з точки зору бізнесу і репутації. Я б зробив би так само: обрав би довіреного представника, який реалізує свою продукцію в ЄС і США (там де знаходиться основна ЦА Нокти) і вже відповідає всім необхідним вимогам, ніж починав би це з нонейм китайцями
О ключевых этапах развития бренда Sunlu:
2013 год: Основание компании и старт работы на рынке материалов для трехмерной печати.
Стандарты качества: Бренд одним из первых в индустрии внедрил жесткий допуск по диаметру нити ±0.02 мм.
2019 год: Компания первой в мире внедрила технологию аккуратной (параллельной) намотки филамента на катушку, решив проблему запутывания нити, а также выпустила первую на рынке сушилку для пластика.
Покажите документы, подтвержающие отличные продажи Прусы в мире и прибыль от этого вида деятельности. Пахнет пустословством.GreenMile: ↑ 30.07.2026 11:18Пруса відмінно продається по своїй ціні, тому не розумію, в чому у вас претензія.
Сырье может быть одинаковая, но многое решают добавки и их соотношение. Даже разный цветной пигмент, добавленный в 100% чистый пластик, сильно влияет на свойства итоговой смеси.S0N1C: ↑ 30.07.2026 11:46так шо теоретично, в прусі, санлу і плексі може бути той самий пластик
А я наче потрапив в тему вибору смартфонів де мені любитель китайців намагається довести, що Улєфон нічим не гірший за Самсунг, при цьому в три рази дешевший.username_1: ↑ 30.07.2026 11:49Я как-будто общаюсь с не думающим школьником или человеком с промытыми маркетологами мозгами.GreenMile: ↑ 30.07.2026 11:18І правильно зробила з точки зору бізнесу і репутації. Я б зробив би так само: обрав би довіреного представника, який реалізує свою продукцію в ЄС і США (там де знаходиться основна ЦА Нокти) і вже відповідає всім необхідним вимогам, ніж починав би це з нонейм китайцями
Уже біжу показувати, волоси назад (с) Ще оце мені не вистачало влізати розведений вами на пустому місці пластико-срачusername_1: ↑ 30.07.2026 11:49 Покажите документы, подтвержающие отличные продажи Прусы в мире и прибыль от этого вида деятельности. Пахнет пустословством.
Все равно приходится подбирать методом проб. Иначе бы пластик для 3д печати был у всех одинаковый по качеству, свойствам, температурам. Даже украинский пластик очень отличается от производителя к производителю и по цвету. У одних белый цвет чуть холодный, у других отдает болотной желтизной.S0N1C: ↑ 30.07.2026 11:54так, але чомусь думаю шо вони навіть кольори не бадяжать самі
Понятно. Пустослов.GreenMile: ↑ 30.07.2026 12:17Уже біжу показувати, волоси назад