Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Striker
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST
Коли згадують про FSR/DLLS, то перша очевидна причина їх використання - збільшити кількість кадрів з мінімальною втратою якості зображення, чи не так? Особливо на старіших картах, які вже в деяких випадках не вивозять стабільний високий fps. Якщо змінити TAA на FSR Native AA, хіба буде якийсь приріст кадрів? Наче ні.
Filabatya
Member

Повідомлення

Так фішка не в кількості кадрів а в їх якості, виду антиаліасінга. Я ні про апскейлінг ні про фреймген нічого не питав, а питав про просадку продуктивності 7 проти 9 серії в 4 фср і чи вона є)
Striker
Member

Повідомлення

Filabatya
Коротше, ви мали на увазі, що умовно FSR4 на RX 9070 (XT) може швидше працювати ніж той же FSR4 на 7900 XTX? Мені здається, що суттєвої різниці не буде.

Відправлено через 3 хвилини 49 секунд:
Filabatya: 11.07.2026 10:32питав про просадку продуктивності 7 проти 9 серії в 4 фср і чи вона є
Може є, а може й ні. Навряд чи є 100% об'єктивний тест з цього приводу. Одне точно, що там, що там буде чудово гратися в Native AA.
Filabatya
Member

Повідомлення

Striker
Від 9 до 14% гугля каже на рдна 3 різниця між 3.1 і 4 фср, але я трішки не те питав(
daesz
Member

Повідомлення

Striker: 11.07.2026 10:42Навряд чи є 100% об'єктивний тест з цього приводу.
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Striker: 11.07.2026 10:28 SPEC1AL1ST
Коли згадують про FSR/DLLS, то перша очевидна причина їх використання - збільшити кількість кадрів з мінімальною втратою якості зображення, чи не так? Особливо на старіших картах, які вже в деяких випадках не вивозять стабільний високий fps. Якщо змінити TAA на FSR Native AA, хіба буде якийсь приріст кадрів? Наче ні.
Нет, не так. Вы можете включить ТАА, а можете ДЛАА, так вот ДЛАА это часть ДЛСС.
Filabatya: 11.07.2026 10:32 Так фішка не в кількості кадрів а в їх якості, виду антиаліасінга. Я ні про апскейлінг ні про фреймген нічого не питав, а питав про просадку продуктивності 7 проти 9 серії в 4 фср і чи вона є)
Вот, человек прав.
Nortrom
Member

Повідомлення

А що там за новини з тим що супер серія таки вийде в 2027, а 6000-на із-за цього буде відкладена? Є якась адекватна інфа?
Так рубин в 2028, RDNA5 mid 2027.
RDAN5 AT2 ориентируйтесь ~4090 в растре.
Відповісти