Шутер Halo: Campaign Evolved сподобався критикам, але перші гравці залишають неоднозначні відгуки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
taras_cs
Member

Повідомлення

Проходив нещодавно Master Chief Collection - перша частина відчувається найбільш штучно затягнутою. В неї грати не хочеться, якщо вони залишили однотипні рівні
zaqik
Member

Повідомлення

Это который уже по счёту перевыпуск? :gigi:
Фікс:
Минус разноцветный ghosting, плюс мыло. Фикс, дыаааа :laugh:
Не преуменьшаю пользу предоставленной информации просто, но это ж как поменять шило на... бггг МЫЛО!!!11
dret09
Member

Повідомлення

Взагалі не розумію цю серію ігор. Абсолютно посередня історія, механіки та взагалі усе. Це було не дуже ще 20 років назад, не кажучи вже про сьогодення
MqM
Member

Повідомлення

dret09: 26.07.2026 01:30 Взагалі не розумію цю серію ігор. Абсолютно посередня історія, механіки та взагалі усе. Це було не дуже ще 20 років назад, не кажучи вже про сьогодення
Респект за сміливість у визнанні не розуміння. Наведіть приклади не посередніх історій ігор подібного розмаху тих же років (звісно в жанрі шутерів)
taras_cs
Member

Повідомлення

dret09: 26.07.2026 01:30Взагалі не розумію цю серію ігор. Абсолютно посередня історія
Читав, що навпаки, - кимось визнано, що світ гри найбільш крутий та прописаний.
Особисто я не в'їхав до кінця, бо замість читати субтитри дивився на фігуру Кортани
Georgin
Member

Повідомлення

Якщо вони ніяк не змінили рівень "Бібліотека" - це фіаско. Я, коли його проходив, сумував аж за край - надзвичайно затягнутий та нецікавий процес.
taras_cs
Member

Повідомлення

Ось ця частина цікава та динамічна, не затягнута, з друзями можна грати. Але лише для консолей

Grey_ukr
Member

Повідомлення

немного истории из прошлого.
20 лет назад игра вышла на xbox 360 и позволяла играть в 4 одновременно на 1 приставке, просто подключив дополнительные геймпады.
При этом, экран делился на 4. Просто представь, сколько людей тогда (особенно детей) после уроков брали свои геймпады и шли к 1 из них рубится?
+ там были онлайн пострелушки. Но, вроде как экран на 2 делился.
На тот момент (да и сейчас) я не могу вспомнить таких игр.
Конечно, не только это было причиной высокой популярности, но тоже внесло вклад.
Можно открыть какой-то форум по игре и там обязательно будет комментарий, как ХХХ помнит, что они 20 лет назад собирались все у YYY и рубились в хало до позднего вечера.
Конечно, большинство людей нашего пост-советского пространства были лишены подобного.

+ сам играл в 1 часть когда она вышла на ПК еще оч давно. И до сих пор помню как меня впечатлило, что любую технику, что я видел - можно было угнать (потом оказалось, что не любую, но все равно это было прикольно).

Прошел все части с мастер чиф коллекшн. Местами было затянуто, но есть предположение, что это потому, что я играл все части подряд. А так вполне годный шутер.

Відправлено через 23 секунди:
dret09: 26.07.2026 01:30 Взагалі не розумію цю серію ігор. Абсолютно посередня історія, механіки та взагалі усе. Це було не дуже ще 20 років назад, не кажучи вже про сьогодення
.
VovaII
Member

Повідомлення

Цікавий початок стріму(теж таку захотів)
спойлер
Зображення
https://www.youtube.com/live/Kv4_3d1TD ... kGTlfojG61
Відповісти