SPEC1AL1ST
Коли згадують про FSR/DLLS, то перша очевидна причина їх використання - збільшити кількість кадрів з мінімальною втратою якості зображення, чи не так? Особливо на старіших картах, які вже в деяких випадках не вивозять стабільний високий fps. Якщо змінити TAA на FSR Native AA, хіба буде якийсь приріст кадрів? Наче ні.
Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
Striker
Member
-
Filabatya
Member
Так фішка не в кількості кадрів а в їх якості, виду антиаліасінга. Я ні про апскейлінг ні про фреймген нічого не питав, а питав про просадку продуктивності 7 проти 9 серії в 4 фср і чи вона є)
-
Striker
Member
Filabatya
Коротше, ви мали на увазі, що умовно FSR4 на RX 9070 (XT) може швидше працювати ніж той же FSR4 на 7900 XTX? Мені здається, що суттєвої різниці не буде.
Відправлено через 3 хвилини 49 секунд:
Коротше, ви мали на увазі, що умовно FSR4 на RX 9070 (XT) може швидше працювати ніж той же FSR4 на 7900 XTX? Мені здається, що суттєвої різниці не буде.
Відправлено через 3 хвилини 49 секунд:
Може є, а може й ні. Навряд чи є 100% об'єктивний тест з цього приводу. Одне точно, що там, що там буде чудово гратися в Native AA.Filabatya: ↑ 11.07.2026 10:32питав про просадку продуктивності 7 проти 9 серії в 4 фср і чи вона є
-
Filabatya
Member
Striker
Від 9 до 14% гугля каже на рдна 3 різниця між 3.1 і 4 фср, але я трішки не те питав(
Від 9 до 14% гугля каже на рдна 3 різниця між 3.1 і 4 фср, але я трішки не те питав(
-
daesz
Member
Striker: ↑ 11.07.2026 10:42Навряд чи є 100% об'єктивний тест з цього приводу.
-
SPEC1AL1ST
Member
Нет, не так. Вы можете включить ТАА, а можете ДЛАА, так вот ДЛАА это часть ДЛСС.Striker: ↑ 11.07.2026 10:28 SPEC1AL1ST
Коли згадують про FSR/DLLS, то перша очевидна причина їх використання - збільшити кількість кадрів з мінімальною втратою якості зображення, чи не так? Особливо на старіших картах, які вже в деяких випадках не вивозять стабільний високий fps. Якщо змінити TAA на FSR Native AA, хіба буде якийсь приріст кадрів? Наче ні.
Вот, человек прав.Filabatya: ↑ 11.07.2026 10:32 Так фішка не в кількості кадрів а в їх якості, виду антиаліасінга. Я ні про апскейлінг ні про фреймген нічого не питав, а питав про просадку продуктивності 7 проти 9 серії в 4 фср і чи вона є)