alex_sul: ↑
21.07.2026 11:46
Polaroid1962
І монітор показував у цей час білий колір - знаю таку історію.
До речі про цей корпус, та й всі такого типу - де вони ділися??
Дорого? Звісно ні! Навіть з логічної точки зору, вашої, це не дорого. А ще в світі купа людей з великим гаманцем які хочуть щось унікальне і прекрасне.
А відповідь проста - вимерли, як не працююча концепція для високопродуктивного ПК!
А для офісного - супер, одні плюси! І інженеру ІТ-департаменту в компанії не треба паритись по очищенню компа від пилюки всередені (streacom fanless case).
Ні, монік пищав постійно, але дуже тихо.
Я думаю так, якщо у вас необмежений бюджет (а ви не будете купувати подібний корпус з обмеженим бюджетом) ви також берете проц якийсь *990 та відеокартку також якусь *990. Які не сумісні з таким корпусом, їм пасивного охолодження не вистачить (або це має бути ще більш монструозно). Тому це дуже вузька ниша для фанатів.
Хоча є андервольтінг, і я тикнув пальцем у небо скажу що ви можете знизити споживання на 50% ціною 20% швидкодії. Бо все сучасне залізо працює вже у розігнаному режимі, який далекий від оптимального. Але це також не те, чим будуть займатися люди.
Відправлено через 4 хвилини 16 секунд:
Я б сказав ще що проблема у застарілому форматі ПК. Наприклад MacPro у вигляді глечика або XBox якийсь мали куди більш оптимальне розташування. А так зараз відеокартка розташовуєтеся перпендикулярно матплаті, що дуже криво. Вони тільки нещодавно змогли зробити, щоб кулер на відеокартці працював на продув (і то лише один). Розмістить плату картки поряд з матплатою у одній площині, щоб на картці можно було також встановити щось типу башти. Нехай увесь видув йде нагоду.