Новини
Останні статті і огляди
Шутер Halo: Campaign Evolved сподобався критикам, але перші гравці залишають неоднозначні відгуки
-
taras_cs
Member
Проходив нещодавно Master Chief Collection - перша частина відчувається найбільш штучно затягнутою. В неї грати не хочеться, якщо вони залишили однотипні рівні
-
zaqik
Member
Это который уже по счёту перевыпуск?

Не преуменьшаю пользу предоставленной информации просто, но это ж как поменять шило на... бггг МЫЛО!!!11
Минус разноцветный ghosting, плюс мыло. Фикс, дыааааФікс:
Не преуменьшаю пользу предоставленной информации просто, но это ж как поменять шило на... бггг МЫЛО!!!11
-
dret09
Member
Взагалі не розумію цю серію ігор. Абсолютно посередня історія, механіки та взагалі усе. Це було не дуже ще 20 років назад, не кажучи вже про сьогодення
-
MqM
Member
Респект за сміливість у визнанні не розуміння. Наведіть приклади не посередніх історій ігор подібного розмаху тих же років (звісно в жанрі шутерів)dret09: ↑ 26.07.2026 01:30 Взагалі не розумію цю серію ігор. Абсолютно посередня історія, механіки та взагалі усе. Це було не дуже ще 20 років назад, не кажучи вже про сьогодення
-
taras_cs
Member
Читав, що навпаки, - кимось визнано, що світ гри найбільш крутий та прописаний.dret09: ↑ 26.07.2026 01:30Взагалі не розумію цю серію ігор. Абсолютно посередня історія
Особисто я не в'їхав до кінця, бо замість читати субтитри дивився на фігуру Кортани
-
Georgin
Member
Якщо вони ніяк не змінили рівень "Бібліотека" - це фіаско. Я, коли його проходив, сумував аж за край - надзвичайно затягнутий та нецікавий процес.
-
taras_cs
Member
Ось ця частина цікава та динамічна, не затягнута, з друзями можна грати. Але лише для консолей
-
Grey_ukr
Member
немного истории из прошлого.
20 лет назад игра вышла на xbox 360 и позволяла играть в 4 одновременно на 1 приставке, просто подключив дополнительные геймпады.
При этом, экран делился на 4. Просто представь, сколько людей тогда (особенно детей) после уроков брали свои геймпады и шли к 1 из них рубится?
+ там были онлайн пострелушки. Но, вроде как экран на 2 делился.
На тот момент (да и сейчас) я не могу вспомнить таких игр.
Конечно, не только это было причиной высокой популярности, но тоже внесло вклад.
Можно открыть какой-то форум по игре и там обязательно будет комментарий, как ХХХ помнит, что они 20 лет назад собирались все у YYY и рубились в хало до позднего вечера.
Конечно, большинство людей нашего пост-советского пространства были лишены подобного.
+ сам играл в 1 часть когда она вышла на ПК еще оч давно. И до сих пор помню как меня впечатлило, что любую технику, что я видел - можно было угнать (потом оказалось, что не любую, но все равно это было прикольно).
Прошел все части с мастер чиф коллекшн. Местами было затянуто, но есть предположение, что это потому, что я играл все части подряд. А так вполне годный шутер.
Відправлено через 23 секунди:
20 лет назад игра вышла на xbox 360 и позволяла играть в 4 одновременно на 1 приставке, просто подключив дополнительные геймпады.
При этом, экран делился на 4. Просто представь, сколько людей тогда (особенно детей) после уроков брали свои геймпады и шли к 1 из них рубится?
+ там были онлайн пострелушки. Но, вроде как экран на 2 делился.
На тот момент (да и сейчас) я не могу вспомнить таких игр.
Конечно, не только это было причиной высокой популярности, но тоже внесло вклад.
Можно открыть какой-то форум по игре и там обязательно будет комментарий, как ХХХ помнит, что они 20 лет назад собирались все у YYY и рубились в хало до позднего вечера.
Конечно, большинство людей нашего пост-советского пространства были лишены подобного.
+ сам играл в 1 часть когда она вышла на ПК еще оч давно. И до сих пор помню как меня впечатлило, что любую технику, что я видел - можно было угнать (потом оказалось, что не любую, но все равно это было прикольно).
Прошел все части с мастер чиф коллекшн. Местами было затянуто, но есть предположение, что это потому, что я играл все части подряд. А так вполне годный шутер.
Відправлено через 23 секунди:
.dret09: ↑ 26.07.2026 01:30 Взагалі не розумію цю серію ігор. Абсолютно посередня історія, механіки та взагалі усе. Це було не дуже ще 20 років назад, не кажучи вже про сьогодення
-
VovaII
Member
Цікавий початок стріму(теж таку захотів)